- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Nem tudom hűtésnél csak az számit nekem hogy jól hűtse a kártyát és a meleg levegőt ne a házban keringesse. Ez utóbbit elég sok kártyának nem sikerül teljesítenie.
-
djculture
félisten
válasz
Neovenator #116 üzenetére
Úgyse nézegeti az ember, nem azért veszi
Magam részéről lehetne rondább verzió is ha fele ennyibe kerülne meglenne az 5850 utóda
-
djculture
félisten
Hát ha így halad a 8 as sorozat induló ára meg még durvább lesz ennél. Volt valami külföldi cikk ahol már azt nyilatkozták hogy 80%-nak elég az apu meg az intelben lévő hd graphics nyavaja. Egyre kevesebb ember vesz diszkrét vga-t, plusz a gyártás is akadozik. Lesznek itt olyan árak ha ez a tendencia folytatódik hogy csak lesünk.
-
djculture
félisten
válasz
atti_2010 #81 üzenetére
Ja vagy várható egy totális átnevezgetési hullám..
zoleeno1
Szerintem olvass utána. Pont amiatt nem lesz a hd 7xxx sorozatban már alsó kategóriás középkategóriás vga se maximum átnevezgetéssel mert nem éri meg gyártani már. Ez akár szépen áttolódhat arra is hogy csak is felsőkategóriát éri meg gyártani.. Nem csodálkoznák ha 8 as sorozatból már 87xx se lenne.
-
djculture
félisten
Végre egy értelmes kártya de az ára nem normál hazai melósnak van belőve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest