- One UI zápor szórta meg Európát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donda
csendes tag
sziasztok
következő a problémám, hátha tud valaki segíteni: sony ericsson t700-as telefonról van szó. most húztam újra és updateltem a rendszert rajta, de a hiba ami miatt ezt csináltam, nem javult meg.
a telefon nem hajlandó hangot kiadni ha hívnak, illetve sms-t írnak (egyébként van fotóhang, billentyűhang stb., tehát a hangszóró működik). úgy van beállítva, hogy csörögnie kéne, de nem hajlandó a frissítés után sem.
ha valakinek van ötlete, írjon, mert én már nem tudok újat kitalálni.
köszi előre is -
sdd2
veterán
válasz
CHABOBLADE #91 üzenetére
Akkor szervíz.
-
sdd2
veterán
válasz
CHABOBLADE #89 üzenetére
Mikor kiírja hogy nincs új szoftver felajánlja hogy régi szoftver újratelepítése.
-
CHABOBLADE
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, h flash téma berakás közben kitöröltem valamit.
Probáltam volna szofverfissíteni, de sajna azt irja ki a program h nem áll rendelkezésemre friss szofver. Így nem tom használni a telót mert bekapcsolásnál ezt irja: konfigurácios hiba kérem forduljon a............ Segítségetek kérném a problémám megoldásában. -
FraFer
tag
Ugyanúgy gondlom, ahogy az előttem hozzászóló. Szép (bár nekem túl vékony), elfogadható az ára, de kevesebbet tud, mint az elődje(?), a T650, valamint igényességre is messze van tőle (ami nem nehéz, mert külsőre az egyik legszebb telefon számomra a T650), ráadásul engem, mint hajdan volt T610 felhasználót és imádót
, csak kissé emlékeztet rá.
Ami viszont mellette szól, az a nagyon kényelmes gombok, illetve jelenlegi ára: SE márkaboltban jelenleg bevezető áron 40 ezer forint függetlenül, vagyis hasonló áron kapható most, mint a jóval hamarabbi modell T650, noha az is igaz, hogy nem jár hozzá messze olyan igényes alapfelszereltség. A nekem túlzott vékonysága mellett, ami még nem tetszett az az, hogy csak részben (félig) fém a készülék háza, nagyon érezhetően műanyag az amúgy képről fémesnek tűnő alsó, ezüst rész (pont a telefon felső része, a fekete rész a fém meglepően). összességében jó vételnek gondolom, ha valaki egy kissé lebutított, de szép és azért igényes telefont szeretne jó kezelhetőséggel, de aránylag jó áron azért.
(Én sok funkciót nem használok ki, viszont a videóhívást pont igen, ezért nekem elég nagy csalódás, hogy nincs előlapi kamera, pedig 3g-s a telefon, de tudom, hogy sokakat ez nem érdekel.) -
AMD Power
titán
Ma volt alkalmam megismerkedni vele közelről is. Nem rossz de valahogy nem éreztem azt ,hogy ez "kell" nekem van ilyesmi.
-
--Nozbert--
aktív tag
Engem is a Java-kezelés tart vissza a Samsungtól,pedig nekem az nagyon fontos a SkriDict szótárak miatt. Nem is beszélve az átláthatóbb menükről...
-
mrlujoak
veterán
Igen, tudjuk, istentelen sz@r a SE...
Vegyél csak Samsungot, aztán kínlódj a Java "támogatásával"mrlujoak
-
Mamuska
őstag
Tesztelték a mobilportálosok, és mint kiderült sokkal gyengébb képeket lehet vele lőni, mint az u800-al. A képek elég becsapósak, mert nem sok fém van a telón, egyedül a fekete részek vannak fémből, persze a soulról azért nem spórolták le. A soulban van 1gb beépített memória, és az ára is alacsonyabb, egyértelműen jobb és érdemesebb azt venni.
-
adamberg
csendes tag
Szerintem azt kellene inkább figyelembe venni, hogy mit tud és azt mennyiért kínálják. Ha valaki egy profi fényképezőgépet akar 50000,- Ft-ért venni telefonba építve az nagyon el van tájolva. Ha én vennék egy fényképezőgépet, akkor az olyan lenne, hogy kb 80000,- Ft-ba kerülne.
A T700-as egy TELEFON és lehet vele telefonálni, sms-t írni, 8 gb-ig bővíteni, gyakorlatilag egy Sony Ericsson walkman és ha kell akár fényképezni is (nekem jelenleg Nokia 6230i van és annak a kamerája 1,3 mp-es, de szerintem egy telefonba az is tökéletes).
Úgyhogy amint kapható lesz - nem csak kártyafüggetlenül -, ezt csak ajánlani tudom, mert azt tudja, amit egy halandó igényel, gyönyörű és szerintem 45000,- körül lehet majd kártyásként venni.
-
copin
őstag
válasz
silentkiller #75 üzenetére
A sugárzás egészséges.
-
Archer
őstag
Hát én sem lekvározom sőt még mézet sem kenek rá de szerintem ezek a telefon oldalán lévő csatlakozók nagyon ratyin vannak megoldva. Az a két kis műanyag pöcök ami a füleseken van, nem tudja normálisan megtartani azt a bumszli csatlakozót és nekem ha pl. egy szűkebb zsebben van, mondjuk farmerban, sz@r lesz a kontakt.
Persze lehet h. csak vennem kébe egy deszkás nacit és máris minden megoldódna -
mrlujoak
veterán
Ez a modell a Samsung U800 "ellenfele" hasonló kialakítással, tudással, fizikai és fémes megjelenési paraméterekkel.
Mindkét modell 2"-os kijelzővel, és 3.2 megapixeles fixfókuszos kamerával érkezik.
Ezen felül a T700 minőségi külső sztereo hangszórókkal bír, zenei téren is helytáll, hisz az élmény MegaBass mélyhangkiemeléssel az igazi.
Az U800 megkapta az ajánlott plecsnit, főképp a teszt írásakor elérhető, 50 ezer forintos áráért.
Ehhez képest ennek a modellnek a bemutatkozó ára kapásból 55-60 ezer forint körül alakul, ami felettébb jónak mondható, hisz az U800 a teszt keletkezésekor már több hete kapható volt, ráadásul szolgáltatói kínálatban is megjelent.Nekem van két alsó, és egy oldalsó kialakítású Fast Portos mobilom, mindegyiket használom, és kontakthiba még nem volt. Igaz, nem is kenem be lekvárral - mint ahogy azt a volt kolis lakótársam tette. Ő reggelizés közben ráejtette a telót (W910i) a lekváros kenyérre, majd felületesen letörölte. Napokkal később átjött hozzám, és panaszkodott, hogy sz@r a csati, meg a slide.
Persze miután mindezt kipucoltam, tökéletesen működik...mrlujoak
-
Archer
őstag
Sztem nagyon jól néz ki de tényleg sokkal jobb lenne egy jack-el mint ezzel a hülye gyorscsatlakozóval ami ráadásul csomószor kontakthibás is lesz. Az AF hiánya meg igen is zavaró, legalább a T650 tudását érje el ha már túl nem is lépi. Legközelebb mi lesz, kihagyják mondjuk a bluetooth-t aztán csak infra lesz
Visszafelé fejlődik a SE vagy mi van
A 200 euró is jól hangzik csak sztem lesz abból több is mire ideér. T650-em van, jó ötletnek tűnt feléleszteni a T szériát de nem így.
-
tween
őstag
-
silentkiller
senior tag
T700 SAR - 1.55 W/kg (10g)
ez azért jobb, mint a T650-es 1.80 W/kg értéke...
-
Ricardo
titán
-
AMD Power
titán
válasz
--Nozbert-- #68 üzenetére
Én legjobban a T303-ban csalódtam így. Képen nagyon baba volt. Élőben mint egy játék telefon.
-
--Nozbert--
aktív tag
Így képeket valóban gyönyörű,remélem nem torzítanak,és a valóságban is ilyen jól néz majd ki.
-
AMD Power
titán
Ez a telefon nagyon komoly.
-
badacsony
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #59 üzenetére
-
papi77
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #59 üzenetére
Én is csak itt láttam a vörös-fekete verziót.
-
LEFTHORSE1
őstag
Håt kerestem a neten vörös-fekete kivitelben de egyåltalån nem talåltam, a gombokròl meg azt gondolom hogy nem jobban hasznålhatòbbak mint a T650-nél, tul közel vannak de lehet hogy a megnövelt felületük miatt kellemes tapintåst nyùjtanak. Fixfokusszal meg a T650-el is gyönyörü képeket lövök és 5 méteren kivüli tåvolsågoknål mindig a fixet hasznålom, a fixfokuszos kameråknål akkor üt be a bibi amikor egy dokumentumot szeretnénk lefotòzni, egy A4-es lapot nem lehet ugy lekapni hogy olvashatò legyen, csak autòfokuszossal makrò mòdban, nagyvårosi környezetben (és nem csak ott) mindennaposak az ilyen dolgok, ha nem felejtjük el hasznålni nagyszerü segitség lehet egy autofòkusszal felszerelt mobil
-
tolts.hu
őstag
A külseje megnyerő...
-
erdoke
titán
Fókuszálni kell, nem pedig ontani azonos márkanévvel több tucatnyi, teljesen más szegmenst célzó telefont, aztán jól összezavarni a vásárlókat. Én pl. már rég nem tudom követni a SE modelleket a csúcskategórián kívül, pedig nagyjából figyelemmel kísérem a történéseket.
El kell végre dönteni, hogy mit képviseljen a CyberShot és mit a Walkman, mit szeretnének az üzleti felhasználóknak kínálni, aztán szépen megfelezni a kínálatot. Ez nyilván nem megy egyik napról a másikra, és kell hozzá költséget faragni is, de el tudom képzelni, mennyi léhűtő okoskodta ki eddig ezt a rengeteg tök egyforma belsejű telefont. Nekik asztalaviszta, aztán amikor majd felfelé megy a szekér, lehet megint okosan bővíteni. Ha baj van, általában a legjobb megoldás a fókuszáltan előre menekülés. A legnagyobb gond akkor következik be, amikor a végsőkig tagadják, hogy egyáltalán baj van, és folytatják az értelmetlen (gyakran lineáris) termékbővítést, ami valódi versenyképes terméket nem igazán hozn, viszont jól összezavarja még az addigi stabil, márkahű vásárló bázist is.
Szerintem innen még nem túl nehéz a visszaút, de keményen kell lépni. -
badacsony
őstag
Nem is egy pillanat az egész, a folyamat nem most kezdődött, remélhetőleg (megerősítetten) Q4-ben látható jelei lesznek. A cél: modelldarabszám-csökkentés, de azok innovatívabbak, értékesebbek, versenyképesebbek legyenek. A Nokia-féle másolósdi az utóbbi másfél évben már nem jött be, mert kevés jó felsőkategóriás telefont dobtak piacra, amelyek hozzájárultak volna a többi eladásához. (A legkeresettebb, piacnövelő low-end készülékekből sem volt túl sok.) Nem lesz szükség annyi alkalmazottra (innen (is) vesznek el), ezért (+ a költségcsökkentés miatt) elküldenek 2000 embert. (Nem véletlen, hogy a legtöbbet a svédektől, akik kényelmesre vették a figurát. A korábbi elnökváltás - Flint -> Komiyama - is ezt igazolja.)
-
-
badacsony
őstag
Kicsit hosszú meg angolul van (
), de érdemes elolvasni
Someone needs a wakeup call… -
joey04
titán
válasz
--Nozbert-- #46 üzenetére
nem mindenkinek, de ebből a modellből hiányzik.ne legyen benne kamera aztán kész.azt előbb megértem mint azt hogy 3mp mellé nem raknak AF-t.ez idiótaság.
-
papi77
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #43 üzenetére
Valószínű,h az SE az új számozás szerint,ezt a középkategóriába szánja.Arra lehet következtetni,h lesz T900-as sorozat is,és valószínűleg abban lesz majd olyan kijelző,mint a T650-ben! Igen ebben már kívűlröl lehet cserélni a memkarit.
Az is valószínű,h a K750-nél jól bevált legjobb "ár-érték" tendenciához térnek vissza.
Majd +látjuk... -
LEFTHORSE1
őstag
Mit tudunk a kijelző anyagáról? Megkapta a T650 edzett üveg kijelzőjét? És a mem kari kivülröl cserélhető vagy a hátlap levevése után lehet cserélni?
-
papi77
addikt
válasz
androcles #39 üzenetére
Arra nem gondolsz,h ami neked szar,az másnak nem?
Nekem is autófókuszos telem van,de még 10-et sem fényképeztem vele!
Nincs rá szükségem,+ 2 inch-nél nagyobb kijelzőre sem,+ wifi-re sem,+ 3g-re sem!!!Ha neked erre van szükséged,akkor ez nem a te teled!!!Vegyél másikat,és abban a topikban a helyed... -
papi77
addikt
Ezt magyarázd meg a feleségemnek,aki pont az általad említett két tel közül az egyiket akarta, a hétvégén megvetetni velem.De amikor meglátta a T700-at piros-feketében,akkor már az kellett neki,és azt mondta,h inkább vár + bemegy egy hetet túlórázni,csak azt vegyem neki!
Úgyhogy akinek tetszik ez a tel,annak hiába írod le + mondod,h nincs atófókusz + más lényegtelen izék stb...úgyis ezt veszi+ ( főként annak a tudatában,h 200 euró lesz a kezdőára) -
Petíció
csendes tag
Miért nem lehetett volna egy olyan telót csinálni, ami megtartja pl a t650 jó tulajdonságait, és némi pluszt hozzátenni? Pl vga 30 fps videót. Ezt egyre több készülékben megtalálhatjuk. Ezzel a normálisabbnak tünö billentyüzettel, normális videóval, af-el én is beneveznék rá, de így úgy látszik tovább kell várnom a számomra tökéletes telefonra.
-
Apollyon
Korrektor
Kezd most ez egy kicsit ciki lenni. Én a SE helyében nem mernék bejelenteni AF nélküli telót vagy bármit amiben ez vagy az nincs. Most esetleg jöhetne egy olyan, amiben minden benne van ami a konkurenciánál is. Rájuk férne, meg ránk is.
-
Mamuska
őstag
Akkor azt magyarázd meg légyszives ,hogy akkor miért nem képes a prémiumkategóriás telóiba sem 2"-nál nagyobb kijelzőt rakni, példa rá az c902 potom 80 rongyért. A w890 is 2"-os kijelzőt kapott és abba is basztak AF-et rakni holott az se olcsó. Egy AF 100 forintos alkatrész ezen kell spórólni? Minden mobilos oldalon lehuzzák őket a csatlakozók miatt, a nokia már 30 rongyos telóba tesz 3,5 csatit, meg szerintem kibaszott undorító ott oldalt. A másik meg ,hogy miért nem képesek bevezetni a microsd kártyát holott szinte minden másik márkával kompatibilis lenne de ha veszel egy SE-t akkor még erre is basszál ki pénzt. A samsung g600 40 rongy és a képei még egy két év múlva is simán élvezhetők monitoron míg ez egy hányadék lesz hozzá képest, de itt az lg kc550 még jobb paraméterekkel mint a samsung és az is 40 ezer.
Maradjunk a fémnél, mire ez megjelenik a 6500 classic már egy éve a piacon lesz és valószínü hogy sokkal olcsóbb lesz, holott ugyanannyit tud, de itt a 6500 slide ami szinte mindenben jobb és az is olcsóbb lesz. A samsungnál meg ott az u800 soul ami már megjelent egy két hónapja de év végére mire ez a fos kijön annak is mérsékeltebb ára lesz.
Fől lehetne sorolni vagy ötven jobb alternatívát. -
yorka
tag
Hát baszkikáim, mit akartok?!
Ez egy középkategóriás telefon, nyilván nem raknak bele mindenféle "hókuszfókuszt". Arra, hogy lekapd a gyereket a nagymamival, ez a kamera is tökéletesen megteszi. Ha ki akarjátok nyomtatni, akkor meg cseszhetitek az autófókuszos kamerátokat is. Ez nem egy fényképezőgép, hanem telefon.Ha mindenáron AF-os telefont akarsz, akkor találsz olyat is.A csatlakozóval sem értem mi a gond. Szerintetek dobja ki mindenki a megvásárolt kiegészítőjét (hangfal, töltőállvány, kihangosító stb.). Ha saját fejhallgatót akarsz használni, akkor van hozzá átalakító.
Kijelző tényleg lehetne nagyobb, de nem hiszem, hogy a célnak ez ne felelne meg. Valószínűleg jó oka volt annak, hogy csak 2"-os kijelzőt kapott a készülék. Legvalószínűbbnek azt tartom, hogy az árát elfogadható szinten akarták tartani. Meglátjuk mibe fog fájni egy ilyen; ha 200 euro körül lesz, akkor igencsak megéri majd az árát.
-
bolondember
MODERÁTOR
nekem tetszik - furcsa, h a T610-ben meg senkinek sem hiányzott annó az autókókusz...
-
<NewL>
addikt
Nekem tetszik,a kamerát lehetséges ,hogy nem fogják kedvelni,nem ilyet kellett volna belerakni. A külső kicsit nekem T610es meg a szin,csak modernebben.
De igy visszaolvasva meglesem már mégegyszer a kijelzőt! Hát tényleg ott vannak azok a kihagyások,de még igy is elmegy bő nyállal.
Már csak el kell találni egy jó árat. jó alacsonyt -
AMD Power
titán
Ez nagyon baba. Nekem nem hiányzik az AF de illet volna bele!
-
androcles
tag
Nekem is tetszene ez a készülék, de tényleg inkább ne tettek volna bele kamerát, akkor is elfogadhatóbb lenne, mint 3.2 AF nélkül...(mi értelme?) - szerintem ezek hülyének néznek minden felhasználót (rá is csesztek). A másik vesszőparipám pedig az oldalsó védtelen, csupasz csatlakozó, mert ennél antipraktikusabb és ronda megoldást nehéz lenne kitalálni. Ez a telefon a SE problémáinak szinte egész tárházát felvonultatja ismét.: Kicsi kijelző, f@s kamera, csupasz, nem szabványos csatlakozó, optikavédelem hiánya, de legalább van jó hangszóró és odabass...
Ja, és majdnem elfelejtettem megköszönni az M2 bővíthetőséget!
-
kzoltann
aktív tag
Erdekes ez az AF mania... Arra amire egy telefon kameraja kell (latsz vmit gyorsan lekapod) arra szerintem boven elég a FF is...
Én tök jol elvagyok az x700-m 1.3as FF kamerajaval, ha vmit normalisan szeretnek lefenykepezni fenykepezogepet hasznalok. -
csakaloki
csendes tag
nah valahogy így kell kinéznie egy telefonnak... sztem gyönyörű. egyébként az autofocusról még annyit, hogy (bár nyilván nagyon hasznos meg minden) de egy jónak igérkező telefont (és it most nem elsösorban a t700-ra , hanem bármely gyártó bármely AF nélküli telója esetén) ha nincs AF akkor már számításba se veszi senki. Tényleg ennyire elsődleges szempont?
-
mark75
senior tag
Nekem nem jön be a telo.
Miért nem t610 telot csinálták meg,mostani belsövel,ha már annyira eröltetik -
Vtwo
senior tag
Ha én akkora veszteséget termelnék mint a SE,sokkal ádgondoltabb tlókat dobnék piacra.
Mert ennek a tellának ebben a formában sok értelme nincs. -
Khaal
őstag
Nem igaz, hogy SonyEricssonnál nem veszik észre a vevői igényeket...
Kinézetre nagyon bejön ez a telefon, végre van benne normális kihangosítás, erről szerencsére a fotófényt se hagyták le, de ez a kijelző egy ilyen széles készülékbe? Főleg ezzel a színösszeállítással néz ki hülyén, hogy két fekete keret fogja körbe.
Ugyanez a telefon autofókusszal, 2.2" vagy 2.4"-es kijelzővel, miniusb, microsd, 3.5 jack és nem igazán tudnék belekötni.
Főleg így, hogy a T650-ben is autofókuszos kamera volt... -
badacsony
őstag
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
~270 euro
Élő képek: [link].
-
--Nozbert--
aktív tag
Gyönyörű ez a mobil!!
Bár én személy szerint egyáltalán nem látom benne a T610 formavilágát. A külső pedig minden bizonnyal el fogja adni,mert minden hozzá nem értő vásárló azt nézi,hogy hány MPx,nem azt h van benne AF...
-
vosimo
aktív tag
FF...ááá... pedig nagyon jól néz ki!
-
papi77
addikt
Mindenesetre a T650-emnél jobban néz ki...
Símán lecserélném rá! -
Retro kamera, modern külső.
-
joey04
titán
Ez is megvolt, bravo SE!
Jöhet a következő... -
Mamuska
őstag
Ilyen picsányi kijelzővel mit akarnak, na mindegy. A t650-ben leagalább van AF.
-
Jadro
veterán
Szép, de ez a kijelző sovánka. Az autofókusz hiánya is elkeserítő. Ebből sem nézem ki a nagy sikert.
-
alex89
senior tag
Sony-ék lassan minden szériából "kispórolják" az autofocus-t
,kezdték W szériával ,most pedig már a T-ből is kihagyták.A vége lehet.az lesz ,hogy csak a K és a C szériás modellekben található majd meg ez a funkció
-
James Bond™
tag
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
Szerintem így is jó. Bár tényleg elférne egy nagyobb kijelző és az autofókusz!
-
PowerBuldog
veterán
Nagyon jól néz ki. A kijelző viszont borzalmas. Ezek a centis kihagyások minden oldalán... Simán belement volna egy 2.2-2.4"-os kijelző is szerintem. Az fixfókuszt inkább hagyjuk...
-
Dr.Anonymus
addikt
ha autofocus is lenne benne akkor tényleg jó lenne
kiváncsi vagyok az árára..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minőségi sztereó hangszórót kapott a japán-svéd gyártó kecses acélos szépsége.
- One UI zápor szórta meg Európát
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- YouTube
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest