Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
Jó a cikk, gratula, ritka az amikor valaki vesz magának valamit, és nem ajnározza szana' meg széjjel, hanem beismeri hogy egy rakás lepkefos. Általában mindenki a sajátjára esküszik. Nekem egy Logitech G105 van, amikor megjelent, és először láttam neten, valószínűleg úgy maradhatott az arcom, és ezt asszony észrevéve memorizálta, és megrendelte nekem Lengyelországból. Nem vettem volna magamnak drágább billentyűt mint amilyen vga-m volt akkoriban. 26K omg! Legalábbis minden hardverem ph-ról van, használtan, én már csak ilyen gazdaságos gyerek vagyok. A cicám meg előhúz a háta mögül egy origi dobozos G105-öt
Imádom
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest