Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flash86
tag
Günther? Nemá A cikk király lett!
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
blueMerle
veterán
Hm, hát ez bizony nekem nem valami jó hír Kipróbáltam a Google+ -t de nem tetszik, ami még csak a kisebbik baj, a nagyobb gond hogy az ismerőseim jelentős része nem fog átnyargalni oda, nem beszélve a cégekről, játékokról (nyertem tabletet ). Két hatalmas több száz milliós méretű közösségi site nem fér meg egymás mellett, ami ráadásul aktív is, főleg ezen van a hangsúly, hogy aktív. A Facebook már annyira beleégett az emberek tudatába, hogy lesz mit csinálnia a Googlenek ha le akarja nyomni a facsét. Az egyik jelentős lépés valóban ez lehet, amit mondasz, hogy kikényszerítik az Androidos telefonokon a használatát.
[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz blueMerle #21 üzenetére
A gyártókat a Google nem fogja ebben korlátozni, s szerintem az app is maradhat majd a Marketen. De hogy az alapértelmezett közösségi kliens G+ lesz, arra mérget vehettek, s nem kizárt, hogy a telefon használatához G+ account kell majd, akárcsak a Markethez.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Narxis
nagyúr
Kizárt, soha nem éreztem még ennyire idegennek, távolinak valamit. Annyira hidegen hagy, pedig alapvetően minden új szoftvert, kütyüt, szolgáltatást ki szoktam próbálni, de iwiwem se volt sose, pedig gimis koromban az volt a divat. Majd ez is kifut.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem lehet rootolás nélkül törölni az FB appot. Vagy ez csak a Motorola telefonoknál van így?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Jah... már csak ezért érdemes rootolni a telót, hogy Titanium Backup-pal kitakarítsam a facebook, myspace és kindle appokat. Nem is azért aggódom mert adatot gyűjtene rólam, nincs is FB accom, egyszerűen csak idegesít, hogy ott van és nem használom, na meg amúgy se szeretem se az FB-t, se a G+-t, de utóbbi legalább nincs alapból a telefonokon.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Senais
aktív tag
válasz Galgogergo. #13 üzenetére
A 2.3.4-es szoftver frissítés után ki lehet kapcsolni. Ami már megjelent az összes 2011-es xperiára.
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
joey04
titán
Bár ennyire nem szeretem ha integrálva van valami (jobban szeretem a FB klienst használni), egész guszta megoldás, koppintásnak sem nevezném. A képeknél a baki érthetetlen, ezt nem tudom miért így oldották meg, talán egy frissítés után ez is belekerül.
Ahhoz képest, hogy nem ez nem is kifejezetten FM mobil, jobban van megoldva mint a HTC kimondottan FB mobiljai.[ Szerkesztve ]
-
Galgogergo.
csendes tag
Oké, szóval ha veszek ilyen telefont, (mert ezt akarom tenni), akkor ki lehet kapcsolni ezt az idióta szolgáltatást, vagy semmi esély rá??
Semmiképpen sem akarom még a telefonomon is látni mások aktivitását, azt meg pláne nem akarom, hogy az én tevékenységemet is megossza automatikusan...
Lehet ezen változtatni??/.?
-
rep3at
őstag
Egyre jobban tetszenek ezek az új SE modellek, néha jól jöhet ez az integráltság.
Forward thinking. كرر
-
Senais
aktív tag
válasz Hadzsi Gábor #10 üzenetére
Az már nem a SE fészbúúk integrációja, lődd ki task killerrel a fészbúúk alkalmazást és nem fog ilyeneket kiírni.
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
moonman
titán
mintha hasonlót már láttam volna valahol....
Sent from my Windows Phone
-
Hanon
tag
És akkor a kérdés:
Hogy a rákba tudom kikapcsolni a foskönyves fotóalbumok szinkronizálását a galériámba? Igen, meg lett mondva neki a szinkronizálás beállítások alatt, hogy NE szinkronizálja.
2.3.4-re történő frissítés előtt ezt meg tudtam oldani, most viszont megint itt vannak. A rohadt anyját. Az, hogy fent vagyok ezen a retkes izén nem azt jelenti, hogy a mobilomon is mindenhol a szolgáltatásait akarom használni.Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
petipetya
nagyúr
Tetszik az SE újdonsága. Én egy HTC-n élvezem a facebook integrációt és ott is a gyári kliens illetve egy Sense-s alkalmazás van gyárilag - viszont most a FriendCaster-t használom facebook-ra. Az SE-t pedig azóta tartom szemmel, amióta bejelentették a 2011-es modellek leendő 4.0-ás frissítését. Xperia Arc-ot is nyomogattam már, nagyon bejön a készülék és a rajta lévő felület.
"nincs rá lezsóidő"
-
kurion
senior tag
Az FB nem tud minden lépésedről. Ez az alkalmazás csak arra jó hogy könnyen megoszd hasd kedvenc zenéidet és locsreen alatt lásd hogy milyen értesítéseid vannak. Nekem nagyon tetszik csak kár hogy az FB kliens még mindig egy rakás S*** ....
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
gaborbp
tag
Minden vágyam hogy a FB tudjon minden lépésemről erre vágytam mindig
-
montyx
aktív tag
...es ki lehet az integralt dolgokat kapcsolni ugy, hogy attol meg a FB kliens mukodjon?
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- SkyShowtime
- Path of Exile 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest