Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az MGS játékok only single cuccok, a sztori a lényeg bennük. Japán cucc, szóval a sok WTF mellett még több WTF van benne.
Ha korábbi részek sztorija érdekel, Logout blogomban ott vannak a magyar szövegkönyvek.
szerk:
Persze létezik az MGS Online, ami a 3.rész óta benne van a sorozatban, de az csak egy plusz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FuRiONight #38 üzenetére
Jó kérdés, de szerintem ez felejtős, mert most lett bejelentve az akció.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor csak úgy elárulom, hogy direkt nem mutattak semmit a sztoriból, hogy még nagyobbat üssön. A Ground Zeroes is csak egy felvezető volt, annak befejező képsorai után folytatódik pár évvel az MGSV.
"de a sztori volt a lényeg."
Most is a sztori a lényeg, csak lesznek benne nagy meglepetések, ezt maga Kojima mondta, emiatt sem szeretnék ellőni ezeket a trailerben. A kórházas hallucinációk így is érdekesek lesznek majd.
"de ez nekem már túl sci-fi / gyerekes."
Gyerekes témára nem tudok mit mondani, mert ebben semmi gyerekes nincs szerintem. A Fulton ballon, sőt még a bázis építés is csak opcionális, nem kötelező azokat a ficsőröket kihasználni.Sőt ki is lehet kapcsolni, hogy ellenfelek ne tudjanak bemenni bázisra, így nem kell annak a fejlesztésével foglalkozni.
Btw egy Metal Gear játékra hogy lehet azt mondani hogy túl scifi?
Az összes rész túl scifi volt, még a 3 is a Shagohoddal kezdve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest