- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, én nem a gyártásra gondoltam, hanem a tervezésre. Ha jól gondolom, abban pont a P.A szerepe volt a nagy - persze lehet, hogy össze is mosható a négy cég a folyamatban, sőt!
azért a licencekre kíváncsi lennékAzt tudom, hogy a VGA más órajelen jár, de a Samsung elve erősebbet tett bele a saját telefonjába, míg az iPad és iPhone ugyanazt, vagyis akkor gondolom a CPU órajele fogja a különbség nagy részét adni az Apple-ök között.
-
Én azt hittem, a nagy titkolózás miatt ezer oldalról levédett cuccról van szó, de végül mégsem. szerencsére azért a Samu meghagyta az 1 GHz-es sebességet és egy jobb grafikus chipet tett bele, úgyhogy az eredmény szerintem borítékolható. Az egyetlen, ami az iPhone javára billentheti a mérleget, a csak erre optimalizált OS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Micro Four Thirds
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest