- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Hm, hát ez bizony nekem nem valami jó hír
Kipróbáltam a Google+ -t de nem tetszik, ami még csak a kisebbik baj, a nagyobb gond hogy az ismerőseim jelentős része nem fog átnyargalni oda, nem beszélve a cégekről, játékokról (nyertem tabletet
). Két hatalmas több száz milliós méretű közösségi site nem fér meg egymás mellett, ami ráadásul aktív is, főleg ezen van a hangsúly, hogy aktív. A Facebook már annyira beleégett az emberek tudatába, hogy lesz mit csinálnia a Googlenek ha le akarja nyomni a facsét. Az egyik jelentős lépés valóban ez lehet, amit mondasz, hogy kikényszerítik az Androidos telefonokon a használatát.
-
Kizárt, soha nem éreztem még ennyire idegennek, távolinak valamit. Annyira hidegen hagy, pedig alapvetően minden új szoftvert, kütyüt, szolgáltatást ki szoktam próbálni, de iwiwem se volt sose, pedig gimis koromban az volt a divat. Majd ez is kifut.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem lehet rootolás nélkül törölni az FB appot. Vagy ez csak a Motorola telefonoknál van így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest