- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Azért szerintem még jóideig komoly szakadék fog maradni mondjuk egy 7750 és egy IGP között....
Sajnos IGP-nél a saját memória-interfész hiánya egyenlőre komoly korlát, a hely, teljesítmény korlátokról nem is beszélve. Ezt tetézi a profi driver és kezdetleges driver közti különbség. A sávszél gondokra a Haswell GT3 IGP-jének +memóriája is csak sebtapasz, de nem orvosság.Ráadásul asztalra elvileg ki se fog jönni így, csak max GT2-vel.
Azért a 660ti-t se kukázd, még jöhetnek idén jó címek, hátha megdolgozik még a pénzéért...
Én 5850-ről váltottam fel 7950-re, de nem bántam meg, jó volt a TR, C3...Max úgy járok el, ahogy írtad, ha már nagyon nem lesz mivel játszak, vagy nem lesz rá még annyi időm se mint most, akkor veszek egy 7770-et, aztán szépnapot...
(#61) atti_2010: Azért a kaveriben ne légy biztos... Kisebb csoda kéne egy 7750 szintjének csak megközelítéséhez is...
Jó cucc lesz, de egy 7750 azért csak egy rendes diszkrét VGA...
-
-
HSM
félisten
Hibajavítás lesz hozzá, szóval leszel támogatva. De gondold végig, aki játszik a gépen, az úgyse igp-vel teszi....
Alapból a HD3000 nem egy fürge megoldás, és compute-ot se nagyon tud.... Az IB-nél nem véletlen, hogy főleg erre gyúrtak... Semmiről nem fog lemaradni a játékos user.... Haswellnél már komolyabb lesz a vas, ott már azért van értelme egyszerűbb játékokban gondolkozni pl. notik esetén.Egyszer próbálj ki pár játékot noti-felbontáson, minimum grafon a hd3000-eden rájössz majd egyből, miért nem látom akkora bajnak ezt az SB igp-s dolgot...
-
HSM
félisten
Én azért ezen nem csodálkozom... Igen kis butácska az a SB-es IGP, nem sokat lehet azzal kezdeni szvsz... Se OpenCL, se DX11, se DirectCompute...
De elvileg hibajavítások lesznek rá a cikk szerint... Az IB IGP-jére viszont már ideje volt rágyúrni, nem voltam eddig elájulva a hozzávaló driverektől, pedig a vasban látok fantáziát, pláne hasznos lehet, hogy mostmár hivatalosan is supportáltnak tűnik másodlagos VGA-ként használni win8-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest