Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
cskamacska #4 üzenetére
Van benne bolt, ahol mindenféle dolgot lehet venni valódi pénzért.
De úgy láttam, hogy majdnem minden megszerezhető anélkül is, csak nehezebben.
Mondjuk ez nekem még annyira nem tiszta, mert például az aukciós ház nem volt benne a zárt tesztben, így nem tudom, hogy ott miket lehet árulni.
Na mind1, majd pár nap múlva kiderül.
Az oroszoknál például elég népszerű a játék. -
savior
őstag
Az MMO-k, amiket írtok, azok vagy p2p, vagy b2p, vagy pedig korlátozások vannak az ingyeneseknek.
Ez pedig egy ingyenes MMORPG, mindenféle korlátozás nélkül.
Nekem például a problémám ezekkel:
- Wow: soha nem fizetnék havidíjat egy játékért.
- BDO: ehhez szereztem ingyen kulcsot, de magas szinten elég gyenge játék. Marha sokat kell benne utazni, alig van olyan hely, ahol érdemes grindelni, egy bizonyos szint után már iszonyat drágák a tárgyak.
- GW2: ez ingyenes is, meg jó is, de aki nem veszi meg a kiegészítőket, az egy elég korlátos játékot kap és mindíg is hátrányban lesz.Ettől függetlenül akiket ezek nem zavarnak, azok jót játszhatnak velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged