- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én személy szerint teljesen elégedett vagyok az emulátorral, bár tény, hogy rendes joystickal nyomtam (vettem ilyen felpattintható tartókonzolt a telefonhoz). Nem nagyon tudtam sose megérteni, hogy miért mondják sokan, hogy "nem olyan". Tényleg nem, jellemzően technikai szempontból sokkal jobb (pl nem lassul be ami főleg az NES címeknél gyakran gond volt, vagy normálisan megy LCD TV-n is).
Nyilván manapság már egyre nagyobb ritkaság egy működő példány, szóval csak felfelé fog menni az ára. Sárga kazettás nintendo hamisítványok is néha vicces árakon mennek a nosztalgia miatt.
Ne érts félre nem beletrollkodni akartam a témába. Szép munka tényleg és ez egy érdemi upgrade a konzolnak. Biztos sok órát bele fog tolni a gyerkőc és nem is alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest