Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Van alapja, ami mondasz. De ez igaz más termékre is. Pl. 60+ milliós autó, több százmilliós ingatlanok, több százezres pezsgő, milliós ruhák stb stb.
Akiknek ezekre van igényük, akár okkal vagy ok nélkül és meg is tehetik, hogy kifizetik, addig lesznek is ilyen termékek.
Átlag felhasználásra ilyenekre nincs szüksége az embereknek, beleértve a sok milliós hangrendszereket is otthonra.
De 35 ezerért ne várjunk csodát és brutál különbséget a +/- pár ezer forinttal olcsóbb/drágább termékek között. -
Gondolom. Az autóhifi topikkal volt tapasztalatom hasonlóban (low budgetre kértem tippet, úgy 100k alatt (használt cuccokból!) ne is gondolkodjak...). Járok még pár kört, de nagyjából megvan az elképzelés
Már csak az analóg vs digitális bemenet dolgot kellene eldöntenem. Illetve eszembe jutott, hogy van nekem a szekrényben egy Asus Xonar U1 USB-s hangkártya, bár nem tudom, mennyire lennék előrébb vele, mint az alaplapival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest