- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
WP7 is elég kiforratlan még szerintem, akkor már inkább bada.
Egyre több az alkalmazás is rá, hardveresen meg a Wave szerintem kifogástalan. Felület az szubjektív, hogy kinek tetszik, kinek nem.
A Symbian 3 nekem tetszett, az N8-ban a hardver sem túl szar. Előbb néztem a telefonos bejegyzésed, ennyi Nokia után lehetnél toleránsabb.
Tény, hogy ma már nem ugyanazt jelenti a Nokia név, mint mondjuk 10 éve. De az olcsó és drága mobilok között még mindig jól alakítanak. Bár a középkategória kritikán aluli. Nem is találtam nekem valót.
-
albiosz
őstag
Én ugyan csak pár hónapja olvasgatom komolyabban az itteni fórumot. De úgy veszem észre, hogy neked minden szar, ami nem alma. Legyen szó Badáról vagy Nokiakról, mindenhol te hype-olsz. Ez nem tudom mire jó. Szerezz inkább egy szép szőnyeget és imádkozz napi ötször Kalifornia felé fordulva!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged