Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak tudni majd Win8-al a tabletek... Alapból nekem nagyon bejövős. Főleg, ha fenemód jól optimalizált lesz a cucc...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
komloskaroly #3 üzenetére
Én nem is bánnám, ha lenne egy ilyen tablet is.
-
Gadgetfun
tag
A Developer Preview megjelenésének hetében letöltöttem a kis netbookomra, és pár nap használat után már meg voltam győződve, hogy ennek nagy jövője van minden eszközön, és igazából ez való egy tabletre nem az Android, ez lehet az egyetlen alternatívája az iPadnak. Ezt többször is leírtam már topicokban/fórumokon, kaptam is érte hideget meleget, de ahogy egy ideje sorban jönnek a hasonló hírek a gyártóktól, kezd az az érzésem lenni, hogy a végén még igazam lesz
-
RaveForce
veterán
A Samsung mellett a HP
most v keverem őket mással, de nem úgy volt h kiszállnak a hardver businessből, és csak sw téren folytatják?
-
adrianv
tag
Eddig nem hittem abban, hogy a microsoft sikereket fog elérni a mobilkommunkiáció és a tabletek piacán, de látom, hogy egyre több gyártó kötelezi el magát w8 mellett.
-
Pantal
senior tag
Jövö év második féléve messze van még sajnos..
-
Wave86
tag
Olyan sokáig kell rá várni?
Nem baj, a Win 8 remélhetőleg február környékén bemutatkozik, onnantól már lehet tudni, hogy mennyire lesz bejövős a rendszer. -
David3
őstag
válasz
komloskaroly #3 üzenetére
Szerintem nem lenne vicces, teljesen beleillene a jelenlegi Samsung-stratégiába.
-
szirtesp
tag
de az ARM-es procin futó win8-on lehet "rendes" 32 bites programokat futtatni?
-
leslieke
Jómunkásember
Már csak a Badás tabletek hiányoznak a Samsung palettárájól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest