- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha05
csendes tag
Hali mindenki most tervezek gépet cserélni és a véleményeteket szeretném kikérni.
Az uj configPU:amd 8320,Alaplap:Asus M5A78L ,RAM 8-16gb corsair vengeance,VGA ati 7870 myst edition.táp:cooler master 700w gx lite.ami igazábol érdekelne ,hogy szerintetek birni foglya e ez a konfig a nextgen gameket pl watchdogs ,cod ghost ,stb...a válaszokat el9őre is köszönöm.
-
Speed®
titán
Ha megfelelő igényekkel vagy megáldva (FullHD+képjavítók, vagy efeletti felbontás), végülis az X4 sem olyan gyatra, de 3.6-3.8GHz körüli tuninggal is csak 7850 mellé ajánlott, azt még "kihajcsa".
7870hez szerintem egy i5-2300 a belépő Sandy oldalon, ott is úgy, hogy legyen alatta olyan lap, amivel meg lehet pöckölni picit (P67/Z68/Z75/Z77ben lehet +5 szorzót és némi "FSB"t is piszkálni, 5-600MHz + kihúzható rizikómentesen).
CFhez aZisten procija nem elég, de azért egy 4.5 körül-felett járó Ivy/i5 megteszi..
Jelenleg szerintem a CFedet eladva egy ilyesmi 7870et beszerezve közel nullszaldóval jönnél ki, ami több, mint jó csere, tekintve, hogy félkonfigot kell alatta cserélned, ha ki akarod aknázni az erejét..vagy a jelenlegit rommáhúzni -
Dadpool
aktív tag
ne ijesztgess
mit ajánlasz akkor ehez a 7870 hez és esetleg utána egy cf rendszerhez
mondjuk amit leírtál az úgy is van ilyen kis mikroakadások rendszerint vannak és engem ezek igen zavarnak
bár én AMD párti vagyok de mindenre nyitottvagyok ..csak bizonyos kereteken belul
-
Speed®
titán
Bocs a szóhasználatért, de baszhatod a 2x1GB VRAMot, ha a CF működési elvéből fakadóan az marad szépen 1GB/GPU és mindkét GPUnak hozzá kell férnie a teljes adatmennyiséghez, tehát mindkét GPUhoz tartozó tárban ugyanaz szerepel..ergó ha valami 1GB feletti igényt támaszt, az bizony szembesül azzal, hogy nincs..erre válaszként látsz te microlagot/stutteringet, bezuhanó minFPS értéket és egyéb finomságokat. Frissebb címek közül nem kell messzire menni, Metro2033, BF3, stb..megeszik reggelire FullHD@Maxon a hasonló setupokat.
Most nézem az adatlapodat..X4 955? 5850CF alatt?
Nyugodtan cserélheted akár 7850/2GBra is, semmi lassulást nem fogsz tapasztalni a CPUlimited miatt, csak bő 200W fogyasztáscsökkenést..
-
Speed®
titán
Ha pusztán teljesítményt nézünk, az 5850CF/5970 nem gyenge..viszont a 7870 durván 1.5Xes tempót diktál az 5850hez mérten. Ha ehhez hozzávesszük, hogy fogyasztásban ~2/3 értéket kér, halkan/hűsen üzemel, emellett konstans teljesít (nincs driver/skálázódási gond), szerintem már csak az árakról kell beszélni..ami jó esetben 1:1 cserét jelent ugye..szerintem jó csere lenne, de pl. nagyon OCs a CF setupod és úgy használod, hogy nem limitál az 1GB VRAM, ill. nem zavarnak fentebbi szempontok..akkor kicsit feljebb kell nézelődni, 7950 pl.
Nekem nemrég van ilyen Sapphireom, 1250/5500on elég morcos
-
Dadpool
aktív tag
sziasztok. olyan dilemmába vagyok hogy van 5850 crossfire rendszerem és nem tudom eldonteni hogy maradjon ez vagy lecseréljem egy ilyen 7870 oc kártyára . teszteket nem találtam ilyen comboval ezért érdekelne a véleményetek
vélemény? köszönöm udv
-
- = Zk = -
félisten
....hisz az új funkciók mellett többek között jóval alacsonyabb fogyasztással képes hozni a HD 6970 teljesítményét
eme infók alapján lehet lecserélem a 6950-emet. igaz, egyedül a téglahűtéssel van bajom. orvosolható. de ha már azt nézzük... 6950+hűtés > 7870 OC
hát nem tudom... na majd kiderül -
fatallerror
addikt
ez olyan most mint a hdd-nél, mesterségesen magasabb árak vannak mert nem tudnak eleget gyártani és így próbálják kicsit tartani a készleteket, persze picit drágábbak lennének alapból is az eddig megszokottól mert a 28 nm drágább de nem ennyivel mint amennyivel drágábbak az új kártyák :]
egyébként az amd jelentős árcsökkenést produkál most -
Giot
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #140 üzenetére
De azért legyünk őszinték mind az nV részéről mind a Radeon részről magasabbak az árak, ha csak az elmúlt évek árképzését vesszük alapul.
Ebben nyilván a válság is közrejátszik. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
csucsbicep #139 üzenetére
Persze, nem is arra értettem, csupán hasonlat volt. A teljesítményt/minőséget mindig is meg kellett fizetni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #137 üzenetére
Nyilván nem fogják 30-ért adni, amikor az nv sem annyiért árulja a hasonló teljesítményű kártyáit. Meg ugye TSMC gyengélkedés...
-
Indy69
aktív tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #137 üzenetére
Az MSI R5870 Lightning is 100k körül volt cirka 3 éve . Egy év múlva már kb fél áron lesz itt a PH aprón mert Pistike lecseréli erősebbre hogy 30fps többet kapjon a benchmark teszten
Tisztelet a kivételnek akinek sajna másra kell a pénz -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép mint a csillagos éjszakai ég. De az ára is ott van.
Remek darab. -
Giot
addikt
válasz
Bjørgersson #132 üzenetére
Valóban jók. A jelenlegibe is ilyet tettem, igaz csak 1 kellett a CPU hűtőre!
-
Oliverda
titán
válasz
iNeedVodka #131 üzenetére
7870
-
iNeedVodka
csendes tag
GTX 570-est vagy 7870-est érdemes venni? Nyár környékén ruháznék be egy új kártyára.2500k mellé lenne,most 5770-est nyúzok
-
Indy69
aktív tag
A teszt környezet mindig a lehető legjobb ,de hidd el kihajtja egy AMD Phenom II X4 975 Black Edition is amit már szinte ingyen osztogatnak, vagy még a kis tesók is
Persze lehet 3x4x drágább intelt is venni ami nem okoz annyival több fps mint ahányszor többe kerül
Jobb az intel, nem vitatom de a játék nem nézi melyik 4-6 magos proci hajtja a VGA -
Giot
addikt
válasz
djculture #126 üzenetére
Véleményem szerint a táp jó ha friss levegőt szipákol.
Anno mikor még sokat játszottam ilyen elrendezésű volt a gamer gépem:
Az alul és az elől lévő 12cm-es ventik friss levegőt nyomtak a házba, és a hátul/fent lévő venti közvetlen a procc hűtő mögött kifele szívta. Sosem volt gondom a hűtéssel, pedig a VGA-nak és a CPU-nak is oda volt csavarva. -
capulet75
addikt
Biztos hogy a legtöbb embernek nem 6850-70-e van,( még az 5850-et is kétlem) és én 2 kártyát említettem meg, amelyek tulajainak alternatíva lehet ez a cucc a felfelé váltásban. Ki beszélt itt 4850-ig visszamenőleg vasakról. Nem nagyítunk fel állitásokat csak hogy a sajátunk ne tünjön annyira butaságnak.
-
djculture
félisten
Nem tudom hűtésnél csak az számit nekem hogy jól hűtse a kártyát és a meleg levegőt ne a házban keringesse. Ez utóbbit elég sok kártyának nem sikerül teljesítenie.
-
Georg17
tag
válasz
capulet75 #14 üzenetére
Tévedsz. A legtöbb embernek 6870, 6850 ill. 5850-e van szerintem, egyrészről. Másrészről, akiket érdekelnek az ilyen tesztek, azoknak már a könyökükön jön ki, melyik kártya hol helyezkedik el tudásban, így nincs szükségük az összes kártyára referálni a tesztben 4850-ig visszamenőleg.
-
Giot
addikt
Hm hm úgy tűnik leálltak a Vapor hűtéssel Sapphire-ék. Egyébként jó kártyának tűnik, és még a PCB-t sem dolgozták át maradt a gyári ref csak kék színben.
Kíváncsi leszek a Sapphire saját tervezésű nyák-jára. Esetleg a Toxic verzióra.(#116) Neovenator: Nekem tetszik, úgyhogy ezt embere válogatja.
-
djculture
félisten
válasz
Neovenator #116 üzenetére
Úgyse nézegeti az ember, nem azért veszi
Magam részéről lehetne rondább verzió is ha fele ennyibe kerülne meglenne az 5850 utóda
-
farmat
csendes tag
Én azért el tudnám fogadni. Meg külsőre se vetném meg
-
MZperX75
addikt
válasz
XIII Ramses #113 üzenetére
Azért ez erős volt!
-
Neovenator
senior tag
De randa ez a kártya, szegényke...
-
XtremLor
őstag
Nem rossz ez a huto, igaz a gyari kartyak se melegednek mar, csak a hang ami melle tarsul
Van a kartyakban boven tartalek az latszik, ha szerencsesek vagyuk egy olyan darabot is kifoghatunk amivel joval magasabb orajeleket is ellehet erni.
-
válasz
XIII Ramses #113 üzenetére
Például?
-
XIII Ramses
aktív tag
Hogy itt mennyi hülyeséget össze tudnak hordani emberek... Csak azt az embert sajnálom, aki innen veszi a tutinak tűnő információt...
-
DrJános
aktív tag
Köszi a tesztet.
Örülök, hogy OC és ref kártya összehasonlítására is sor került.
Nem az a hatalmas OC érték miatt, hanem, hogy ezek a hűtések mennyivel eredményesebben dolgoznak mint a gyári kiadások.
Szívesen olvasnék máskor is ilyen írást.
-
atti_2010
nagyúr
-
-
kell!
-
djculture
félisten
Hát ha így halad a 8 as sorozat induló ára meg még durvább lesz ennél. Volt valami külföldi cikk ahol már azt nyilatkozták hogy 80%-nak elég az apu meg az intelben lévő hd graphics nyavaja. Egyre kevesebb ember vesz diszkrét vga-t, plusz a gyártás is akadozik. Lesznek itt olyan árak ha ez a tendencia folytatódik hogy csak lesünk.
-
lujó55
addikt
Azzal kezdtem, hogy gyorsan megnéztem milyen tesztkörnyezet kellett hozzá. Bejött a sejtésem, 4,2GHz tújhajtott i7. Ez sem olcsó mulatság
-
-
Jakesz
addikt
Valamikor ősszel új VGA-t fogok venni, eddig pont ez a 7870 jön be leginkább, de így ezt az OC változatot fogom beszerezni. Addigra talán az ára is lejjebb megy valamennyit.
-
capulet75
addikt
Azon agyaltam én is hogy eltekintve a villanyszámlától, még mindig a legtutibb egy 5850 OCCF ár/teljesítményben.
-
djculture
félisten
válasz
atti_2010 #81 üzenetére
Ja vagy várható egy totális átnevezgetési hullám..
zoleeno1
Szerintem olvass utána. Pont amiatt nem lesz a hd 7xxx sorozatban már alsó kategóriás középkategóriás vga se maximum átnevezgetéssel mert nem éri meg gyártani már. Ez akár szépen áttolódhat arra is hogy csak is felsőkategóriát éri meg gyártani.. Nem csodálkoznák ha 8 as sorozatból már 87xx se lenne.
-
Destructo
senior tag
Na ma mit mondtam...kijön a 7870 a Crysis 3-ra 2013-ra veszek egyet...
-
Med1on
aktív tag
Ha tényleg 3-4 ezerrel drágább, mint a referencia, akkor elég jó vétel a cuccos.
-
Indy69
aktív tag
Szerintem 3xxx-4xxx karitól lefelé van értelme cserélni.Akinek 5870-50 van nem hiszem hogy megakad rajta akármelyik game 1920x1080 ban Dirt3 simán megy 50-60fps között ultrán.
A szintetikus tesztek belinkelésétől nem ájulok el és soha nem is érdekelt,fusson el az amit játszok szaggatás nélkül high-medium . Ez az Én véleményem nem kell egyet érteni
Persze aki megteheti hogy évente cserél VGA az vegyen, bár pénz kidobás de ebből él a fogyasztói társadalom és had pörögjön a döcögő gazdaság
Lehet kövezni.
Mindenki hozzon még egy VGA -
kNG
senior tag
Na akkor megvan a jövőbeli kártyám...ha 100k helyett 40-50 lesz használtan xD bár addigra már biztos kijön a HD8xxx széria is...egyébként nagyon szép a kártya, szokásos sapphire minőség!
-
capulet75
addikt
Természetesen igazatok van abban hogy csökkeni fog az 7850 ára, de csökken az 5870-é is. Persze nem mindegy hogy 35 vagy 20 a különbség. De az még sztem kb 1 év.
-
válasz
capulet75 #65 üzenetére
Hát én először 6970-re gondoltam,de ha ezt egy kicsit meglövöm,akkor ugyanaz,persze alap 6970,a 7850-re azért gondoltam,mert kevesebbet fogyaszt,és később ha váltok akkor jobb áron lehet eladni,már ha lehet ilyet mondani,mert az autók után a a hardwer veszít a legtöbbet az értékéből
-
zoleeno1
veterán
ezt a hávékompert el kéne felejteni, annyiszor és annyi helyen írva volt már, hogy sok esetben badarságokat közölnek... A jövő és a driverek meg mindenképpen az újabb technológiának kedveznek, az előny csak nőni fog (az más kérdés, hogy a jelenlegi áron én sem cserélném le)
-
-
Na majd ha lemegy a 7850 -s ára,veszek egyet,addig kihuzom egy asus 5870 vga-va
l
-
djculture
félisten
Végre egy értelmes kártya de az ára nem normál hazai melósnak van belőve..
-
Bjørgersson
félisten
Szvsz több játék és a 7850OC szerintem még mehetett volna a tesztbe.
-
vinibali
őstag
elképesztő, hogy egy ilyen atomerő kártyával is egy ilyen combos konfig mellett nagyon magas részletesség mellett még mindig milyen relatív alacsony az fps szám, még a szétoptimalizált DiRT3 mellett is. arról már nem ejntenék szót, hogy egy AMD-re optimalizált játékról beszélünk
-
Zso2
őstag
válasz
fatallerror #52 üzenetére
Nem is értem,hogy-hogty nem a Ferrarit favorizálja, pedig ATT-nak még a t@kére is AMd -t tetováltatna.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #52 üzenetére
tti_2010: a mercedest az amd támogatja?
Na ez meg valahogy ki is ment a fejemből, jó hogy említed.
De ha jól emlékszem Alonso az AMD-s áruló.
-
Zso2
őstag
válasz
fatallerror #46 üzenetére
...ha már ilyen jó tippeket adnak itt, én is segítek. ...még azt is csinálhatod, hogy kiveszed a pipát a kapcsolat nélküli munka szöveg elől..
-
MZperX75
addikt
Kezdődik!
Zso@Atti
-
Expulso
tag
szép darab, köszönöm a tesztet
-
Fáraó
őstag
Régen volt ilyen rövid VGA teszt a PH!-n, de legalább a tuningpotenciálról kaptunk infót. Köszi a tesztet!
"A hűtés igen jól muzsikál..." ---> első olvasásra azt hittem, hogy nagyon hangos a kártya hűtése.
-
Zso2
őstag
válasz
atti_2010 #34 üzenetére
Oliverdat nem kellene mert jó cikkeket ír még akkor is ha nem vagyunk valami jóban. Amúgy meg ki van javítva csak frissíteni kell a böngészőt, egy kis + jövedelemért elmagyarázom hogy hogyan kell.
Ebben szerinted kinek mondtál újat,vagy csak egy sima nyelves volt?
Tényleg tudod, hogyan kell kitörölni a gyorsítótárat? Te milyen ügyes vagy... -
capulet75
addikt
Annyit írtam hogy nem bánnám, nem azt hogy mit képzeltek magatokról hogy nincs benne. Úgy gondolom, nem olyan irreális hogy belekerüljenek egy tesztbe az egy-két generációval ezelőtti erőkártyák, hisz azokkal rendelkeznek jó sokan. És főként ez a célcsoport, aki válthat felfelé. Nem kritika volt, javaslat. Nem kell mindjárt feszülni.
-
zoleeno1
veterán
válasz
dangerzone #37 üzenetére
Istenem... [link]
-
Zso2
őstag
Nem baj ha van teszt , félre ne értsetek,de kicsit felesleges,egy majdnem ugyanolyan vga-nak.
E képek után kicsit vicces volt e mondat:
"Látható, hogy a plusz tuninggal már a HD 7950 szintjéig kapaszkodott fel a kártya."
Kemény 0-1-2-3 fps-t emelkedett -
callmeakos
veterán
Aranyos kártya nekem bejön. És még az ár sem "annyira" vészes...
-
atti_2010
nagyúr
válasz
dangerzone #31 üzenetére
Én észre sem vettem a hibát ameddig nem olvastam a többi hozásszólást, most kit kellene szerinted felakasztani a PH-tól, Oliverdat nem kellene mert jó cikkeket ír még akkor is ha nem vagyunk valami jóban. Amúgy meg ki van javítva csak frissíteni kell a böngészőt, egy kis + jövedelemért elmagyarázom hogy hogyan kell.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
mariomahmoud #23 üzenetére
Aha, most mit kell ezen csodálkozni?
-
Oliverda
titán
válasz
dangerzone #31 üzenetére
Már régen kijavítottuk. Légyszi ha egy mód van rá ne legyél már felháborodva, amiért ingyen és bérmentve szolgáltatjuk feléd a tartalmat, amibe olykor óhatatlanul becsúszik egy-két elírás. Mi is csak emberek vagyunk. Köszi a megértést!
-
dangerzone
addikt
Nem a topikból kell törölni a hsz-eket, hanem a diagramokból a 7970-et....
-
zoleeno1
veterán
válasz
fatallerror #28 üzenetére
töröld a gyorsítótárat és láss csodát
-
lapartman
tag
Húhh, jó karinak tűnik nagyon! 90k körül mozog legolcsóbb helyen, és alig van lemaradva 7950-től, ami több mint 20.000-el drágább
! Abszolút jó vételnek néz ki.
-
Oliverda
titán
Nem kell ennyire kétségbe esni srácok!
Kijavítottuk mind a négy darab számot.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #22 üzenetére
amíg megírtad a kommented lett volna időd legörgetni ahol ott a nagy teszt és megnézhetted volna az olcsóbb kártyákhoz hogy teljesít
Úgy látszik egy letolást könnyebb volt írni.
-
mariomahmoud
tag
Hát azért durva lehet.... +50Mhz = OC?
-
fatallerror
addikt
tudjuk :] a 7950es itt 115 ezer ft, de csak nem rég óta tehát szerintem csökkenni fog a 7870es ára is olyan 90 ezerre szerintem, szóval idővel barátibb lesz
#14) capulet75: arról a ph nem tehet h a 7870es nagy tesztet nem olvastad :] amíg megírtad a kommented lett volna időd legörgetni ahol ott a nagy teszt és megnézhetted volna az olcsóbb kártyákhoz hogy teljesít
hackeeeee: már jeleztük többen az elírást :] az 7870 OC
-
zoleeno1
veterán
Na igen, ez lesz a következő karim ha minden jól megy
Az a nyúlfarknyi OC télleg vicces, de ha az árát nézzük pár ezerrel drágább mint az alap. Az meg ebben az árfekvésben nem oszt nem szoroz... A grafikonokat tényleg csúnyán elírtad
-
dahneey
tag
lehet kicsit off topic lesz. több oldalon is olvastam hogy a 7900-as kártyák sebességét a ROP-egységek fogják vissza, ezért van a 7950hez ennyire közel a 7870. keresgettem, de csak annyira jutottam hogy (és ebben se vagyok teljesen biztos) a képalkotás utolsó fázisánál játszanak szerepet. valaki kifejtené mik ezek?
-
capulet75
addikt
válasz
fatallerror #10 üzenetére
Minden cikket nem tudok elolvasni, de ez is egy teszt, gondolom sokkal több embernek van 5870 vagy 6950-e mint 7950-70.
N!GhTyka: Mondjuk ja.
-
Sondi1986
addikt
Nekem is ilyen kártyám van csak nem OC-s és gyári feszen 1180MHz a határ.
-
fatallerror
addikt
-
TTomax
félisten
Csak akkor nem csendes.... meg lehet csinálni,de nem marad ilyen halk.
(#4) fatallerror
És az nagyon sok érte... itt UKban árak...
Sap.7870OC 287font
7950 306font
Msi7970 350font
Ugye azért látható,hogy drága... 63 font van a 7870oc és a 7970 között... ami kb 20.000Huf... megy még ennek az ára lejebb... akkor jó vétel lehet! -
capulet75
addikt
Nem bánnám ha az összehasonlító teszteket nem a nagyközönség számára gyakorlatilag elérhetetlen kártyákkal végeznétek, nyilván nem baj ha belekerül a csúcskártya, de egy 5870 vagy egy 6950 jobb viszonyítási alap lenne. Ezeket a bőven 100k feletti kártyákat kevesen engethetik meg maguknak, vagy ha csak nekik szól a teszt, akkor nem szóltam.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szimpi kártya, de igazán megoldhatták volna, hogy a meleg levegőt házon kívülre fújja a venti.
-
fatallerror
addikt
jaja elvannak írva az ábrák :]
ez a kártya elég jól sikerült, még egyelőre elég is
TTomax: 98 ezer ft
-
TTomax
félisten
Hóhhh Oliverda,most nagyon aludtál... a grafikonok jó részén 7970 van...
A game tesztek és a fogyasztás grafikonjain irtad el...
Más egyébként jó kis kártya,de mivel egy 7950 árán mérik nincs miröl beszélni,a jelenlegi árával nem versenyképes. -
Sondi1986
addikt
El írtátok az ábrát 7970-est írtatok 7870 helyett!
-
nihill
őstag
Szép és jó kártya ahogy látom, de +50Mhz-et ne hívjunk már OC-nek 2012-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Horgász topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest