- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Igazad van, a gyerekes volt a jó kifejezés
A jó sci-fi-t szeretem
(#10) GeneraL_XTX: a 4-hez sajna nem volt szerencsém, nincs PS3-am... Amúgy +1, amit eddig láttam belőle, az nekem sem adja.
De a 3. részt told végig PS2 emulátorral ha eddig kimaradt, garantálom hogy nagyon be fog jönni(#12) mlinus : Igen, ahogy mondottam a gyerekes lett volna a jó megfogalmazás
Amúgy az első-második-harmadik részt fejenként legalább 3-szor pörgettem ki. Eddig csak a 4. maradt ki, ahhoz nincs konzolom, PS3 emulátor meg még sehol nincs....
És igen, pontosan tudom hogy az összes része full sci-fi
De ez a lufival fellövöldözés nekem már a rossz értelemben túl sci-fi
-
LLKobe
veterán
Amit eddig láttam, az nem tetszik. Annó a metal gear trailerek bemutatták a szuper főgonoszokat, és lehet hogy csőjátékok voltak, de a sztori volt a lényeg.
Az új részbe meg a legnagyobb promót az kapta hogy fejlesztheted a bázisod, amit multiba mások megtámadhatnak... Azon kívül nekem ez a "lufival fellövök a bázisra bármit" koncepció sem tetszik.
Egyik metal gear se dokumentumfilm volt, de ez nekem már túl sci-fi / gyerekes.Nekem a mai napig a Snake Eater a kedvencem, hálistennek' ps2 emulátorral szuper minőségbe végig lehet tolni pc-n, az eredetinél 16x nagyobb felbontásba.
-
LLKobe
veterán
Mire kijön egy rendes MGS PC-re, már nem érdekel az egész téma...
De ez a rész már annyira nem is szimpatikus mint az előzőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest