- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
a VMware, AIX-hoz képest ovodáskirakó.
Hatalmas +1 Ezt én is így gondolom.
Jo magas lehet a frusztacios szinted, ha ilyen kemenyen probalsz kompenzalni, de mindketten tudjuk, hogy ezt buktad. Mondjuk vicces nezni, ahogy ugrassz, de ettol ez a #48 egy butasag, meg magadnak is ellentmondasz, maradjunk annyiban, hogy ezt tultoltad.
(#51) lenox
Jo magas lehet a frusztacios szinted, ha ilyen kemenyen probalsz kompenzalni
Mondjuk a te badarságod nem lehet... Nem is próbálkozom vele... Ahol nincs víz nehéz hullámot gerjeszteni...
de mindketten tudjuk, hogy ezt buktad. Mondjuk vicces nezni, ahogy ugrassz
Na ja megint jól elmagyaráztad a semmit
-
hallador
addikt
Írták itt sokan, hogy drága a support, talán azért mert M.o.-n két kezem meg tudnám számolni, hogy ki van képben pl. AIX-el,
Jelentkezhetem, csak is kézfenntartással? :
A probléma nem csak ez, hanem az is, hogy maga az AIX tudás nem sokat ér, ha magát a Vasat nem ismered, az AIX ha virtualizálsz, mondjuk VIOS-el, akkor bizony, ott a Vasat is ismerned kell töviről hegyire.
Az AIX-nek ráadásul egy halom olyan megoldása van, ami a többi UNIX-nak nem minden esetben, szóval magának a vas-nak is kell tudnod a speckóját, és nem baj, ha minden architechtúról tudsz valamennyit, ebben ez a legnehezebb.
Arról nem beszélve, hogy magának a szervernek is elég egyedi a mindene. Szóval nagyon már mint mondjuk a Windows, vagy a Linux.Érdekes világ. Én szeretem, de a VMware pl ha virtualizálni kell jobban bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest