- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak tudni majd Win8-al a tabletek... Alapból nekem nagyon bejövős. Főleg, ha fenemód jól optimalizált lesz a cucc...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
komloskaroly #3 üzenetére
Én nem is bánnám, ha lenne egy ilyen tablet is.
-
Gadgetfun
tag
A Developer Preview megjelenésének hetében letöltöttem a kis netbookomra, és pár nap használat után már meg voltam győződve, hogy ennek nagy jövője van minden eszközön, és igazából ez való egy tabletre nem az Android, ez lehet az egyetlen alternatívája az iPadnak. Ezt többször is leírtam már topicokban/fórumokon, kaptam is érte hideget meleget, de ahogy egy ideje sorban jönnek a hasonló hírek a gyártóktól, kezd az az érzésem lenni, hogy a végén még igazam lesz
-
RaveForce
veterán
A Samsung mellett a HP
most v keverem őket mással, de nem úgy volt h kiszállnak a hardver businessből, és csak sw téren folytatják?
-
adrianv
tag
Eddig nem hittem abban, hogy a microsoft sikereket fog elérni a mobilkommunkiáció és a tabletek piacán, de látom, hogy egyre több gyártó kötelezi el magát w8 mellett.
-
Pantal
senior tag
Jövö év második féléve messze van még sajnos..
-
Wave86
tag
Olyan sokáig kell rá várni?
Nem baj, a Win 8 remélhetőleg február környékén bemutatkozik, onnantól már lehet tudni, hogy mennyire lesz bejövős a rendszer. -
David3
őstag
válasz
komloskaroly #3 üzenetére
Szerintem nem lenne vicces, teljesen beleillene a jelenlegi Samsung-stratégiába.
-
szirtesp
tag
de az ARM-es procin futó win8-on lehet "rendes" 32 bites programokat futtatni?
-
leslieke
Jómunkásember
Már csak a Badás tabletek hiányoznak a Samsung palettárájól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest