2018. június 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Snapdragon 625-ös ismerőst mutatott a Xiaomi

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Ma debütált Indiában a Xiaomi Redmi Note 4, ami a többi változattal ellentétben nem MediaTek, hanem Qualcomm rendszerchipet kapott.

Hirdetés

Tavaly augusztus óta ismerhetjük a három klaszteres MediaTek Helio X20 alapjaira támaszkodó Xiaomi Redmi Note 4-et, de ahogy azt várhattuk is, az indiai piacon csak most jelent meg az egyébként kisebb frissítéseken már átesett termék. Az indiai változat esetén azonban nem csak a színeket, hanem a hardvert is variálták, a Qualcomm Snapdragon 625 ugyan grafikai teljesítményben nem jobb a Helio X20-nál, ugyanazzal a 4100 mAh kapacitású akkumulátorral valószínűleg jobb üzemidőt fog nyújtani, ami sokaknak nagyobb áldás lehet, mint egy-két extra fps.

Fekete színben csak néhány hete érhető el a Redmi Note 4
Fekete színben csak néhány hete érhető el a Redmi Note 4 [+]

Ezen kívül egyébként nincs nagy különbség, ugyanúgy 5,5 hüvelykes a Full HD IPS kijelző, ami az előlapján dolgozik, az ujjlenyomat-olvasó továbbra is maradt hátul, a 13 megapixeles hátlapi és az 5 megapixeles előlapi kamerarendszeren sem változtattak. Az érdekesség még az árazások kapcsán fedezhető fel, Indiában sem lesz túl drága a mobil: 2/32 gigabájtos kontrukcióban nagyjából 43 000 forintnak megfelelő rúpiát kell érte fizetni, a 3/32-esért körülbelül 46 000 forintot kérnek, a 4/64-es változat pedig 55 000 forint környékén lesz megvásárolható január 23-ától.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.