- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- iPhone topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, ez meg egyébként azért vicces, mert pont azt ígérgették a launch előtt, hogy na bezzeg majd náluk lehet minden fizetős tartalmat is használni, meg szolgáltatókon keresztüli fizetési módok, meg stb.
leht, hogy sejthető volt előre, de azért mégis kicsit meglepő számomra, hogy bár nagyon úgy hangoztatták, hogy jön a megváltó, de egy igencsak fejlesztés alatt álló, egyelőre leginkább csak ígéretekkel teli rendszer a Bada. -
Spancho
senior tag
jó telefon megérdemelte a sikert Így tovább.
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
djsunny
aktív tag
Hajrá Samsung, így tovább! A Wave nekem jobban bejön, minden benne van szoftveresen amit elvárok (és használok) egy telefontól. Micsoda hype lesz S5230-ról Wave-re váltanom.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Van már belőle itthon egy példány, és egyelőre átlagember számára egyszerűbben használhatónak tűnik, mint az Android.
Az alkalmazás mizériához szólva:
Szerintem a legfontosabb, hogy legyen megfelelő választék, és hogy legyen elég színvonalas ingyenes alkalmazás, ami között turkálva "élvezkedhet" a delikvens. Potenciális okostelefon vásárlók számára teljesen irrelevánsnak tűnik, hogy 10 000 vagy 100 000 alkalmazás között találja meg azt az 1-2 tucatnyit, amire szüksége van. A töménytelen szemét viszont baromira idegesítő tud lenni.A legjobb aláírás a héten
-
AS
félisten
Elég megnézni menyire népszerű Wave topik itt Nagyon jó készülék nem viccből vártam rá 2 évet
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Norbi21
senior tag
Szép számok. És ez még csak a kezdet.
-
gybazsi
senior tag
Nekem a Wawe jobban tetszik a Galaxy S-nél.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Alwares
aktív tag
Jó kis telefon ez, de engem a Bada valahogy nem tud érdekelni. Akkor már sokkal inkább megvárom a WP7-es cuccokat.
-
Quasi_modo
nagyúr
A támogatást kéne jobban nyomni, akkor mégtöbb menne belőle. Több típus is kell.
És nem árt a SW-t gatyába rázni, mert ahogy olvasgatok, itt-ott még kicsit béta jellegű.valami
-
MarQs
senior tag
Illetve bocsi! Pont fordítva: okostelók piacán nem, zárt op.rendszerű olcsó telók terén igen...
Összességében ma még 2. helyen áll a Samsung, de az év végére több mint valószínű helycsere várható - Nyugat-Európában már csak az okostelefonok piacát uralja a Nokia."Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
félisten
válasz Dr.Anonymus #2 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a Nokia összeszedi magát!
Én sosem szerettem a készülékeiket (8210 és 8850 a két kivétel), de mivel tudtommal az egyetlen európai gyártó, stratégiailag és pézügyileg fontos, hogy minél jobban teljesítsen.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
sagesz93
addikt
Hát igen, én is elfogadnék belőle egy példányt.
-
Dr.Anonymus
addikt
a nokia mélyrepülése csak most indul...
nokia fanek...öveket becsatolni... -
FRENK1988
veterán
Nem úgy volt már egy korábbi hírben, hogy már Nyugat Európában megelőzte a Samu a Finn vetélytársát?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB gyári független akku 100% 2026.01.10. Apple jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB megkímélt gyári független 2026.12 Apple jótállás magsafe tokkal
- iPhone 14 pro max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest