Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tuki2200

senior tag

válasz siti #41 üzenetére

Már azért elég olcsón hozzá lehet jutni a Wii U-hoz, kezdenek jönni szerencsére a komolyabb címek is, az a baj, hogy valamiért itthon nem értik meg, ez a konzol nem arra való, hogy beteszem szobába és nyomom rajta hardcore-ba a COD-ot vagy Forzát, akármit.. Nálunk kint van a nappaliba, ha idejönnek rokonok, barátok vagy csak a család akar kicsit kikapcsolódni arra tökéletes, olyan játékok többnyire aminél a kicsik és idősebbek is veszik a fáradtságot megtanulni az irányitást ugye a wii mote-on nincs sok gomb (pl: szüleim lassan 5. X-et betöltve bőven elszórakoznak még vele, egy xbox-ps controllert kezükbe se vesznek).

Én szeretem a gamepad-ot is, miközben nézik a TV-t nyugodtan tudok játszadozni, nem hardcore címeknél bőven elegendő a kijelző, a Rayman legendsnél pl rendkívül sokat tesz hozzá a játékélményhez(sokkal jobban tetszik mint ps3-on) ráadásul kevésbé ügyesek mint az asszony is tudja élvezni a "segítő" szerepet, ezen kívül online szoktam rajta filmet nézni, lehet fülhallgatóval is hála jack kimenetnek, akár ágyból, mert a hatótávja megengedi h nyugodtan átvigyem a másik szobába, hireket olvasni netet átfutni, böngészni szintén elégséges, tabletre nincs is szükségem. Persze nem vált ki egy ps4-x1-t, én is fogok venni egy ps4-et, de nem is az a célja, a bukás szerintem inkább annak köszönhető h főként az USAba nagyon utálják és mázsaszámra írják a rosszalló cikekket, nemzetközileg pedig azért nagyon sok helyen csak azokat fordítják...nem tökéletes konzol az tény, de amire kitalálták, főként társas szórakozásra arra nagyon is megfelelő, SZERINTEM. :)

• 90Quiet

tag

válasz siti #39 üzenetére

Ha nem a wii u hanem a wii 2 jött volna ki, ami csak annyival tudott volna többet, hogy kiforrott mozgásérzékelője meg fullHD lenne, visszafelé is kompatibilis (akár GC nélkül), több online tartalom és játék, akkor nem itt tartanának.

A Wii U gamepad és a már standardnak számító Wii Remote Plus mozgásérzékelője sokkal kiforrottabb az előző genhez képest. A konzol FullHD képes, és a belsős címek túlnyomó többségét 1080p 60fps minőségben jeleníti meg. A Wii U visszafelé kompatibilis az összes Wii játékkal és Wii irányítóval, valamint a Virtual Console játékok sorába folyamatosan jönnek a régi idők nagy címei olcsón és az új social rendszerhez optimalizált kiadásban.
    A Wii U online tartalma kategóriákkal nyújt többet mint a korábbi konzol, mely bár sajnos elmarad a kurrens generáció internetes szolgáltatásaitól, de a régiekével az ingyenesség tükrében vígan veszi fel a versenyt.

Get your facts right...

Új hozzászólás Aktív témák