- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumpedlix
tag
Tetszik ez a kis gép, kicsit lenne olcsóbb...
-
Zso2
őstag
válasz
szabi__memo #67 üzenetére
Miért aza tudás az 1.4h hdmi?
az legyen a legkevesebb...
amúgy meg amit írt asrock alapot az is tudja... -
MZperX75
addikt
válasz
szabi__memo #71 üzenetére
-
MZperX75
addikt
válasz
én ilyet nem látok ezen a kütyün
-
Mercutio_
félisten
válasz
Neurotoxin #41 üzenetére
Tudom miről beszélsz nekem is 6 éves erősítőm van, de ez a "legtöbb" erős túlzás, az utóbbi években kaphatóakon már mindegyiken ott van a HDMI hanggal még a belépő (egyébként egészen jó) RXV-371-en is.
Ettől függetlenül persze bosszantó, de nem ez az egyetlen probléma ezzel a kütyüvel
-
Tomix24
addikt
válasz
Jó dolog, én FullSBS3D-re használom, másra nem jó.
Csak nem látom hogy ennek ilyen lenne. és nem sima 1.3Dobozát is néztem:
-
Tomix24
addikt
válasz
szabi__memo #63 üzenetére
[link] 30 099 Ft
Nesze + tudás, ha a wifi-re gondoltál:
- Realtek 8111E Gigabit LAN
- Realtek ALC887-VD2 8Ch Audio
- 12db USB2,2db USB3 csatik
Bár ezzel meg kicsit túlléptünk a Sapphire-on, de mindegy. Más tudást nem fedeztem fel pluszban a Sapphire gépében. -
MZperX75
addikt
válasz
szabi__memo #63 üzenetére
"Igen, de nem eroben van a kulonbseg hanem tudasban"
Ú apám ,te aztán értesz ehhez!
-
Tomix24
addikt
válasz
szabi__memo #60 üzenetére
MSI Alaplap E350IS-E45 mITX+ AMD Dual-Core Zacate E350 APU 1.6GHz
23.604Ft[link]
LC Power Case 1340MI - 10.110Ft [link]
Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9 XMP6,629 Ft.- [link]
Western Digital 320GB SATA-300 16900 Ft[link]= 57.243Ft
igaz, nem 50K(a vinyó elszállt ára miatt)
E350 és E450 közt erőben annyi a különbség, minthogy a fenti ddr31600-as ramot 1333Lc7-re beidőzítem.. És meg is vagyunk.
-
Tomix24
addikt
100K mire elég? - hogy necsak a levegőbe írjak:
Nálam:
EPC3 mini-ITX számítógép ház 190 x 250 x 60 mm + 120w paneltáp+ACDC12090 12V/7A/84W
desktop tápegység , ... vannak olcsóbb házak is mondjuk.
CORSAIR CSSDF60GB3BK SSD 60GB SATAIII 6GB-S FORCE3 550MB READ 490MB WRITE
+
AMD AD3500OJGXBOX | A6 X3 core 3500 2.1-2.4Ghz Turbo Core GHZ SKT FM1 L2 3MB 65WPIB + HD 6530D APU
+
ASROCK A75M-ITX A75M-ITX FM1 A75 MITX VGA HDMI DDR3 SATA 6GB/S USB3
+
CORSAIR CMX4GX3M2A1600C7 DDR3 1600MHZ 4G KIT OF 2 2X240 DIMM UNBUFFERED 7-8-7-20 XMS3.1.65v
+
CPU COOLER SLIM SILENCE AM2 1U Cooler Height (28mm)
+ wifi Logitech Bill.+egér
-----------
100K volt 4 hónapja, újjonan amikor vettem.. 28w idle 70w Dirt3 alatt
-----------Sapphire:
Hang hatcsatornás Realtek ALC662
Optikai kimenet?
HDMi 1.3 - Blue Ray 3D támogatás?
Mire jó? Net+Office+Angry Birds+FilmekLlano:
Hang: 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Supports THX TruStudio
Optikai kimenet van
HDMI - Supports Blu-ray Stereoscopic 3D with HDMI 1.4a
Mire jó? FullSBS3D-3D games-Skyrim/Dirt3/CODMW3 akadás nélkül - Multitasking - 80K iops SSD - Hangtalan szinte.--------
50K-ból megvolt ugyanez a Sapphire, csak E350-ből(Asrock), és a nem volt erőben különbség a Ram miatt.
-
Tomix24
addikt
válasz
szabi__memo #57 üzenetére
Akit érdekel bemegy a Brazos forumba, 50K-ból ott kihoznak egy ilyen gépet E350 és Cl7-es rammal, ami erőben ugyanez. 100K-ból pedig a Llano gépem rá a bizonyíték, 2x erőkülönbséggel, 10w-os + fogyasztással.
-
nemdan
senior tag
ennyi pénzből ilyen célra jobb kis gépet össze lehet dobni..drága!
még ha 47ezer Ft lenne...
-
aljuzer45
csendes tag
hát az ÁRA?? nem barátságos.mindenki döntse el megéri,, általában,Nem nagyon.
-
mariomahmoud
tag
Nem lehet rossz kis gépecske. Elképesztő mekkora a mérete, tévkapcsolót én is hiányolom. De azért nagyszerűnek értékelem.
-
olbaidhun
őstag
válasz
bmollszeptim #49 üzenetére
+1 akkor inkább egy erősebb vas ugyanennyiért. A dizájn nem minden.
-
bmollszeptim
aktív tag
nem túl meggyőző
-
kcsa
veterán
válasz
Neurotoxin #41 üzenetére
"a legtöbb házimozi erősítő továbbra sem fogad hangot hdmi-n keresztül"
Ez azért költői túlzás. Nem két-három éves modelleket kell venni, az aktuálisan legolcsóbb Onkyo AVX-390-es csomagom van és nagyon szépen működik a hdmi hang...
-
datatomm
tag
Csinos darab. Jól elfér a TV mellet.
-
ha az irodában ilyenen kellene dolgozni, akkor besz@rnék... pedig a munka 80%-a szövegszerkesztés+web alapú adatrögzítés. ennyiért veszel core2-es gépet+19"-es monitort és azon lehet dolgozni.
hangos, hiányos, drága, fos.
Llano-s netbook win7 starterrel is olyan lassú, hogy inkább be se kapcsolnám. ez akkor lehet jó, ha muszáj vagy vinni valahová, bár képernyő nélkül akkor sem sokat ér. -
szab.tam
nagyúr
bosszankodva néztem, hogy nem látom a szétszedett képet. de amikor elértem a hőfok, venti és zaj részhez, már nem is bántam. 100k-ért....
köszönjük emese...ha nem lenne egy deka hangja sem, akkor talán megérné a pénzt, habár szerintem lehet, hogy néhány centivel nagyobban, de itt páran kihozunk egy ilyen tudású, 0 db-es gépet kb a 2/3-adából. kis vinnyogót, ekkora méretben a feléből.
aki pedig nem tud szerelni, és a készet veszi, szerintem annak sem jó választás...
úgyhogy ez sem így sem úgy nem jó.... -
kiskaktusz
addikt
Köszönjük a tesztet!
Olcsóbb lenne, még el is gondolkodnék rajta...
-
Móci
addikt
válasz
Neurotoxin #41 üzenetére
Nekem is ilyen van (v363), én is feldughatnám a hátsómba a hdmi csatlakozót. Jó persze, a hdmi, jobb, egyszerűbb, de egy olyan erősítő sem olcsó.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Mercutio_ #38 üzenetére
Tényleg?nem gondoltam volna....
Azzal én is tisztában vagyok, hogy a hdmi a videó jelen kívül visz hangot is, de a legtöbb házimozi erősítő továbbra sem fogad hangot hdmi-n keresztül, csak videó jelet tud továbbítani, mint az én Yamaha v363-om. Ráadásul egy optikai csatlakozó semmibe se kerül...Mellesleg a digi koax még akkor is létezni fog, mikor a hdmi-t leváltja mondjuk valami jobb.
-
osztraksajt
őstag
Úgy látom már többekben is megfogalmazódott ami bennem: az ugyanezzel szerelt noti ára és e között a gép közötti ár különbségének a hiánya a hiányzó alkatrészek ellenére.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Neurotoxin #33 üzenetére
HDMI-n tolják ki a hangot is mostanság.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HaRdCoRe^mp4 #36 üzenetére
Ez egy értelmes HSZ volt.
-
HaRdCoRe^mp4
tag
De sok Troll jár ide
-
manoarc
senior tag
Megjegyzésképp : Én E350-et használok és meglepően jól teljesít. HD youtube , 2-3 régebbi game , egyáltalán nem okoz problémát neki.
-
Neurotoxin
őstag
Azért egy SP/dif vagy optikai csatlakozó elfért volna.. Ez egy sima stereo kimenet vagy valami trükkel kell elővarázsolni a "hat csatornás hang"-ot?
-
Móci
addikt
Nagyon tetszik, max 50k-ért meg is venném. Azonnal.
-
idle 5W
-
Expulso
tag
jó teszt, de nálam ez is kimarad az újkorban.
-
Silentfrog
veterán
válasz
szabi__memo #28 üzenetére
félek egy darabig akkor nem vesztek ilyet!
-
Donvit078
tag
max 50 ezret ér...
-
^Clown
addikt
A hűtése miatt kár, amúgy pofás kis jószág lenne.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Pofás kütyü, de azért vannak hiányosságai, amik esetleg fontasak lehetnek a mindennapi használatbavételkor.
-
Tomix24
addikt
Drága. A Mini-itx-es Llano konfigom Sata3-as ssd-vel, jobb rammal, dúrvább proci/vga-val, nem sokkal nagyobb méretben 100K volt Wifi egér+bill kombóval+xbox360 joy-al.
Itt max Skyrim háttérkép lehet, nálam meg ment a játék mint atom. És hangtalan szinte.
-
Mittu88
senior tag
válasz
Silentfrog #19 üzenetére
Igen, ilyenre gondoltam, zotac-éknak írtam pár napja amúgy, hogy esetleg csak zbox nano házat és tápegységet nem lehet-e vásárolni, mert van már e350-es procim, de még nem válaszoltak
Tetszenek nagyon ezek a mini megoldások, de lehetnének full passzívak, nem igaz, hogy 20-30W-ot nem tud elvezetni a számítógépház. -
Sefter
veterán
jól látom, hogy a 450-es nem sokkal gyorsabb a 350-nél? mert árban sokkal drágább...
-
Silentfrog
veterán
Ha hangos a kicsike és berakom a szekrénybe akkor akár berakhatnék egy notebookot is ,hisz ugysem látszik. Annak van kijelzője,ha akarom 2 dugot kihúzok belóle és már vihetem is.
Ilyesmit néztem ki magamnak én is,de inkább lett egy i3 procival szerelet Toshiba noti 3 év garival szinte ugyanennyi pénzért.
Mivel a notik hordozhatóságra vannak kihegyezve ezért sokkal többet nem is eszik.
Sőt a MM be nemrég volt egy E 350 nel szerelt noti,3 év garival 15.1" kijelzővel 78 ezerért.
Az miért olcsobb amikor még kijelző is van rajta?(#15) Mittu88.:
Pl igy? -
törölt tag
drága
-
Mittu88
senior tag
alapvetően tetszik, de megcsinálhatták volna passzívra is szerintem, asus módszerrel, vagy valahogy úgy, hogy a ház vezesse el a hőt körbe a kis masinán.
a másik: szerintem normális ember ilyen lassú géphez SSD-t vesz, hogy dobjon a sebességen. ennek fényében miért nem árulják barbone-ként, vagy választható SSD-vel? az árán még 20ezret faraghatnának, de bevezetéskor mindig drágább, pár hónap múlva jó lesz ez
jut eszembe, ez a két gyenge procimag mennyire érezhetően tud kihasználni egy sataIII-as SSD-t (5xx/5xx-as olvasás/írással)? -
banhammer
veterán
"Gyorsítótár 1 MB L2 cache 1 MB L3 cache"
Akkor most L2 vagy L3 a cache?
-
Venni kell egy töröttkijelzős netbookot és már kész is a minigép
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hát ez az: egy hasonló felszereltségű, Windowsos, 100.000,- forintos netbookból kivesszük a 20.000,- forintos Windowst, a 20.000,- forintos akkut, meg a szintén 20 ezres kijelzőt (billentyűről, meg filléres apróságokról szó se essék most, és még mindig 100.000,- be kerül?
Ne röhögtessenek már, mert cserepes a szám.
Maximum divatcikk, csak ahhoz képest meg kicsit sok a "divatfelár"! -
Apika
addikt
Köszi a tesztet! Nagyon tetszik kinézetre ez a gép...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabi__memo #8 üzenetére
Mert ez nem HTPC-nek készült, hanem asztalra szerelve egy irodai PC-nek.
-
RexpecT
addikt
"hordozhatóságot biztosító akkumulátoa is van."
-
Itt van egy kis elírás:
Processzor megnevezése AMD E-450 AMD E-350
CPU órajele 1,65 GHz 1,60 GHz
Magok/szálak száma 2/2 2/2
Gyorsítótár 1 MB L2 cache 3 MB L3 cacheE-350-nek kicsit sok lesz ennyi cache...
-
-=MrLF=-
senior tag
Egy VESA rögzítő jó lett volna rá még, ha lemegy 60 körülre irodába tökéletes.
-
kcsa
veterán
beépített távirányítási lehetőség nélkül elég haszontalan cucc...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sajnos a hangja miatt nem nyerő a cucc. Inkább veszek egy full passzív E-450 alaplapot ASUS-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest