- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-Nagyon gyors a Wave II.
A Blade-t nem próbáltam, de amennyit olvastam róla az alapján a Wave sokkal jobban teljesít. Ellenben ha szereted az androidot, akkor inkább próbáld ki élesben a wavet, mielőtt megveszed! Olvastam már egy pár negatív véleményt a badáról, androidos tulajok részéről.
-A Wave II viszonylag új modell és a legfrissebb badás szoftverrel jött ki. 1.2 a legutolsó firmware verzió.
-Alapban adják hozzá a Route66 navigációs programot. Regisztráció után 30 napig fullosan műxik. Ezután is használható marad ha nem hosszabbítod meg, csak a navigálás nem megy.
2011. június 30-ig most akciós áron lehet hosszabbítani illetve örök előfizetést venni.McLarenF1
Mint fentebb is írtam, jelenleg nincs frissebb firmware verzió az 1.2-nél.
Filmeket, zenéket, képeket, egyéb fileokat háttértár módban másoljál fel!!!
A Kies nagyon lassú erre a célra. Frissítésre, esetleg appstore letöltésre illetve mentésre érdemes csak használni! -
duvi
nagyúr
Szia!
Az Androidhoz képest egyszerűbb a kezelése. Gyorsan átlátható és elsajátítható a menü használata. A letölthető alkalmazások terén jóval szerényebb a felhozatal mint az androidnál.
Ami viszont jó hír, hogy a napokban kapcsolták be a fizetős Appstoret, ahonnan már értelmesebb alkalmazásokat is le lehet tölteni. Video és zene lejátszó progikból nem sok van. A beépített lejátszók viszont elég jól sikerültek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Keresünk dokkolókat
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest