- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Ez megint visz mindent.
-
Nem tök ugyanaz. A Qualcomm közzétett egy listát a változtatásokról.
10 percent lesser boot times
App loading time reduced by 10 percent
Updated performance optimizations for smoother User Interface and enhanced snappiness
5 percent improvement in graphics performance
At least 5 percent more power efficient
Comes with Snapdragon VR SDK
Features Dual PDAF (Phase Detection Auto Focus) and extends the range of Laser Auto Focus
Supports up to 28 MP camera in comparison to 25 MP of the Snapdragon 820(#41) Matada2.3: simán. Idén már a negyedik mobilomat koptatom (Lenovo Vibe Z2 Pro, Redmi Note 3 Pro, OnepPlus 3, Galaxy S7 edge), szóval simán megtenném, ha nem érezném úgy, hogy a mostani telómnál (S7 edge) jobb már nem lehet egy darabig.
-
Taci
addikt
válasz
hyperspace #43 üzenetére
Egy X-utódot nyugodtan kihozhatnának még, 3-belsővel.
-
Protector
csendes tag
Eddig erősen gondolkodtam egy OP3 beszerzésén, de így hogy itt a T azt hiszem nem várok tovább. Jó vételnek tűnik, főleg hogy kicsit a színe is sötétebb lett, bár tudom ez aztán valóban lényegtelen de ez a gunmetal szín nekem jobban be is jön.
-
blagolf
senior tag
Ezek is átálltak a "4 havonta új csúcsmobil" forgatókönyvre?
-
batai15
félisten
ja csak tudod rohadtul irritál hogy meg veszed a gyártó termékét ami ráadásul a legjobb a gyártónál. erre később kiad egy kicsit felturbozott valtozatot, te meg onnantól úgy érzed hogy neked pont szükség lenne arra a kis pluszra, és milyen már az hogy ezért kiad egy újabb változatot abból amit jó drágán meg vettél, holott ki lehetett volna adni így is. egyszóval szvsz dühítő a dolog. ez nem egy kocsi hogy 3 4 évenként jön egy facelift, vagy esetleg sport változat ami az alapnál lenyegesen jobb. ez egy mobil. így is baromi gyorsan kioregszik most egy flagship nem kell még az is hogy fél évente ki adjanak még ebből is egy újabb verziót.
ha az eladást akarják növelni,legyen egy exkluzív valtozata,meg mondjuk egy 5 collos , mert tuti sokan vannak akiknek nagy az 5.5 ,de ha lenne kisebb meg vennék . -
ribizly
veterán
Inkább a software update-eken dolgozzanak, mint ezen a marhaságon.
Így csak customer-eket fognak veszíteni, mert hiába a kedvező ár, ha ugyanúgy cammog az update, mint más gyártóknál... -
Taci
addikt
Nagyon (nagyon!) tetszik minden téren - kivéve, hogy túl nagy nekem...
Reméltem, hogy 5"-ra (vagy alá) viszik... Na de még hátha van ilyen ötlet a tarsolyukban. -
agoka07
senior tag
Engem nagy valószínűséggel meggyőztek.
-
Atish19
őstag
-
szami777
addikt
Nagyon szimpatikus, kicsit lejjebb megy az ára és megvan a kovetkezo telefonom.
-
batai15
félisten
válasz
alex devil #24 üzenetére
minek? mennyivel jobb 821? 400al több akku? van 2 új szín? értelmetlen.
-
okibots
aktív tag
Az előd is jó készülék lett, ilyen árréssel pedig jó vétel lehet a frissített modell
-
batai15
félisten
értelmetlen ez a modell. jöhetett volna inkább egy 5 collos változat, na azzal taroltak volna.
-
Matada2.3
veterán
Azon gondolkozom, hogy ez a frissítés megér-e 40 dollár +-t.
-
lezuvius
őstag
Nem sok ujitas de legalabb hasznosak
-
Potrien
senior tag
nekem tetszik.
nagyon tetszik. -
Engikrisztus
tag
"A jelenlegi, egyébként elég menő IMX298-as kameraszenzort a Sony IMX398-as modulja válthatja..."
Ezért nem sok értelmét látom,ezeknek a "találgató" cikkeknek.
A telcsi egyébként tetszik,még az is lehet,hogy ez lesz az OPO-m utódja. -
tixem
addikt
Such wow, much improvement, very S821, big storage WOW
-
dementor
senior tag
És szerintem továbbra sem szálltak el árban!
-
ZolkoW
őstag
válasz
fornettisuti #10 üzenetére
?? nagyobb induló fesz = több mAh, mire 3V-ig merül...
szerintem inkább az lehet, hogy ugyanolyan fizikai méretű az akksi, csak más gyártó/technológia/átírták a specifikációját :-) stb... csak nehogy a n*te7 sorsára jusson
-
PpenoO
őstag
válasz
fornettisuti #10 üzenetére
Parancsolj, remélem megy az angol.
"However, the OnePlus 3T’s battery is not physically bigger, rather it went through a safe voltage change from 4.35 volts to 4.4 volts (which explains the 13% increase in mAh, clever huh?)."
Obyboy: Köszi, tegnap mikor néztem a hivatalos oldalukat ugyanannyiba került és nem volt out of stock.
-
snyper990
őstag
-
még a 158 grammos tömeg sem nőtt, pedig az akkumulátor 400 mAh-nyit ugrott előre, immár 3400 mAh kapacitású.
Fura, hogy sikerült összehozniuk, de akkor tegyenek bele még többet
-
PpenoO
őstag
válasz
Biluxzsolt #4 üzenetére
Szerintem az akku ugyanaz csak a feszültséget emelték meg. Lehet van a sima 3asra olyan custom rom amiben emelt feszkóval üzemel a telep.
U.I.: Jó, hogy maradt az Amoled, szemezek is a 128gb verzióssal, bár kíváncsi vagyok november 28án mennyit esik az ára az alap hármasnak.
-
Obyboy
addikt
válasz
Biluxzsolt #4 üzenetére
Igen, ha ugyan abba a házba súlynövekedés nélkül be tudtak tenni 400mA-rel nagyobb aksit akkor a OP3 is debütálhatott volna 3400mA-s aksival.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Jó hallani, hogy nőtt az akku. Mondjuk jó lett volna, ha eleve ekkorával dobták volna piacra az 1+3-at.
-
pusszycat
nagyúr
Annak jó akinek még nincs.
-
WhiteWalker
nagyúr
"Az előre lépés megkérdőjelezhetetlen"
-
tboy72
aktív tag
"viszont örömteli, hogy zafírüveg védelmet kapott az optika, így a karcoktól könnyebben megoldhatjuk."
megóvhatjuk
"előlapi egységről besézlünk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest