- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #67 üzenetére
En is olvastam azt a hirt, de nem ertettem. Hivni, sms-ezni miert nem lehet rajtuk tovabbra is?
-
Fall-N
veterán
válasz
TheBikerider #73 üzenetére
Azért lenne pozitív oldala is a dolognak. Minél kevesebb fizikai csatlakozó és tálca, annál könnyebb lenne megoldani a vízállóságot például.
Egyébként is ha átállna mindenki az eSIM-re menne az flottul. Hasonló az NFC fizetés vs. fizikai bankkártya. Virtuális bankkártyát sem nagy dolog igényelni. Ott is tiszta pazarlás két évente újat küldeni, mégis jön a banktól. Mondjuk ott át is hárítják a költségét.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
TheBikerider #67 üzenetére
Persze, nem is reális alternatívaként írtam csak arra reagálva, hogy a sim elhagyása mekkora zöldülés is lenne.
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #35 üzenetére
A telefonokat egész kompakt dobozokba teszik szerencsére. De több másik terméknél még mindig arányaiban hatalmas a doboz, a kemény, átlátszó műanyag pedig a legellenszenvesebb a csomagolásokban. De sajna ezekkel lehet eladni őket.
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #33 üzenetére
Maximálisan támogatnám, ha a szükséges minimumot (termék védelme) ellátó csomagolásban csak a termék lenne. Egy ideje nem tartom meg a fölösleget. Költözéskor így is több doboznyi, régről előkerült szart dobtam ki, kábelek, töltők, lemezek, kézikönyvek és a többi.
-
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #4 üzenetére
Vodánál van már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest