- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #397 üzenetére
Én éppenséggel használom az FB-t mobilon. Meglennél nélküle, de ha már van, miért ne?
-
Paca2
senior tag
válasz
bokrosolajos #394 üzenetére
nem elismertem, csak te nem ismered, h TFH
és igen jó nekem, mert minden működik rajta, amit használok
és ha teszem azt a FB nem megy rendesen, nos, okos ember nem használ FB-ot (sztem)
nem tudom meg lehet-e csinálni W3-al, amit írtál, de felteszem a kérdést: minek??
(ezt nem voltál képes sose felfogni)nekem tökmindegy h 3g vagy wifi, nem lesz több a havidíj... (előfizetést csak ésszel... tudod...)
hiányoztál lajos!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #394 üzenetére
Mennyi ideig is használtad az általad butafonnak titulált Wave-edet? Több mint 1 évig?? Ez alapján nem lehetsz valami okos.
(No offense, csak érdeklődőm)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #311 üzenetére
Igaz, ez is előfordulhat.
-
gelbelex
őstag
válasz
bokrosolajos #277 üzenetére
Olyan iparos-focista
Mint írtad, feature-phone...
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #274 üzenetére
Kicsit lehúzták, de egy pár dolog tetszett nekik. Kb reális a cikk, és hasonló eredményre jutottak, mint az MA tesztelői.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #261 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a Google is és a Samsung is saját pénzen fejlesztette a rendszereit.
Egyébként meg igazad van a Samsungot illetően: Ha akarna, tudna ezen változtatni -
gelbelex
őstag
válasz
bokrosolajos #247 üzenetére
Az sántít, hogy akkor nem lehet majd leírni a badát, ha majd a Samsung eléggé nem akarja ezt.
De... érdemes a droid (ingyenreklámplatform egy meglévő szolgáltatáscsomaghoz) sikerét egy hardvergyártó "hátha jó lesz még valamire" platformjával összehasonlítani? -
brutte
aktív tag
válasz
csőlátás
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
De volt/van mögötte egy Google, ahová nem a kiscicák hordták össze a dollármilliárdokat.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #229 üzenetére
Pont neked írtam meg anno, hogy van ami nekem is kéne és jó lenne, ha lenne badára is!
Az AB nem tartozik ezek közé! Ez olyan nagy baj? Vagy csak megint hozod a szokásos kötekedő formád? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #227 üzenetére
Nekem meg egyik se hiányzik.
-
kolosanyi
veterán
válasz
bokrosolajos #151 üzenetére
Hát ezt mondom, én sajnos nem vagyok olyan szinten, hogy kapásból mindent de tudjak lőni. Az alap dolgok mennek, de jópárszor van exponálási hiba, általában a záridőt cseszem el elsőre. A második, harmadik próbálkozás már összejön megbízhatóan, ha van időm, akkor az első is. Persze gyakorolni kéne.
Általában nem full manuális módban lövöm a képeket ha gyorsnak kell lenni, hanem programautomatikán, kevesebb dolgot szabályozva.
A telefonos fotózás meg akkor jó, ha nincs jobb eszköz, de akkor nagyon. -
válasz
bokrosolajos #154 üzenetére
Az első bekezdés gondolom "cinikus" akart lenni.
Az Exchange kezeléstől fosch-tam, mert Wave I-en katasztrófa volt, de itt nagyon bivaly. Pikk-akk megjönnek a levelek push alapon, nem kell manuálisan frissítgetni. (mondjuk ez az Androidnál sem volt para)
Az idő, majd eldönti, hogy érdemes volt-e váltani. Jelenleg úgy érzem igen.Képeket este ellövöm és PÜ-ben küldöm a linkeket.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #154 üzenetére
Nekem meg úgy tűnik, hogy nem ugyanaz a 2 firmware. Három különbséget már találtunk a Wave 1 fórumában: 1; a Wave 2-re tavaly év végén hivatalosan megjelent 2.0 verziószáma előrébb jár, 2; továbbá abban van beállítási lehetőség, hogy az üzeneteket ékezet nélküli írja a szoftver, míg W3-on ilyet többszöri kutatás után se találtam; 3, a Polaris Office csak a W3-ra kiadott firmware-ben van.
-
válasz
bokrosolajos #151 üzenetére
Ma este lövök eggyet ha gondolod és elküldöm PÜ-ben.
Éjszakai alatt mit értesz. Közvilágításos utca legyen vagy csont sötét szoba beszűrődő fénnyel? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #124 üzenetére
Nincs.
-
MrStoneJerk
csendes tag
válasz
bokrosolajos #77 üzenetére
Vagy csatlakozhatsz azokhoz , akik azt állítják , hogy a wave 3 minden androidos telefonnál jobb képet csinál ....
ja meg azt is , hogy a kép minősége nem függ a felbontástól , de amúgy igazuk van a jobb felbontás szerintem is szarabb minőségű képet eredményez -
Kleroo
veterán
válasz
bokrosolajos #77 üzenetére
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #74 üzenetére
Új év, új kezdet.. szokták mondani.. hát ez rád nem igaz, maradtál olyan, amilyen voltál. És mit látom, újabb "barátok" szerzésén dolgozol.
-
Kleroo
veterán
válasz
bokrosolajos #68 üzenetére
Ki akar vitázni?
Wave 1 teszt:
"A Samsung Wave fotóinak minősége nem kiemelkedő, de a célnak tökéletesen megfelel a telefon: jó minőségben lehet vele fényképezni."
Összes tesztképet megnéztem,és én is hasonlóakat tudnék mondani.Korrektek,de azért távol állnak egy 20k fényképezőtől is.
Egy N8-iphone4/S mellé viszont már a fene sem vinne kompakt gépet átlag célokra.
Az első 3 sorodat igazából nem értem. Most burkoltan lehülyézted a cikkírókat,és engem is,hogy elhiszem ha valamit kitesztelnek?
Gsmarenát ismerem. Egy humbuk ez a része. Többször futottam már bele általam tapasztaltaktól teljesen eltérő eredménybe. Esetleg az nem zavarhat téged,hogy egy 8+mp-es kép homályosabbnak tűnhet? Ha nem érted mire gondolok,tölts le pl egy N8 képet,és megfelelő szoftverrel kicsinyítsd le(megfelelő= élesít,nem csak összehányja a kis képet)Ezzel nem azt mondom,hogy nem jó a Wave1? Csak annyira magas lóról mondtad,hogy az a best,hogy gondoltam megkérdezem,hogy ezt mégis honnan?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #64 üzenetére
Pedig még itt is megjelent: 2012-től nyílt forráskódú lesz a Bada
-
Kleroo
veterán
válasz
bokrosolajos #29 üzenetére
Azt honnan szedted,hogy a Wave 1-nak van a legjobb kamerája?
Még a tesztben sem állítják,hogy hű de kimagasló lenne. Persze a 2011es Android MP-el dömping legtöbbjénél biztos jobb. Iphone4/S kiváló képet lő. Nokia N8-is.Ezekre merné az ember mondani,hogy legjobb.De egy Wave 1 -re.... Vagy van valami hack rá? -
MrStoneJerk
csendes tag
válasz
bokrosolajos #45 üzenetére
Hát xperia-s videót már láttam de wave 3-as hoz még nem volt szerencsém de megnézem
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ip4-nek sokkal jobb a kamerája.
Én az esti videózásnál döbbentem le mennyire kevés a wave egy ip4-hez képest mikor másnap meglestük mind a 2 felvételt. -
MrStoneJerk
csendes tag
válasz
Azért azt nem mondanám, hogy egyetlen androidos okostelefon se hozza ezt a minőséget...
A 720p-s videót az összes 2011-es Xperia tudja , amiknek a többségében ugyanakkora felbontású kamera van ( amiben meg nem abban nagyobb) ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest