Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Motorola végre olyan amilyennek többen szerették volna,úgy látszik hosszú stagnálás után kilábalnak a veszteségból,és végre talpraálnak.
Ezt a telót szívesen használnám én is.Elöbb utóbb eljut hozzánk is,talán nem aranyárban végre -
androidfan
csendes tag
Persze a GSM verzio sokkal tokosebb lesz.
-
Reaper
őstag
Lehet nem kell már sokat várni, bár nem tudok németül annyira, lehet hogy csak előrendelés?
-
Dare2Live
félisten
welcome back moto
-
Beantech
aktív tag
Ezaz kezd feltámadni Moto ami nagy öröm nekem
Erre a DROIDRA nekem is fáj a fogam remélem hamar lesz nálunk -
Dead_slow
tag
Böngészőben is van [multitouch]
-
atike
nagyúr
Még mindig tetszik...
-
Stunts666
őstag
válasz
Dr.Anonymus #30 üzenetére
Na az ami nem tetszik nekem. Az a ronda aranyszín.
Nem illik a képbe.
-
ispi
tag
A szépség megítélése szubjektív dolog, kinek ez tetszik, kinek az. Bírom, mikor valaki kijelenti, hogy márpedig ez vagy az nem szép, vagy éppenséggel szép. Nekem ez a Droid kimondottan tetszik, én szeretem a nem túl csicsás, szögletes formákat. A tudása is tetszik, minden benne van amire gondoltam, hogy kellene nekem egy telefonba, néztem róla jó pár videót amikben elég részletesen bemutatták kívül - belül (ha már itt nem akar megszületni az a teszt) és a konklúzió annyi lett bennem, hogy nekem kell (majd) egy ilyen. Bár a Motorola honlapján az olvasható, hogy a Milestone mellé már "csak" egy 8GB-os kártyát csomagolnak, a Droid 16-os kártyája helyett (ezt nem értem miért kellett), azért remélem, hogy a telefonhoz nem nagyon nyúltak, vagy max. csak pozitív értelemben.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na ez elég jó rajt lett. Sok sikert Motorola.
-
Bling95
őstag
nagyon remélem hogy helyre jön a moto, nem voltak motoroláim de nekünk az a jó ha minél nagyobb a verseny.
tény hogy nem egy szépség ez a droid (bár még tűrhető ) , viszont nagyon ígéretesnek tűnik
szóval hajrá MOTO
-
GGGBR
tag
a moto feltámadott....
csak ne kiabáljuk el... -
Destin4tor
tag
drukkolok a Motorolának, de ez akkor is egy ronda tepsi szerintem...
-
fi:zi'k
nagyúr
Már csak egy Milestone teszt kellene, hogy tudjak dönteni, hogy ez vagy a Tattoo.
Bár kishazánkban biztos mérföldkő lesz az ára is...fizik
-
hans87
tag
Végre.
Örülök, remélem most már nem állnak le a fejlesztéssel, lehet nagyon bejön nekik ez az Android vonal. Jó lenne ha a Cliq és a Milestone hamarosan elérhető lenne kicsiny hazánkban. -
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #27 üzenetére
pontosan!
-
Dr.Anonymus
addikt
-
BloodRay
veterán
Örvendetes, hogy úgy tűnik valami értelmeset is alkotott végre újfent a Moto, bár szerintem is elég rusnya szegényke.
-
BLC
tag
Már, csak az a kérdés mikor lesz kapható Szép Hazánkban.
-
Dr.Anonymus
addikt
az az alapvető különbség az a két gyártó politikája közt
hogy míg a Motorola rájött, hogy csak egy két modellre lehet egyszerre fókuszálni, úgy hogy azok igazán jók legyenek
addig az SE mindenbe belekap, ...legyen winmo, android, symbian, a vége az lesz hogy mindegyik csak félgőzzel sikerül, ennek megfelelően összecsapottaka Motorola az egész csapatát ráállította a Dextre és a Droidra, és mind2 android ráadásul, így aztán valóban sikeresek lehetnek, már csak azért is mert az árképzésre is nagyon figyelnek
az SE elfelejtette, hogy hajdani sikerességét nem az extra széles termék portfoliónak köszönhette, hanem egy modellnek (k750i
)
-
rudymester
senior tag
Hajrá Moto! Jó ár, jó teló, jöhet lassan a teszt is!
-
joey04
titán
Örülök, hogy kivételesen nem rám zúdult a közutálat amit a SE fanok gerjesztenek!
Szerintem is egyértelmű a Moto és a SE között hasonlóságot keresni, hiszen mind a 2 gyártó értékelhetetlen készülékekkel lépett piacra sokáig, és ez bajba sodorta őket. A moto úgy néz ki az utolsó szalmaszálat elkapta, míg a SE nem. Erre utal, hogy az X10 csak akkor szólna nagyot ha mihamarabb megjelenne, ehhez képest hivatalosan béta, gyakorlatilag alfa állapotban van, valamint kijött egy bugos és lassú, de legalább nagyon drága Satio, valamint egy olyan X2 aminek pont ugyanaz a baja mint az elődjének... -
Norbi21
senior tag
Örülök, hogy úgy tűnik feltámadtak, remélhetőleg ez igaz lesz a későbbiekre nézve is, jót tenne szerintem egy ismét erős motorola.
-
legiaap
félisten
válasz
#65675776 #17 üzenetére
Én abból indultam ki, hogy most az érintős telefonok a kelendőek. Lásd iPhone, Omniák, HTC-k. Ezeket viszi most a nép. A qwerty-s rész nem rossz, bár már láttam sokkal szebb kivitelt. Amúgy meg a qwerty melletti kis navigyűrűről először egy ujjlenyomat olvasó jutott az eszembe. Első ránézésre tök úgy néz ki...
-
-
legiaap
félisten
Örülök a Motosikerének, bár én e készülék megvásárlásával nem fogom támogatni a Moto feltámadását...nagyon nem néz ki jól szegényke. Ha nem lenne csúszkás,hanem csak sima érintős, akkor jobb lenne és szerintem sikeresebb is.
-
hemaka
nagyúr
Nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön odaát majd a Droid.
Kellett ez már a Motorola mobil részlegének nagyon.
-
kaller1
veterán
válasz
littlelion21 #6 üzenetére
Merthogy?
A mezőnyben ugye van 2 cég,melyek az elmúlt időszakban(években?!) igencsak alulmúlták önmagukat.Az egyiknél mindent megtesznek azért,hogy kimásszanak a gödörből,a másiknál ennek nem sok jelét látom.
-
aram01
nagyúr
tetszik
-
[Anduriel]
aktív tag
Jó hír, remélem itthon is hamarosan kapható lesz.
-
kaller1
veterán
válasz
madarasz92 #4 üzenetére
...amit a SonyEricssonnál nem....
-
madarasz92
őstag
Tudnak valamit a motorolánál..
-
plus44
veterán
Hajrá Moto!
-
Quasi_modo
nagyúr
Hát lehet, hogy ez tényleg kihúzza a Motorolát.
-
littlelion21
addikt
Végre valami pozitív Motorola-frontról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest