- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz
Bandit21 #983 üzenetére
Ha jogász vagy , akkor előbb olvasd el a fogyasztóvédelmi törvényeket. Cserét csak akkor kaphatsz, ha nem javítható.
Régen valóban volt olyan törvény , hogy elég volt azt mondanod, hogy nincs bizalmad a készülékhez és már cserélték is. Ez megszűnt, már csak a háromnapos csere kötelező (de ezt sem tartják be mindenhol!).A szervizelésre pedig azt írják, hogy "törekedni kell 15 napon belül megjavítani", de ha nem sikerül akkor sincs szankció, a forgalmazó döntheti el, hogy cseréli vagy olcsóbb javítani.
-
válasz
Bandit21 #965 üzenetére
Megcsinálták 2 hét alatt. Elég homályosan fogalmazott a szervíznapló (alkatrészcsere, szoftverfrissítás) A pannon ahol átvettem pl nem tudta megmondani mi ez konkrétan, de gondoltam mindegy. Használtam, erre pénteken jön 1 sms, elolvasom, utána megint, se az ok se a C se az 5-ös nem megy...
Azt hittem idegbajt kapok. K610-et elő, sim, m2 bele.
Bevittem 1 pannonba, tescoba mert péntek este az volt nyitva. Mondja a csávó, h beveszik szerelni. Mondom én cserét szeretnék. Azt nem lehet. Mert a telefon a sonytól van és amíg javítható nem cserélik ha garanciás. Kérdtem, és ha 1 hónapra rá megint baja lesz? Hát akkor megin szerelés...
Jogász vagyok tisztában 1-2 fogalommal, nem osztottam az álláspontját de nem kezdtem veszekedni. De akkor sem értem.
Veszek vmit, erre azt mondja a pannon, h elvileg ezt nem is tőlük vettem hanem az se-től, így Ők nem cserélik ki nekem.
Sztem én a pannontól vettem a tellót, Ők vették az se-től. Ha nem jó, én kérek újat, és a pannon verje le az se-n. Ne nekem kelljen már.
Fene...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest