- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Shopto has just put up an amazing deal. For £279.85 you get: Wii U 32gb Premium pack + New Super Mario Bros U + New Super Luigi U + Super Mario 3D World + Mario & Sonic at the 2014 Sochi Olymic Games + Sonic All Star Racing Transformed
Az ottani fizetéshez képest, meg h bejelentették, h a Zelda-nak és a Sonic-nak is ingyenesek lesznek a DLC-i nemcsodálom h 75%-os eladás növekedést produkált eddig a karácsonyi szezonban az Egyesült királyságban..
-
tuki2200
senior tag
Ez csak egy példa a sok közül, de van pl: egy szellemes játék, 4en játszhatnak wii mote-al a TV-n, egy 5. játékos pedig a gamepad-en a szellem, a TV-n jatszók nem látják csak azt amit a zseblámpájuk bevilágit, a fényével le kell vadászni a szellemet ( le is tud merülni, óvatosan kell használni), aki pedig a gamepad-en jatszik látja a többiek mozgását is meg mindent a gamepad kijelzõjén... érdekes és nagyon szórakoztato koncepció
-
tuki2200
senior tag
Már azért elég olcsón hozzá lehet jutni a Wii U-hoz, kezdenek jönni szerencsére a komolyabb címek is, az a baj, hogy valamiért itthon nem értik meg, ez a konzol nem arra való, hogy beteszem szobába és nyomom rajta hardcore-ba a COD-ot vagy Forzát, akármit.. Nálunk kint van a nappaliba, ha idejönnek rokonok, barátok vagy csak a család akar kicsit kikapcsolódni arra tökéletes, olyan játékok többnyire aminél a kicsik és idősebbek is veszik a fáradtságot megtanulni az irányitást ugye a wii mote-on nincs sok gomb (pl: szüleim lassan 5. X-et betöltve bőven elszórakoznak még vele, egy xbox-ps controllert kezükbe se vesznek).
Én szeretem a gamepad-ot is, miközben nézik a TV-t nyugodtan tudok játszadozni, nem hardcore címeknél bőven elegendő a kijelző, a Rayman legendsnél pl rendkívül sokat tesz hozzá a játékélményhez(sokkal jobban tetszik mint ps3-on) ráadásul kevésbé ügyesek mint az asszony is tudja élvezni a "segítő" szerepet, ezen kívül online szoktam rajta filmet nézni, lehet fülhallgatóval is hála jack kimenetnek, akár ágyból, mert a hatótávja megengedi h nyugodtan átvigyem a másik szobába, hireket olvasni netet átfutni, böngészni szintén elégséges, tabletre nincs is szükségem. Persze nem vált ki egy ps4-x1-t, én is fogok venni egy ps4-et, de nem is az a célja, a bukás szerintem inkább annak köszönhető h főként az USAba nagyon utálják és mázsaszámra írják a rosszalló cikekket, nemzetközileg pedig azért nagyon sok helyen csak azokat fordítják...nem tökéletes konzol az tény, de amire kitalálták, főként társas szórakozásra arra nagyon is megfelelő, SZERINTEM.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest