- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Remek hír!
-
vicze
félisten
válasz
proradeon #27 üzenetére
Mármint, hogy MA-ra 4 nap késéssel került ki?
Amúgy Apple azzal gyártat, aki X mennyiséget a legolcsóbban leszállítja megfelelő minőségben. Ez eddig az LG volt, majd elkezdődött a váltás iPad2-nél Samsungra, most iPhone-nál Sharp-ra. (Ha lesz iTV, akkor valószínű azt is a Sharp gyártja majd.) LG lassan kiesik, mivel
valószínűtúl drágán tudnák csak legyártani a kijelzőket és Samsung jócskán alájuk ment. Pusztán csak gazdasági döntések, oda megyek aki legolcsóbban gyárt. SoC-ban is szívesen váltana Apple Samsungról valami olcsóbb bérgyártóra csak hát nincs kihez jelenleg, mindenki gyártókapacitás hiánnyal küszködik, meg váltás esetén egy teljes újratervezés kéne a SoC-nak, az is úgy fél év próbagyártással és selejt arány minimalizálásával együtt. -
válasz
banhammer #26 üzenetére
Nem tudom mennyire aktualis meg ez a 4 napos hir, de:
"A Sharpon kívül olyan gyártókkal dolgozik még az Apple, mint a Samsung, és az LG Display, mivel 1-1 gyártó nem lenne képes a saját termékein kívül annyi kijelzőt gyártani a vállalat számára, hogy az ki tudja elégíteni a gigantikus igényeket." -
banhammer
veterán
Oda a nagy szerelem a Samsung-gal?
-
arkades
senior tag
Sharpból van GX10i, 20, 25, 30i-m és 902SH-m. Ez utóbbit még mostanában is szoktam használni. Nagyon jó telefonok. Nagy kár, hogy Európában már nem forgalmaznak készülékeket. Sharp kijelzővel biztos nagyon jó lesz a telefon. Bár anélkül sem volt rossz.
-
joey04
titán
Éppen ezt mondom, hogy lehetne 4k felbontású is, akkor sem lenne érezhetően jobb semmivel.
Azt nem mondom, hogy nem lesz szép. Biztos az lesz.
A pénz meg nagy úr, erre a legjobb példa, hogy a Samsung is kapaszkodik az almába (és fordítva), mert jó pénzeket kap tőle, hiába verik egymást szarrá a bíróságon. Szóval ez nem az LG lenézése. -
jooker82
nagyúr
Kétlem,h az iphone 5-be FullHD kijelző kerülne,igy vélhetően jobb lesz az LG IPS kijelzője,persze még én se láttam,ahogy te se,de az elődökhöz mértan,nem hinném,h rosszabbat gyártanának,mint pl a True HD kijelző...
Mondjuk FullHD-t 5" alá,lehet,hogy hülyeség lenne...de lehet,h pont az 5" lesz az ideális..
Attól függetlenül,h a mobilos részleg ingadozó,van ott pénz,meg tartalék dögivel,hidd el...Nem kell annyira lenézni őket,szerintem egyáltalán nem kényszerből csinálnak újitásokat,de,ha te igy látod... -
csokoládé13
tag
Korábban olvastam valahol -talán The Verge cikk volt- hogy a Sharp, az új panelének káváját az eddigi ~ 4,7 mm-ről ~1,7-re csökkentette.
Ha valami ilyesmi panelt kapna az új iphone, akkor a kijelző méret növelés mellett a képernyő aránya is tartható lenne és nem szélesedne meg annyira a telefon. Szerintem.
Plusz valami in-cell technológiáról is írtak -amit szintén gyárt a Sharp- így még vékonyabb lehet a képernyő, illetve a telefon. -
joey04
titán
-
vicze
félisten
Azért az elég vicces lesz, ha az esetleges Mini is 16:9-es lesz...
-
joey04
titán
Ilyen jó,biztosan nem lesz
Használtad és láttad őket gondolom...
Az LG pénzügyi helyzetét figyelembe véve pedig szerintem kb minden lehetőséget megragad(na), amiből pénzt tud csinálni.Mondjuk a magasabb ppi hülyeség, ott belőtte már az Apple az értelmes maximumot szvsz.
Na meg a méret sem Apple kompatibilis. Az iPhone-ba biztos nagy, az iPad-be meg kicsi, még ha igazak a mini pletykák, akkor is. -
jooker82
nagyúr
Ilyen jó,biztosan nem lesz...Nem is bánom,h az LG észbekapott és nem adja el másnak a minőségi kijelzőt....
-
saiyajin
senior tag
Kiváncsian várom milyen lesz a kijelző! 4"-nál nagyobb kötve hiszem, hogy lenne, és akkor ebbe a méretben belerakni egy 720p-es display-t igen csak impressziv lesz.
-
vicze
félisten
válasz
wertigo1984 #13 üzenetére
Igen, bár nyilván az Apple újabb fejlesztést kap, majd kiderül.
-
vicze
félisten
Na megkapja a Miezuk kijelzőét végre.
A ASV legalább előrelépés minőségben az IPS-hez képet. -
Danndi
tag
díjaznám ha sharp kijelzővel jönne... bár a mostani se kutya
-
Lotusomega
senior tag
No, és akkor ez is 4 színű lesz mint a Sharp Aquos TV-k?
-
kiskaktusz
addikt
Nofene, akkor csak nyélbe ütötték..
-
hemaka
nagyúr
válasz
wertigo1984 #3 üzenetére
Pont nekem is az jutott eszembe. Isten volt az a kijelző akkor!
-
tikshow
addikt
válasz
wertigo1984 #3 üzenetére
És egy jó darabig nem is volt az tény. Istenem de imádtam azt a kijelzőt, kár, hogy a Vodás szoftver alatta egy okádék volt ezért "repült" is pár hónap után...
-
joey04
titán
Na csak beérik a már legalább 1 éve pletykált sharp üzlet!
én nagyon örülök neki.btw ez sem nagyon friss hír már...
-
BoC1ka
senior tag
Apple uj szlogenje: It will be revolutionary sharp like no other handheld before
vagy 3 times sharper that i4S
vagy 9 times as 3GS
-
Integra
titán
nagyon szép képe lesz, ez már most biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest