- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoe
tag
válasz
AMD Power #31 üzenetére
Anno K610-et három ok miatt nem vettem: Voda nem forgalmazta (csak rövid ideig), korábban drága volt, mire megfizethető ára lett, kiderült, mennyire hajlamos is kopni szegényke. K770-est csak a pici kijelzője miatt nem vettem, pedig a Voda prepaid ára meg is felelne.
A C510 viszont a linkelt képeken fantasztikusan néz ki, másodjára is elkapott az érzés: nekem bizony kell egy ilyen. A kamerán még talán reszelnek egy kicsit, hogy kevésbé zajosodjanak a képek, teljesen rendben lesz. Amennyire nem szerettem a K800-ban a joyt és a vastagságát, annyira fogom ezt szeretni - talán még egy vakut is újítok hozzá. Ugyanitt hamarosan Viewty eladó...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A „Kate” néven ismertté vált 3,2 megapixeles kamerával szerelt Cyber-shot készülék olcsón, de kiegészítők nélkül érkezik.
- Windows 10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Autós topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest