- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Az van Beyrutnál ez nem hiszem hogy meglenne, múltkor meg te írtad csak a Helio X10-el van tapasztalatod, ha jól emlékszem én írtam neked az X20-ról, félre ne értsd, mivel nem fényezni akarom az MTK-t de pártolni fogom, mert nem csinál rossz processzorokat és simán együtt lehet velük élni!
A fogyasztás dolgot sem az MTK-s pártolok, használok, hozzák fel hanem a Qualcomm szeretők, és mi azzal a gond ha leírjuk akár többször is a véleményünket? Használtam én is Qualcommot, jó processzornak tartom, valószínű lesz is még, de akkor sem fogok a többi procitól elzárkózni, negatívan írni róla, mert elismerem őket is , akár a Kirin akár MTK vagy Exynos-ról van szó! -
monti0222w
addikt
Én nem idegenkednek az MTK megoldásaitól, ha GPU-t nem nézzük, akkor úgy érzem semmivel sem marad el a Qualcomm-tól. S ha nem lesz benne B20, akkor is? Hidd el semmivel sem rosszabb az MTK-val szerelt változat, nyomkodom az asszony teloját esténként, takarítok, stb. és gyors nem akad, jól bánik az energiával is, persze nagy játékosnak nem való, de neked jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest