- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Amúgy én meg azon röhögök hónapok óta, hogy az Intel IGP driverében nem szabvány szerinti a monitorok kezelése, hiába írod felül új driverrel a monitorod gyári driverét új kijelzőmódokkal, akkor se hajlandó az IGP 60Hz helyett 50 vagy 72Hz-et kiadni magából... Ugyanezt röhögve tudja egy 10+ éves bármelyik Ati/Nv VGA.... És ez évek óta fenálló jelenség...."
... és ugyanez igaz a felbontás skálázhatóságára is.
-
MaUser
addikt
HD3000-en 1366*768-ban (12") az alábbiakkal játszom max grafikán:
- Majesty 2 és kiegészítői
- HL2 és kiegészítői
- Trochlight 1-2 (kettőnél medium-high közötti állások kellenek a 30+ minfps-hez)Mondjuk i7 mellett van, de ilyen játékokra teljesen jó. A gond inkább ott van, hogy HD4000-re sem vagy előbb. Ok, hogy azon az ilyen játékok már 100%-os biztonsággal elmennek high-on rajta, de pl. egy szintén grafikailag nem túl igényes SC2 medium-high beállításokon ugyanúgy reménytelen. Innentől kicsit érthetetlen az Intel lépése.
-
yep, I know - de egyszer ki kell próbálni, max. anyázok és veszek mellé mégis egy VGA-t
engem nem nagyon hat meg az idei játék-bonanza. a TPS játékok eleve idegesítenek, és a Crysis 3 kapcsán azt is sikerült leszűrnöm, hogy checkpointos FPS-sel az életben többet nem játszom. ezzel nagyjából le is fedtem mindent, ami VGA-igényes. ha meg mégis valami hűdef*sza érkezik, akkor veszek 2 hétre egy VGA-t, oszt' jóvan
@atti_2010: akár még az is lehet belőle. de előbb lássuk meg, mit tud.
-
nem csak elméletben írom a dolgot, ugyanis annyira nem használom ki a 660Ti-t, hogy most már kezd zavarni, hogy ennyi pénzért csak itt ül
amivel az utóbbi időben játszottam, az a Crysis 3 kivételével mind simán elmenne egy 7750-en is, úgyhogy egyáltalán nem irreális egy ilyen Sandy + VGA -> Haswell csere. de ezzel a hozzáállással NFW. marad a Sandy, és idővel downgradelek VGA-t.
-
még azt sem tartom kizártnak, hogy van racionális alapja (sosem próbáltam az IGP-t a CPU-mban), de az üzenete akkor is borzalmas. ha elhiszem, hogy sokat javulnak IGP fronton, és veszek egy haswellt, akkor imádkozzak Otellinihez, hogy legyenek olyan kedvesek támogatni a jövőben is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest