Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
hülyegyerek #101 üzenetére
Nagyon jó. Egyszer csak megtanulnak optimalizálni.
-
Ricardo
titán
Most akkor mi is a hivatalos álláspontja a samunak? Mi az amit nem bír el az S1 a TW-ban?
Ha meg csak azzal van a baj, miért kevernek ezzel a "value pack"-al?
Jöjjön az ICS TW nélkül aztán akinek kell had tegye fel. -
a.sebi
őstag
m.mobilport.hu/index.php?article_html=samsung-galaxy-s-es-galaxy-tab-se-ice-cream-sandwich-se-vigaszdij&p=1
ez a rossz hírem van szàmotokra.....remèlem ez is tèves....szurkolók nektek....htc incredible s megkapja vajon? -
mrlujoak
veterán
Ezdearanyos...
"... Ugyanis különböző fórumokon az terjed, hogy ez nem fog megtörténni,..."
Egyébként pedig az a helyzet, hogy az eddig Samsung álláspontban/kiadott információkban nem szerepel az a modell, szóval egyelőre úgy néz ki, hogy:
az nem terjed a fórumokban, hogy meg fog rá jelenni... -
HaJózsi
aktív tag
Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) Elküldve: 2012. január 03.
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Nem rég vettem egy Galaxy S Plus készüléket (i9001). Azt szeretném megtudni, hogy van-e rá esély, hogy a jövőben a készülékem megkapja az Android 4.0 frissítést. Ugyanis különböző fórumokon az terjed, hogy ez nem fog megtörténni, ami nagyon meglepne, hiszen ez egy viszonylag új készülék. Köszönöm a választ.
Válasz: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) Érkezett: 2012. január 06.Tisztelt ******** ******!
Köszönettel vettük érdeklődését.
Jelenleg nincsen pontos információnk a 4.0-ás Android megjelenéséről.
További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatEzt kaptam....
-
rankesz
veterán
-
mrlujoak
veterán
Persze nem hivatalos ROM-ok formájában elérhető lesz az ICS. Ehhez kétség sem fér.
Csak ugye a hivatalos ROM az mégis mindenkinek elérhető, és ugye nem kell ecsetelnem, hogy nagyon sokan nem kezdenek el romokat tolni a készülékeikre...
Akik meg igen, azoknak eddig sem, és ez után sem lesz probléma... -
-
HaJózsi
aktív tag
most voltam samsung szervízben, ott azt mondták, hogy lesz ICS s+ ra, csak nem tudják mikor.... szóval s+ tulajok lehet örülni!
-
mrlujoak
veterán
A Nexus One nem hasonlítható az SGS-sel.
A Nexus S az, ami már igen.A Google által kért 18 hónapos megállapodás a megállapodástól értendő - 2011 - és visszamenőleg nem alkalmazható. Ergo eleve nem is "kellene", csak mégis a Samsungnak az SGS hozta meg az átütő Androidos sikert...
Azért az SGS jó lesz 1,5 évesnek is. Azért tűnik öregebbnek, mert a Samsung elég hamar kidogta az utódját, nem kellett neki egy év...
A Samsung üzletpolitikai lépése érthető, csak épp pont a vásárlói kedélyeket borzolja.
-
ducsidu
senior tag
-
Robertoq
őstag
A következőt nem értem:
van ugye a Google Nexus One telefonja, ami 2 hónappal fiatalabb a SGS1-nél hardverileg meg kb ugyanaz (azt nem tudom, hogy a gpu között pl mi a különbség). Ugye volt róla korábban hír, hogy nem kapja meg a Nexus One az ICS frissítést, pedig ott nincs semmi belenyúlás. A magyarázat az, hogy túl koros a hardver az ICS futtatásához.
Ezek után miért is olyan meglepő ha az SGS1 nem kapja megÉs a Google által "kért" 1,5 év már így is teljesítve van.
Azzal, hogy frissítést adnak ki az nekik csak kiadás, mert dolgozni kell az ICS porton. Ha meg emiatt vált valaki akkor az meg bevétel ha esetleg pl SGSIII-at vesz. A kb 20 millió tulaj egy része azt se tudja lehet, hogy van ICS, a másik fele meg elhiszi a kevés hardver maszlagot és marad egy rész - aki olvas pl ilyen fórumokat - aki felháborodik. És ne felejtsük el, hogy ez már egy 2 éves modell lesz, az iOS5 meg már nem érhető el iPhone 3G alá, itt ugyan 3 év az eltérés, de figyelembe véve az üzleti modellt, fragmentálást még ok is lenne. Persze látván hogy van működőképes ICS port elszomorító, hogy úgy tűnik nem lesz
-
HaJózsi
aktív tag
Tök jó, hogy az MSM7227-es Galaxy Minire is rávasalta a Samu a 2.3-mat, Galaxy S Plusra meg nem képes valamit nyilatkozni, sőt lehet, hogy nem lesz. Rá******* a samuval eléggé....
-
ntomi0730
senior tag
Hát valószinű, nem lesz semmi galaxi S-re!!!!! Sajnos!
http://www.technet.hu/telefon/20120105/samsung_galaxy_s_nem_lesz_itt_semmilyen_frissites/
-
G-Guts
aktív tag
Hivatalosan tehát még nem tudni semmit. A blogokon meg hogy mit pletykálnak nem különösebben érdekel. Ha a Samsung az arany középutat akarja, akkor azt fogja csinálni, amit a cikk leír. Ha még van raktáron nekik készülék (de az is lehet, hogy a gyártás még mindig zajlik) és erős áron akarják tartani a telefont, akkor valahogy rá kell heggeszteniük a 4.0-t. Az pedig, hogy 2.1-től 4.0-ig eljutnak, jó marketingfogás lehet nekik a későbbiekre.
-
gybazsi
senior tag
Ez azért már jobban hangzik, mint az első hírek.
-
Zolesz007
őstag
Lesz, Nem lesz, lesz, nem lesz, de mégis nem lesz, deaztán meg lesz, ugyhogy nemlesz....
Már megszülhetné a samsung is, hogy mit akar. Én mindenesetre támogatnám a Táccswiz lájtot...
-
Yany
addikt
Ha lenne FB accountom, most tolnék egy hatalmas like-ot nekik!
Kevés hasonlóan jó termék van a piacon, mint a Galaxy S. Legalábbis ezzel a Samsung erősen emeli termékének értékét, hogy ilyen mértékű supporttal áll a Galaxy S mögé. Ha nem lépte volna meg, piacilag az is érthető lett volna, mégha sajnálatos is, de így aztán -
a.sebi
őstag
válasz
littlelion21 #11 üzenetére
Igazad van hülyén fogalmaztam...most is egy samsung omnia 7 elégedetlen tulajdonosa vagyok......lehet hogy hamarosan lesz tw s samsung mosogép is???kitudja...... Amilyen gyorsan fejlődik a technika ,hamarosan a mosogep programokat is lekell tölteni......
-
daniel909
addikt
ez egy remek hír a galaxy s tulajoknak egyrészt lebutított tw csak jobb lehet mint az eredeti
, másrészt meg 2.1-el indult a tella, nem kicsit időtálló!
Sejthető volt h nem lesz képük kamuzni valamit. van mostmár pár galaxy s hardverű samsung telefon amik most jöttek ki, azokra meg kell a frissítés.(42.): na basszus akkor mégsem lesz??? na így viszont orbitális nagy pofátlanság... csak azt nem értem h akkor a mobilarena miért ír ki egy ilyen hírt...
-
brendoncsopi
tag
Vicces,hogy az s+om hardvere "gyenge". Ja hogy a nexus s meg"erős". Én kérek elnézést,hogy a 2.3.3al kijövő s+ nem kap "főfrissitést" Mondjuk lexarom,semmi gond vele,gyors és a tw is bejön.
-
mrlujoak
veterán
Mondjuk ez ugye függ attól is, hogy hogyan alakul a piac. Plusz az is ott van, hogy mikor jön majd a következő fő verzió... Egyelőre maradjunk a cikk első felénél, és ne a sugallni vélt részét helyezzük előtérbe...
ducsidu:
"Ez azt is jelenti,hogy a Galaxy W,S Plus,stb sem kapja meg az ICS-t? Mert az nagy kib*szás"
Hmm, az addig tiszta, hogy olvastad a linkelt cikket, de az már régebb óta nyílt titok, hogy nem, azok sem kapják meg jelen állás szerint az ICS-t...
Itt olvashatsz róla, meg a hozzá tartozó topikban...
-
spawn21
veterán
Nesze neked HTC.
Ez király, de akkor a HTC is kiadhatná valami hasonló "lite" sensével.
-
mrlujoak
veterán
-
Agro
senior tag
Ne haragudj, hogy ezt írom no offense, de azért nem veszel samut mert gyerekes a kezelő felülete? Ez a legnagyobb butaság szerintem. Azt még megértem, ha valaki azért nem vesz samut mert nem tetszik neki az AMOLED vagy mert nagyon hasonlít az iPhonera vagy bármi más indok amin nem lehet változtatni. Barátnőm akinek SGS az első okostelefonja szintén rühelte és 1 nap alatt teljesen átalakította. Ikonoktól kezdve a menün keresztül mindent olyanra modolsz root nélkül amilyenre akarsz csak a market segítségével.
-
readya
csendes tag
Azért az kemény, hogy Január 5.-én lehoztok egy cikket, ami Január 3.-án sem volt már igaz... Nem lesz ICS, se value pack a Galaxy S/Tab verzióra.
Forrás:
http://thenextweb.com/mobile/2012/01/03/samsung-has-no-plans-to-deliver-value-pack-for-galaxy-s-smartphones/Általános mobilos oldalak helyett érdemesebb Android specifikus blogokat/oldalakat olvasni, ha jól tájékozott akar lenni az ember Android témakörben.
Eredetileg innen lett információ a hírről:
http://www.xda-developers.com/android/samsung-confirms-no-value-pack-no-ice-cream-sandwich-for-galaxy-s-and-tab/ -
ArchElf
addikt
A lényeg az, hogy semmi konkrétat nem tudunk - hiszen a 28.-i (koreai) bejelentés is elég konkrétnak tűnt. Azt tudjuk, hogy még nekik sem sikerült eldönteniük...
AE
-
dontpanic
tag
Jó lenne, ha egy listát is kiadnának, hogy melyik készülékekre fog megérkezni. Galaxy W-vel szemezgetek egy ideje, de pont az ICS hiánya miatt várok még, és/vagy keresek más készülékeket. Gondolom nem csak én vagyok így.
-
bok92
addikt
Nocsak.Tegnap még nem ilyen hírek terjengtek...
Nem baj, annál jobb!
Rotate: Igen, akkor mégsem lesz!!Mivel a cikk forrásának dátuma 3.
Emez meg 4.
-
ducsidu
senior tag
Végre egy pozitív Samsungos hír
-
Rotate
veterán
ez már öreg hír, tegnapi hír viszont az, hogy mégsem lesz Value Pack...
http://www.sammobile.com/2012/01/04/no-plans-for-value-pack-or-android-4-0-for-galaxy-s/
ja jó közben megértettem miről szól a cikk... ettől függetlenül a SamMobile még nem írt róla semmit, és szerintem Samsung híreknél ők a mérvadó hírforrás...
-
-=Ghost=-
őstag
Ha a felhasználó nem is, de a fejlesztő "megmondhatja" az appjának, (nem az apjának...) hogy márpedig ahhoz nem nyúl a tw meg a többi szemét, hanem marad alap ics stílus.
Calm down, calm down -- manufacturer skins like Blur and Sense will still be around. (You were worried about them, we know.) But menus, widgets, and settings dialogs will now have to follow the standards set up in Android 4.0 and above.
[link]any device that is running Android 4.0 Ice Cream Sandwich, with the Android Market installed, will have to have the Holo theme installed. However, before Xperia owners jump for joy thinking they can run stock ICS, we should point out this doesn’t affect the manufacturer’s use of skins like Sony Ericsson’s UXP framework, HTC Sense or Samsung Touchwiz.
[link]Tehát a widgetek a settings menü stb. lesz holo, de te nem választhatod ki, hogy full holo theme-t szeretnél a tw helyett.
-
GegeWarrior
senior tag
Akkor remélem lesz galaxy W-re is
-
debrejo
senior tag
Na, végre egy jó hír, a lite-nak meg külön örülök
-
feliks
senior tag
Nemkar a TW liteért..
Plane h a 4.0ban mindenkepp bennekell h legyen az alap gui ha jol olvastam, az zgyis jobb.. -
hülyegyerek
addikt
Helyes.
-
svili
tag
Eléggé kilóg a lóláb a bizonyítvány magyarázásánál - az SGS-nél "haloványabb" hardverrel rendelkező újabb készülékek "természetesen" megkapják a jégkrémes szendvicset..:-(
Mivel igen meg vagyok elégedve az SGS-sel, CSAK az ICS miatt nem veszek másik telefont - pláne amíg a "főzőmesterek" megoldják, amit a Samu elszabotál.. -
nrbi001
senior tag
jönnek a finom főzelékek majd
-
maximilian4
addikt
A galaxy s az eddigi legjobban támogatott készülék. Hatalmas nagy elismerés a Samsungnak.
-
ArchElf
addikt
Nem arról volt szó valamelyik korábbi droidos cikkben, hogy ICS alatt az alap android téma használata kötelező a gyártóknak? Vagy én értettem valamit félre?
AE
-
tjb007
nagyúr
Szerintem ennek a TW Lite -nak inkább csak örülnek, sőt, lehet, hogy az újabb modellek tulajdonosai irigyelni is fogják
-
DeltaPower
addikt
Végre egy jó hír! Ha galaxy s-re kijön, akkor valószínűleg nem lesz nagy gond portolni a mostani középkategória legtöbb tagjára sem.
-
Pantal
senior tag
Dícséretes, reméljük a Samu nem csak a vásárlók nyomása miatt döntött így.
-
nggabi
félisten
like
kell a francnak tw
-
logarithm
őstag
-
nrbi001
senior tag
Végre egy jó döntés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma TouchWiz „Lite” felülettel érkezik a kevesebb memóriával rendelkező Samsung modellekre szánt Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítés.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adóbevallás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest