- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
AMD Power #133 üzenetére
Egyetértek, így csak 3 csillogó betű marad a dobozon. Én már nem veszek gps nélkül telefont, remélem SE hozza ki középárban az első netkapcsolat nélkül is használhatót.
Ezek szerint a kötött oprendszer a korlát, csak windows alapú telefonokon mennek az ilyen igok meg mittomén mik? Mert olyat SE nem sokat ad kiKicsit bepörögtem, körülnéztem hogy 40-50-ért milyen telefonok vannak, hát semmi sem győzött meg. Anno siemens s55-ről váltottam két és fél év után a d750-re, hát ég és föld volt a két telefon, pedig siemenset még a megjelenésekor frissen vásároltam, a d750-et meg használtan vettem meg(tehát még kevesebb idő volt a két telefon megjelenése között). Most hogy eltelt megint ennyi, vagy inkább kicsit több idő, ebben az árkategóriában szinte nulla előrelépés volt. A kijelző 2-2,2" lett 320*240-es felbontással, meg kamera néha eléri a 3 mp-elt, illetve 3g ami befigyel. Ez nekem semmi....
-
Peat;)
veterán
A GPS benne kizárólag a googléval megy, vagy megoldható az elterjedtebb programok egyikével ez a dolog?
-
Peat;)
veterán
De vártam ezt a telefont, erre kamerával cseszik el. Egyébként az ára: függetlenül 70-ért láttam előrendeléssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest