- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Hello!
Futáshoz szeretném használni a beépített GPSt. Távolság, illetve időmérésre használnám.
A kérdésem: tud ehhez valaki jobb programot?Ha nem: számítógépen milyen program tudja kezelni az általam lementett infókat? (.gpx fájlba menti le)
Köszi!!
-
icons
addikt
És ha igen, mennyiért van ilyen ház?
Nemtudom, volt-e valakinek ilyen problémája, de a kamerafedél kilazult, ezért most ide-oda jár egyfolytában, és mindig bekapcsol a kamera... garipapírom nincsen meg, de amúgyse hiszem, hogy arra lesz ilyenkor szükségem
.
ja, és a GPS-szel mi értelmeset lehet kezdeni? Én kilóméterórának használom a biciklimhez, de az a baj, hogy elég gyenge a vétele, autóban például már semmit nem ér, vonatban is csak az ablak mellett... Azt hiszem, lehet hozzá térképet leszedni, az működik normálisan?
-
icons
addikt
Na, belőttem a netet is (rögtön ki is lőttem, mert google maps-ban nyomogattam 2 gombot, erre 72Kbnyi adatot leszedett (és ez csak az egyik gomb volt), úgyh marad kikapcsolva (ezt hol lehet a legjobban megoldani? Menü/Beállítások/Internetbeállítások és itt lehetne vmit? Mert igazából sajna nem tudtam kilőni
)) , majd a Trackert, és az ment is rendesen. Mi az még, amit lehet használni nem fizetősen? A koordinátát akkor kapom meg, ha Kedvenc helyként elmentem, mást nem találtam, ami ingyé lenne :'(
-
icons
addikt
Nem sikerül a GPSbe életet lehelnem.
A GoogleMaps kilő ezzel:
A hálózat nem érthető.
Adatkapcsolati hozzáférés szükséges. Forduljon a szolgáltatóhoz, vagy számítógépéről keresse fel: google.hu/gmm/configure.html.Wayfinder meg 10percig kódot ellenőriz, utána kilépéskor Javát is akar beállítani.
-
icons
addikt
Hello!
Most gondolkozom telefon vételen, és egyelőre nagyon tetszik ez a teló.
Van vmi fontos előnye/hátránya?
Előny eddig: gps, elég jó kamera, elég jó zenelejátszás (azaz az 1. kategóriában), és az ára is elég jó szerintem.
Hátrány: öööŐőőőő, nem 5mp-eles a kamerája (bár azse biztos, hogy azzal annyival többet érnék el, dehát azért mégiscsak meg kellett említeni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest