- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nekem a durva, hogy évek óta folyamatosan jönnek a durva alapvető hibák. Nincs vége. Itt a bash sebezhetőség. Aztán a poodle. Aztán...
Mindkettő keményen érinti a leglegnek tartott enterprise szegmenset mégis évek óta velünk voltak és ahogy látom még a ma napon is csillió helyen megy a kapcsolodás SSLel.és még ha a fentiek nem is lennének hibátlan lenne a kód, a jogosultságok, a minden.... is elgé egy power user és kuka az egész biztonság.
-
proci985
MODERÁTOR
a peer review a legolcsobb es egyben leggyengebb minosegellenorzesi technika. kritikus rendszereknel nem veletlenul coverage criteria van (jellemzoen MC/DC, mas terminologia szerint ACC), es nem eleg, hogy par ember atnezi. extremebb esetekben fontosabb reszeket formalisan vagy model checkerrel is bizonyitani lehet.
gyakorlatban test driven development megoldas lehet, de jellemzoen a "teszteljuk a programot" kijelentes jelenteseben hatalmas szoras lehet. ugyanugy utobbi evekben maga a "mennyi coverage eleg" kerdeskor is erdekesebb lett, avagy bizonyos reszei a rendszernek fontosabbak lehetnek. mindent tesztelni pedig lehetetlen.
-
bambano
titán
senki nem mondta, hogy mindenbe belenéznek és minden hibát megtalálnak és kijavítanak.
de jogod és lehetőséged van rá, ezt mondták.ez a shellshock "bug" (nem is bug, de mindegy) semmit nem csorbított a nyílt forráskód biztonságáról alkotott hírnéven.
(#19) woland_y2k: "van lehetoseg belenezni a kodba.": súlyos tévedés. itt van lehetőséged belenézni *EGY* kódba, csak abban nem lehetsz biztos, hogy a telepítő cd-den is az van.
-
Meteorhead
aktív tag
Én azt gondolom, hogy körülbelül ugyanekkora a lehetősége annak, hogy vállalati szoftverekben (amikbe ugye nem lehet belenézni) szándékosan írnak back-doorokat, amik végső soron ugyanekkora biztonsági rést jelentenek, csak egy bizonyos cég javára.
A Windows 10 adatgyűjtési módszerét vadul ekézték ezen a fórumon is, hogy biztosan bennemarad a végső verzióban is, ha már egyszer impementálták, és örülhetünk ha tényleg csak azokat az infókat gyűjtik, amiket mondanak. Mielőtt elkezdenének anyázni rám, én nem vagyok ennyire paranoiás, és én is szeretnék különbséget tenni a spybotok és a telemetria között, azonban a tény, hogy nincs belelátásunk a kódba hasonló bizalmi/jóhiszeműségi kérdést vet fel a vállalati szereplőkkel szemben, mint ahogy az is, hogy eddig senki nem használta ki a ShellShockot és lapított vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest