Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Abba kéne már hagyni a Bada-riogatást és fikázást. Amikor a Wave kijött, az Android sem állt még ilyen jól felhasználói élményben. Eddig Samsung Galaxy S-en, Defy-on és Galaxy Minin láttam Androidot, és egyedül a mozgó hátterekben nyújt többet külsőre -ami nekem fontos-, egy alap témával éppoly kevéssé látványos az is, mint a Bada. Sőt, sokkal inkább jellemzi a minimalizmus. A Bada 2-essel a programozási nyelvek palettája is bővül majd, és végre normális multitasking kerül a rendszerbe. Kell több? Másrészt sokkal fontosabb számomra egy kiváló kijelző, mint egy oprendszer, az Androidért viszont súlyos árat kell fizetni a felső kategóriás Badás készülékekéhez képest, ha ugyanarra az élményre vágyom.
Részemről a lelkesedésem a Bada2-ig fog tartani, ha az nem indít meg életképes dömpinget, én is eltemetem majd. De a Wave-et addig használom majd, ameddig csak működik. Az emberek túlnyomó többségének elég lenne a Bada tudása is (90%), a hype miatt mégis iOS-t vagy Androidot kajtatnak mindenütt. Miért? A Wave-ben ugyanaz a hardver van, mint a Galaxy S-ben, mégis valami 30-40 ezerrel olcsóbban juthattam hozzá. Jelenleg 50 alatt is kapsz új Wave-et, a Galaxy S 75-nél kezdődik. Nem éri meg. Ráadásul annyi esélyt sem kap a szerencsétlen Bada, hogy a szolgáltatói készülékkatalógusba felvegyék. Most néztem át a T-Mobile készülékkatalógusát. Egyetlen Badás készülék sincs a listában, holott párat azért árulnak. Akkor hol a hiba a képen?
-
Binyi01
aktív tag
'a badára sok mindent lehet mondani, de azt hogy szép és gyors, azt biztos nem'
Bírom az ilyet, tuti sokat használtad... Vagy elírtad, és a kiemelt szó helyére konkrétan ezt a telefontípust akartad írni, úgy még esetleg el is hiszem, h nem gyors. Az meg, hogy kinek mi a szép... Írdd azt, hogy Neked nem tetszik, mert másnak lehet igen, ne általánosíts.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Wave 578 személyében az első NFC-támogatással felvértezett badás mobilt tisztelhetjük. Kérdés, hogy ezen kívül nyújt-e bármit, ami társai fölé emelné.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest