Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #15 üzenetére
Hát én probálgattam nyomkodtam, feltettem egy 150MB-os videót, de nem igazán ment. a gond az hogy a skydrive sw a telefonon nem látja a mesh mappáját. böngészőből nem tudom, de úgy nem nagyon hiszem hogy air-ben elkezdené lejátszani...
-
Sweet Lou 6
addikt
nem, csak pár MB-os volt (egy youtube videó). igen, Mesh-el fel tudsz tölteni 100MB-nál nagyobb fájlokat is és azt a tárhyelet, amit a Mesh használ, elérheted böngészőből is. a nagyobb fájlokat nem tudom, hogy lejátsza-e (szvsz nem), de akkor ez nem a telefon miatt van, hanem a honlap miatt (mert akkor asztali böngészőből sem játsza le). sajnos nem tudom kipróbálni, mert elég lassú a netem ehhez (512 kb/s a feltöltés)...
-
Gomez86
őstag
válasz
mrhitoshi #12 üzenetére
Még nem próbáltam ki, de elvileg beteszi magát egy mappába a skydrive-on belül, ha úgy állítod be a mesh-t...
(#13) Sweet Lou 6 Azt nem is mondtam hogy nem játsza le, hanem az a gondom, hogy 100mb-nál nagyobb file-t nem tudsz feltölteni...
Szerk: Vagy a mesh-el töltötted fel? és nagyobb volt 100mb-nál? -
Gomez86
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #10 üzenetére
És ha oda teszek fel Videofiile-okat, akkor lejátsza a telefon on air?
-
pzstm
titán
kicsit kár, hogy a droidot kihagyták a felhozatalból
-
RaveForce
veterán
már csapom is le
-
imisomogyi
aktív tag
Egy kérdés iOS-en próbálkozom, de sehogysem sikerül 1 fájlnál többet egyszerre feltölteni. Egyesével meg elég lassú....
-
imisomogyi
aktív tag
Egy kérdés iOS-en próbálkozom, de sehogysem sikerül 1 fájlnál többet egyszerre feltölteni. Egyesével meg elég lassú....
-
Gomez86
őstag
csak a 100mb-os fileküszöböt oldanák fel...
Meg ha lehet még kívánni, akkor egy kliens PC-re ami autómatikusan szinkronizálja a file-okat, az jó lenne (lásd dropbox, etc)
-
Pantal
senior tag
válasz
imisomogyi #2 üzenetére
Igen, ez egész tetszetős.
-
Maxentius
addikt
Ha már SkyDrive: még mindig jobban hiányzik a fotók címszavas címkézése és azok alapján történő keresése, mint egy natív kliens Androidra...
-
Lall
veterán
Épp 1 perce töltöttem le.
Amúgy zseniség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest