- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Találtam 1 helyet ahol lehet rendelni (bár sztem egy kicsit drága ennyiért):
[SE C510] -
mrlujoak
veterán
"A jövevény egyelőre úgy tűnik, hogy igencsak a spórolás jegyében készült, ugyanis az eredeti sajtóanyag szerint sem memóriakártya, sem fülhallgató, sem pedig USB kábel nem lesz az alapcsomagban."
Sony Ericsson C510 unboxing - video
A dobozban sztereo headset (HPM-62), USB adatkábel...
mrlujoak
-
Khaal
őstag
Még nem lőtték el a Handycam márkanevet, addig valószínűleg marad az egérmozi (fránya marketing). Mondjuk most már végre van autofókuszos 5 megapixeles Walkman SE is, ki tudja...
Egy 720p-ben felvevő Handycam Sony Ericsson viszont elég nagyot durranna, ha ki tudnák vitelezni (bár valószínűleg ótvar minőségben venne fel, ismerve milyen optikákat használnak a mobiltelefonokban). -
Lirion
addikt
Azokat a beta képeket elnézegetve szerintem nem lesz oka szégyenkezni a kamerája miatt a telefonnak, sőt. Az 5800-t még így is csúnyán elkalapálja, még ha nem javul semmit, már akkor is korrekt a kamera, a k800 minőségét meg szerintem vígan hozza. Csak az a fránya video felvétel, azon javítanának már vmit...
-
Khaal
őstag
Itt van pár "vakus" kép. A 2 led persze messze nem olyan jó mint a rendes vaku, de 1 lednél még mindig jobb. Kis távolságra használható, de komolyabb esti fotózásnál elvérzik (de hát ez is csak egy mobiltelefon, abból is középkategória).
Én is gondoltam, hogy k770-re cserélem a k610-et, de a pici kijelző visszatartott (és kinézetre se olyan bejövős), de azt hiszem most megtaláltam a méltó utódot.
-
mrlujoak
veterán
Jóval gyengébb fényerőt produkál a LED villanó, ellenben folyamatos fényt is tud szolgáltatni. ( a Torch nevű Java progival a K800i/K810i is képes erre, de azt is korlátozott teljesítménnyel, hisz akkor a narancs AF segédfény világít, ami ugye csak szükségmegoldás...)
mrlujoak
-
Istvan89
tag
jha ls mikor lehet kapni majd itthon?
-
Istvan89
tag
nekem tetzsik a teló, ugyanolyan elven csinálták meg a kameráját mint a k800i-nek?
-
csoe
tag
válasz
AMD Power #31 üzenetére
Anno K610-et három ok miatt nem vettem: Voda nem forgalmazta (csak rövid ideig), korábban drága volt, mire megfizethető ára lett, kiderült, mennyire hajlamos is kopni szegényke. K770-est csak a pici kijelzője miatt nem vettem, pedig a Voda prepaid ára meg is felelne.
A C510 viszont a linkelt képeken fantasztikusan néz ki, másodjára is elkapott az érzés: nekem bizony kell egy ilyen. A kamerán még talán reszelnek egy kicsit, hogy kevésbé zajosodjanak a képek, teljesen rendben lesz. Amennyire nem szerettem a K800-ban a joyt és a vastagságát, annyira fogom ezt szeretni - talán még egy vakut is újítok hozzá. Ugyanitt hamarosan Viewty eladó...
-
Khaal
őstag
-
^Clown
addikt
Szép nagyon, de mintha lenne már egy K530i-jük, ami megszólalásig ugyanez (kinézetre).
Remélem baráti árcédulája lesz!
-
AMD Power
titán
Jól néz ki ez a C510. Bár nekem első ami beugrott a K610i róla.
-
HardSanyeee
őstag
Nem hinném hogy semmit nem adnának hozzá. Adatkábelt csak adnak. Az hogy fülest nem adnak az még talán okos ötlet, mivel akkor mindenki vehet hozzá tetszőlegeset mondjuk a HPM-7x szériából.
-
joey04
titán
válasz
--Nozbert-- #28 üzenetére
töltőt minek adnak hozzá?
ez jutott eszembe nekem is...
ez, hogy nem adunk tartozékot, "végre" egy valódi újdonság a SE kínálatában -
--Nozbert--
aktív tag
Se USB-kábel,se fülhallgató???
Na nee,töltőt minek adnak hozzá?
-
bolondember
MODERÁTOR
"A jövevény egyelőre úgy tűnik, hogy igencsak a spórolás jegyében készült, ugyanis az eredeti sajtóanyag szerint sem memóriakártya, sem fülhallgató, sem pedig USB kábel nem lesz az alapcsomagban." - na most, ha azt nézzük, h egy W200 csomagja is tartalmazta ezeket, akkor kétlem, h ez nem...
mod: nem kétlem, csak nagyon nehezen hiszem el.
-
Khaal
őstag
Nekem is nagyon bejön a képek alapján, és benne vannak azok a dolgok is amit a k610-ből hiányoltam.
Genyóság, hogy még egy adatkábelt se adnak hozzá, de a memóriakártya és a füles hiánya egyáltalán nem zavar. Valószínűleg úgyis csak egy max. 1 gigás kártyát adnának hozzá, meg valami alap nem szétszedhető fülest, én inkább örülök neki, hogy bele se rakják a dobozba (persze remélem emiatt olcsóbb is lesz).
Szoktam szapulni az SE-t a pici kijelzők miatt, de itt már legalább nincs körülötte a vastag fekete keret, ebben a kategóriában bőven jó. -
-
csoe
tag
Az adatkábel nekem nem szempont, mono headsetet pedig úgyis kap majd a rádió miatt. A K800-amhoz is egyből szereztem HPM-70-et, pedig ahhoz sztereó járt. Ha 30-40k Ft körül debütálna, nem gondolkoznék - többet viszont tényleg nem ér meg.
A W902 ára jelenleg még tényleg túl magas, de az SE árpolitikáját ismerve tavasz közepére 60 körülire esik, az pedig már nem nevezhető irreálisnak.
-
Mamuska
őstag
Ezért miért hurrogna le bárki is mert tetszik. Nekem is nagyon tetszik, de marha nagy balfaszság, hogy nincs hozzá semmi. Engem már nagyon valószínű, hogy elvesztettek mint vásárlót, mert nem akarok hozzá venni semmit. Mondjuk így is csak másodtelefonnak használnám, mert nekem már kevés amit tud.
A köpködés meg azért megy a SE-ra mert nem nagyon csináll semmit a felső kategóriában, és a w902 is annyiba kerül mint a mindent tudó pda telefonok, holott az a walkman csak egy alaptelefon hozzájuk képest semmi tudással. -
csoe
tag
Na, rendben. Szégyen, vagy sem, de az AS által linkelt képek megtekintése után elfogott az "instant get" érzés. Már a K610 formaterve is nagyon tetszett, ezzel a tudással párosítva pedig számomra tökéletesen elég lenne. Le lehet hurrogni, ki lehet röhögni.
-
AS
félisten
Hm , ezt mintha láttam volna valahol... Ha nem lesznek hozzá tartozékok az nagyon durva lenne.
2.2 collos QVGA kijelző nem rossz, de lehetne oled is ( minden kijelző lehetne az)
3.2 megapixels kamera, se-nél általában nagyon gyenge, csak a K750, és a Se c905 az igazi kamerás se.Élő képek:
link -
csoe
tag
Megszokhattad volna már, hogy nagy divat az SE-re köpködni.
Ha van adatkábel és 8Gb-os kártya, akkor drága (és különben is, miért nincs xenon vaku), ha ezek nincsenek, akkor meg hulladék az egész (és drága is...). De bárhogy legyen is, a kijelzője mindenképpen kicsi. Bezzeg a Samsung, na, az igen!
Az eszem megáll, komolyan mondom.
-
f.begbie
tag
Azt kell, hogy mondjam ez is egy tipikus SE telefon. Olyan értelemben, hogy adott lenne egy korrekt tudású telefon, már ami a saját igényeimet illeti, erre se füles, se adatkábel??? Hát kérem szépen ez megint el lett baszarintva.
-
okib4100
aktív tag
Ezt a mosolyfotózást, arcfotózást mostanában 1-2 belépő szintű DSLR-be is beteszik, csak tudnám h minek
-
NeRo28
aktív tag
Valaki magyarázza meg nekem miért van az,hogy a se. nem képes egy telefonjába sem méretes kijelzőt rakni!Most mind1,hogy ezt nézzük vagy felsőbb kategóriába!
-
Ricardo
titán
Szép kütyü. Az adatkábelt azért illett volna beletenni.
-
hemaka
nagyúr
mosolyfotózás - fantasztikus, eléggé megeröltették mgukat
Azt meg nem akarom elhinni, hogy fülest nem adnak(na az még a kisebbik gond), de adatkábelt se? mivel szedjem le a képeket? Mert én ugyan se ir, se bt adaptert azért nem vennék.
mindenesetre gratulálok
-
bolondember
MODERÁTOR
se USB-kábel, se füles?
nono, ez már a hihetetlen kategóriába tartozik... Hisz az alap SE telefonokhoz is járnak ezek...
-
Jadro
veterán
Szép! Kíváncsi leszek hoyg a spórolás meglátszik-e majd az árán is, vagy csak a kiegészítőkre korlátozódik.
-
Womb
senior tag
Határozottan szép telefon,igazi szoni jegyekkel.A fülhallgató elhagyása azért gáz lehet,mert a csati miatt kizárólag SE dugót kell beszerezni hozzá,nem is beszélve a rádióról,ami valszeg dísz marad addig,amíg nincs füles.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A „Kate” néven ismertté vált 3,2 megapixeles kamerával szerelt Cyber-shot készülék olcsón, de kiegészítők nélkül érkezik.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest