Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Mobil flották
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
Én azt gondolom, hogy körülbelül ugyanekkora a lehetősége annak, hogy vállalati szoftverekben (amikbe ugye nem lehet belenézni) szándékosan írnak back-doorokat, amik végső soron ugyanekkora biztonsági rést jelentenek, csak egy bizonyos cég javára.
A Windows 10 adatgyűjtési módszerét vadul ekézték ezen a fórumon is, hogy biztosan bennemarad a végső verzióban is, ha már egyszer impementálták, és örülhetünk ha tényleg csak azokat az infókat gyűjtik, amiket mondanak. Mielőtt elkezdenének anyázni rám, én nem vagyok ennyire paranoiás, és én is szeretnék különbséget tenni a spybotok és a telemetria között, azonban a tény, hogy nincs belelátásunk a kódba hasonló bizalmi/jóhiszeműségi kérdést vet fel a vállalati szereplőkkel szemben, mint ahogy az is, hogy eddig senki nem használta ki a ShellShockot és lapított vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgatós találkozó
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest