- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Ez az exynos 2200 ennyire vacak lett tényleg? Annyira ramaty hogy a felület is recceg vele?
-
Dare2Live
félisten
válasz
Descartes96 #8 üzenetére
amíg nem veti össze az ember a kettőt addig jó.
az általad említett S9nél pl nagyon masszívan elhasalt az exynos.... de ha nem hasonlítgattad a 9810et a 845höz ami ugye adta magát mert S9 is volt minkettővel akkor végülis jó volt. CSak lassabb. meg kevesebb SOT, meg hát a képek, meg...
-
juuzer
addikt
Kétlem.
Az a nagy helyzet, hogy valamiért az A-szériás processzorok baromi jól működnek az Apple termékei alatt. Igaz ott nem is beszélhetünk akkora fragmentációról, mint Droidos vonalon. Viszont továbbra is azt látom, hogy erőből próbálják meg pontszámokban lenyomi az adott éves A-szériát, viszont ez rengeteg fogyasztással és/vagy hőleadással jár.
-
Descartes96
újonc
Engem az s9 plus és s21 ultra is jól szolgál exynos processzorral. Igaz csak átlag szinten használom játékok futtatása nélkül.
Persze kicsit elszomorít mikor látom, hogy a snapi mennyivel jobb például fényképek tekintetében.Viszont én támogatom hogy egy ilyen giga cég processzor fejlesztési terveket dédelgessen. Talán rivud
-
badacsony
őstag
#sz@razexynos
Jó lenne eljutni odáig, hogy ismét csak Exy-vel szerelt aktuális S-modelleket lássunk.
-
GreatL
őstag
Nem értem. Arról volt szó hogy a Samsung befejezi a fejlesztését a semmit nem érő hülyeségeinek, nem lesznek egyedi processzormagjai. Erre itt van ez. És nekem villámgyorsnak tűnik, nem vacakol, nem akad, nem melegszik, nem zabál.
-
Aryon87
félisten
Felejtenék már el azt a csövesbánat Exynost végre...
-
dodo1114
csendes tag
Ezeken jót mosolygok, mert ha itt is van szilícium lottó akkor jól jártam, mert bármit művelek a S22U-val soha egy reccenés vagy pici lag...
Akksiban sincs rá panaszom eddig nekem egy tökéletes eszköz, hiába szidják szegénykémet 4 fórumból 3-on
A legújjabb játékok az asztali gépem szintjét hozzák (vagy körözik le) telefonon (pl Genshin impact)
Verőfényes napsütésben igen van egy kis teljesítmény visszafolytás, de szobahőmön még nem futottam vele össze.
Szubjektív magánvélemény, de szerintem koránt sem olyan rossz eszköz ahogy sokan írnak róla. -
Ricardo
titán
Bízzunk benne, hogy energiaéhség, és hőtermelés szempontjából rendbe tudják szedni, és nem kell a GOS-nak "optimalizálni" a teljesítményt, és több ezer alkalmazásnál visszafogni, hogy ne egye meg az akkut , vagy ne változzon főzőlappá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest