Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz67
tag
Nagyon szuper, szép kis gép, énis gratulálok hozzá!
Nekem ez az összes fellelhető zöld nagyon tetszik benne, plussz a fekete. Olyan zöld trutyi kell nekem, annak a színe vmi hihetetlen, nincs vízhűtésem de ez KELLTudnál adni linket róla pls?
köszönöm
Az alaplap színe valóban nemigen passzol, de engem a többi zöld szín kiengesztel érteNagyon szép gép, és ütős hardver! Igaz az én 775ös ömhöz, meg a többi PC meg laptopomhoz (s478, s370) nemér fel a teljesítménye, de elnézem
-
keIdor
titán
Szép munka, gratulálok!
A színek az én ízlésemnek sem jönnek be, de a lényeg, hogy neked tetszik.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Gratulálok, szép és erős vas lett.
-
BHeast
csendes tag
-
ribizly
veterán
Nagyon szép és minőségi munka. Egész egyszerűen lenyűgöző! És ami külön dicséretet érdemel az a munka folyamatainak részletes, képekkel illusztrált leírásának a minősége! Várjuk a többit!
-
Jhonny06
veterán
Szép munka, bár a zöld egyáltalán nem illik a gép színvilágához, maradhatott volna fehér vagy fekete az összkép érdekében.
-
csabi112
Modder
válasz
BlackSoft #38 üzenetére
A lényeg, hogy egy Neked megfelelő, Neked tetsző gépet építettél, saját kezűleg, ami a modding lényege. Köszi a cikket! Kezdésnek nem rossz, de az igazi modderkedés a rengeteg kézimunkáról szól, amiből itt most elég keveset láthattunk, illetve az egész összhangjától, ami szintén elég furcsára sikeredett a színek miatt. Ezt jószándékú kritikának szántam, sok sikert a jövőben!
-
BlackSoft
addikt
Azért nem lett piros a belső, mert engem irritál a piros egy idő után, és mivel ezzel a géppel dolgozom, nagyon sokat vagyok a közelébe, rossz lenne, ha minden pirosan virítana. Zöld pedig nekem kifejezetten nyugtató, és szerintem azt a pár piros cuccot a lapot simán elnyomja a sok zöld.
(#36) Xaels: Az tény, hogy sok az alap dolog benne, és nem csináltam semmi világmegváltó változtatást, viszont, ahogyan a cikkben is leírtam, ez egy munkagép, és úgy akartam moddolni, hogy 100%-ig hozzáférhető, és babrálható maradjon minden, ne fixálódjon a mod a jelenlegi hardverhez, mint azt sok modnál látni, mert akkor csökken a hozzáférhetősége, egyszerűsége.
Amúgy én inkább a letisztult, minimalista dolgokat szeretem modoknál. Bár a következő nagy gép majd több érdekességet, és sokkal látványosabb megoldásokat fog tartalmazni, de már-már casecon felé húzó változtatásokra ott sem kell számítani, ami az accessibility kárára menne...
-
Xaels
félisten
Azt hittem komolyabb modding lesz. Ez így elég kevés, sok az előre gyártott elem is. Egyébként az írás jó.
-
gianni85
veterán
Brutál egy gép. Én személy szerint az alaplap miatt egy piros-fekete összhangot tartottam volna meg, de durván jó színe van a folyadéknak
-
mufi
senior tag
Piros alaplaphoz miért zöld kábelezés?
Nade, ízlések és pofonok. A ház az jó, az kéne.
-
BlackSoft
addikt
Köszi mindenkinek
(#24) LBandi: A CableMod csomagja, csak i jelzéssel ellátott Corsair tápokkal kompatibilis (mert a kedves Corsair össze-vissza keverte a pinoutokat az i és nem i tápok között, szerintem ők sem tudják miért). De a kis táp jobban is áll a gépben, és sokkal csendesebb is.
(#25) ll-kobe: Elég különböző árakon, és sok helyen. Nem egy olcsó dolog egyébként. Valamit még kitaláltam a géphez plexiből, ahol lézervágni kellett volna betűket, de netto 100k lett volna, így hagytam a fenébe azt.
(#30) Revan.: Lesz még írás... Jövőre csinálok egy nagy gépet, ahhoz képest ez önindító
-
Šolaire
veterán
Nagyon szép munka gratulálok hozzá.
Nemrég raktam én is össze egy konfigot,persze sokkal szerényebbet. Van egy varázsa amikor az ember saját magának rakja össze. Remélem olvasok még tőled ilyen írást grat mégegyszer prohardveres kategória a cikk.
-
törölt tag
Nagyon szép összkép, gratulálok. Szép befektetés:2M-ért.
Ha pár éve lett volna teli előlapos, de 5.25"-ös kivágástól mentes, ilyen elrendezésű SS házikó...már valószínű hogy nem FT-03 mini-t használnék, léghűtéssel.
-
DonP666
csendes tag
Gyönyörű szép munka!
-
takacsbotond
őstag
Jó lett, grat!
-
Normi™
őstag
Király lett,gratulálok!
-
LLKobe
veterán
Szép munka gratula! Sötétített plexit hol lehet venni és milyen áron mérik?
-
LBandi
aktív tag
Gratula a géphez szép lett!
Kár hogy az alaplap csatijai nem zöldek.
A tápegységet miért cserélted le? -
scope2007
addikt
Nagyon szép ez a zöld szín
Meg amúgy is korrekt lett, az egyedi festessel -
Madn!ght
addikt
Pedig elfér. Nekem SS Raven RV01 házikóm van, sima ügy. Kb 5-6 centi hely biztos van alatta.
-
Azért nem semmi a cucc. Főleg azt néztem, hogy függőlegesen állnak a VGA kártyák, de akkor hol a kimenet? Kicsit nehéz elhinni, hogy elfér ott fent a takaró alatt a nagy DVI csati, meg USB (csatlakoztatva persze), stb.
Mindenesetre szép.
-
Madn!ght
addikt
Szép munka, respekt!
-
davidsone
addikt
kömény vas.
-
afterwhite09
tag
Sok munka lehet benne az tény és való, azonban a piros-fekete ASUS ROG alaplap, zöld-fekete kábelek és egy már színű megint csak zöld lötty sem annyira passzolnak egymáshoz és ezen ez a "fehér" betét sem javít sokat.
Nekem annyira nem bejövős, de bika erős időtálló masina
-
BlackSoft
addikt
Még nincs kizárva, hogy egyszer meglátod aprón a jövőben
-
Bolobi
tag
Nagyon szép lett, Gratual!!
Szívesen vágnék bele én is ilyenbe csak hát a fránya Pistik nem jönnek -
haxiboy
veterán
Nagyon csinos lett. Azt a 980at szivesen látnám a 970-em helyén
-
hemaka
nagyúr
Brutális belső hw-k vannak benne.
-
BlackSoft
addikt
Köszi mindenkinek
(#10) babkukta: Hát ha most el akarnám adni, akkor a fáradtságot, és mindent összeszámolva, én 2M-t kérnék érte. (Azaz egy 300k-val lenne drágább, mint amennyibe került a gép nagyjából)
-
sid.:Rc211v
őstag
Ez mán konfig ! Grat hozzá !
-
babkukta
senior tag
Aztaa!! Nagyon jó cucc!! + tetszenek a videók is
Egyébként nem megvétel céljából, de mégis érdekelne, h mennyi lenne ez a konfig, így mindennel (hardver + munka) együtt???
Nagyon brutál cucc lett -
bombibmw
veterán
Basszus Blekk,összeszámolni sem merem,mennyibe kerülhetett ez.
Grat hozzá,jó cucc,szép munka,brutál gépezet na.
Akril csövezés nem lesz? -
proci985
MODERÁTOR
nagyon szep lett, gratula
a fogos muvelet tenyleg idegorlo, nekem a spacer a matrixnal maradt rajta a hatlapi csavaron, egy elmeny volt fogoval leugyeskedni a PCBrol.
-
total90
veterán
Egy ilyen gép SSD nélkül??? 😳
-
BlackSoft
addikt
Köszönöm!
-
MineFox54
őstag
-
kaszaking
tag
BlackSoft!
Jó látni a munkád eredményét írásos formában is sok-sok képpel. Király gép lett -
zarayg
aktív tag
gyönyörű, lenyűgöző!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest