Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

veterán

Üdv,
    van egy c702 telefonom kb 3 hónapja, vigyázok rá, tokban hordom, melóhelyen zsebben van ha kimegyek az irodából (asszony 2 hét múlvára van kiírva az első babával és bármikor hívhat) de leginkább az asztalon pihen mellettem.
    Ma írtam róla 1 sms-t mielőtt hazaindultam, azt el is felejtettem, megjött az értesítő. bevágtam a zsebembe, le a kocsiba, ki az ülésre magam mellé, aztán boltba be telefon zsebben, és itthon kitettem az asztalra, tehát fizikailag max a zsebemben érte bármi, ahol eddig is a legtöbbet volt.
    Az sms értesítőt nem tudtam le ok-zni, nyomtam egy beszélgetés vége gombot, kivitt az alapállapot kijelzőre. a joy-hoz rendelt gyorsmenük működnek, de a középső állás (ok meg akármi) nem. hiába nyomom semmi.
    kikapcsolom aksi ki-be bekapcsolom, beírnám a pint- van benne egy 5-ös számjegy, nem írja... minden mást igen, de azt nem.
    amíg próbálgattam a többit jó hosszú vmit írtam be pin-nek, próbáltam törölni, a "c" gomb se megy.
    Tehát nem aktív a joy középső gombja, az 5-ös, meg a "c" ergo nem tudom használni.
    van itthon egy régi k510i, belőttem megy, de nem tudtok bármit ami a szervízbevitelen kívül ezt megoldja?
    kösz!

Új hozzászólás Aktív témák