Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
Frissült...
[link] -
Sofian
őstag
Aki tud jelezzen vissza, hogy a WebRádió megfelelően működik e minden készüléken...
-
Sofian
őstag
Üdv!
hozzáadom a teendőkhöz....
Ez fejlesztés közben is felmerült bennem ám sajnos, ha minden igaz ahhoz, hogy playlist-tel indítsak lejátszót csak 2.2-től lehetséges... Másik megoldás a saját lejátszó készítése ami nem ördöngős dolog, de nem lesz olyan megbízható mint a "beépített"...Egyelőre marad a lejátszóból albumként való elindítás, mert akkor sorban lejátsza az egy napra eső műsorszámokat...
-
TRider
csendes tag
Egyre jobban tetszik, szinte minden nap használom.
Találtam megint valamit, nem biztos, hogy megoldható, de szerintem hasznos lenne. Ha a letöltésekből indítom a lejátszást, akkor az adott részlet lejátszása után nem lép át a következő letöltött track-re, manuálisan kell tovább léptetni. Lehetne ez automatikus, mint a zenelejátszóban?
Köszi előre is!
TRider
-
Sofian
őstag
Ha van valami ötlet még szóljatok..
-
Sofian
őstag
Frissült....
A letöltött fájlok a letöltések listából is lejátszhatóak.. -
ferensz
senior tag
-
ferensz
senior tag
Tesztelve SGT10.1-en, működik rendesen, köszönjük szépen.
Csinálok screenshotokat, és felteszem őket.
-
TRider
csendes tag
Viszont lenne egy kérdésem: a Letöltések alól direkt nem lehet lejátszást indítani, vagy csak nálam nem megy? (Galaxy S II).
Hasznos megoldás, hogy itt látom a korábbi letöltéseimet, illetve le is tudom törölni őket, de az sem lenne rossz, ha innen el is indulhatna a lejátszás
-
Sofian
őstag
Frissült..,
-
Andras720609
csendes tag
Motorola Defy 2.2.2-es Androiddal perfekt!
Köszi
-
TRider
csendes tag
Köszi, este tesztelem
-
Sofian
őstag
Sajnos Samsungék távoli tesztelési szolgáltatása kicsit haldoklik SGS2-őn, szóval egyelőre rájuk kell várni, hogy le tudjam tesztelni a javítást...
-
Sofian
őstag
Hétvégén kirakom a javított verziót, amint egy SGS2-n is le tudom tesztelni...
-
Laca720
csendes tag
Motorola XT720 oyagen06_MIUI_final 2.2.1-es romnál szintén előjön ez a hiba az adásletöltésnél.. Amúgy nagyon jó kis alkalmazás.
-
TRider
csendes tag
Nagyon tetszik a progi, számomra mindenképpen hiánypótló alkalmazás. Még nokiás koromban néha napján leszedtem az aznapi termést a netről, és úgy hallgattam meg később, de ez fényévekkel jobb :-) Köszönet érte!
Egy gondom lenne csak: Samsung Galaxy S II-n nem tudom letölteni a műsorszámokat. Meghallgatni lehet, de letölteni nem. A letöltés linkre kattintva próbálkozik a letöltéssel, de pár pillanat múlva kiírja, hogy a letöltés megszakadt. Szerinte nincs elég tárterület (csak kb. 15 giga
. Viszont SD kártya nincs a készülékben, netán az hiányozna neki? Ha igen, meg lehet oldani, hogy memóriába is letöltse a műsorszámokat?
Köszi előre is!
TRider
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest