Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #68 üzenetére
De ha egyszer semmiből nem áll, akkor miért ne álljunk neki faragni az évi ~20000 tonnából? A multi SIM-et is írtam épp neked, az eSIM nem csak annyit tud, hogy nem kell kivenni-betenni. (Régi készülékeknél 10-ből 8 ember szerintem amúgy az akció közben szembesülne vele, hogy adapter is kell hozzá, mert nano SIM.)
Na mentem gumit égetni a kert végébe, a repülőgépek úgyis nagyobb szennyezők.
-
válasz
arnyekxxx #63 üzenetére
Hát azért ebbe a gyártók is beleszólnának, nem hagynák, hogy 10 évig használj egy telefont. Nézd meg a BlackBerry telefonokat, jővő évtől nem fogják tudni használni sem hívásra, se semmire, kuka, akinek BBoS telefonja van. 5 éve még nekem is volt BB-m. Most már nem tudnám használni…
van, aki még most is azt használ és pár hónap múlva dobhatja ki.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #64 üzenetére
Ami nagyobb probléma, részemről már igyekszem is kerülni a palackozott italokat. De mint írtam lentebb épp neked, az eSIM egy "alacsonyan csüngő gyümölcs", ennyivel is beljebb vagyunk, ha ezt sikerül kilőni. Még egyszerűbb és rugalmasabb is, ha elterjed a készülékekben.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #42 üzenetére
Lehet, de szinte semmibe nem kerül viszont a kivezetése, főleg ha már kb minden telefon képes lesz kezelni az eSIM-et.
k-adi: Miért, mennyivel nehezebb venni egy eSIM-et ott helyben, aminél beolvasod a QR kódot és megy, mint venni egy fizikait, amit bepattintasz a telefonba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest