- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
yep, I know - de egyszer ki kell próbálni, max. anyázok és veszek mellé mégis egy VGA-t
engem nem nagyon hat meg az idei játék-bonanza. a TPS játékok eleve idegesítenek, és a Crysis 3 kapcsán azt is sikerült leszűrnöm, hogy checkpointos FPS-sel az életben többet nem játszom. ezzel nagyjából le is fedtem mindent, ami VGA-igényes. ha meg mégis valami hűdef*sza érkezik, akkor veszek 2 hétre egy VGA-t, oszt' jóvan
@atti_2010: akár még az is lehet belőle. de előbb lássuk meg, mit tud.
-
nem csak elméletben írom a dolgot, ugyanis annyira nem használom ki a 660Ti-t, hogy most már kezd zavarni, hogy ennyi pénzért csak itt ül
amivel az utóbbi időben játszottam, az a Crysis 3 kivételével mind simán elmenne egy 7750-en is, úgyhogy egyáltalán nem irreális egy ilyen Sandy + VGA -> Haswell csere. de ezzel a hozzáállással NFW. marad a Sandy, és idővel downgradelek VGA-t.
-
még azt sem tartom kizártnak, hogy van racionális alapja (sosem próbáltam az IGP-t a CPU-mban), de az üzenete akkor is borzalmas. ha elhiszem, hogy sokat javulnak IGP fronton, és veszek egy haswellt, akkor imádkozzak Otellinihez, hogy legyenek olyan kedvesek támogatni a jövőben is?
-
mostanában mentek arról a hírek, hogy az intel kezdi komolyabban venni a PC-s játékokhoz való hozzáállást. lehet, szólni kellene nekik, hogy ha egy 2 éves terméket már kivesznek a támogatott listából, akkor ez nem pont támogatja a fenti irányt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Autós kamerák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Energiaital topic
- Drón topik
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest