Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
vidékiürge #19743 üzenetére
mielőtt kiderül, hogy moszkvában merciket osztogatnak
A samfirmware.com szerint (akik elsőként jelentették be azt is, hog ylesz swype, és úgy lett) a samu és a skype közösen dolgozik a skype kliensen badára. Elég sok a bizánytalanság még, nincs release dátum, de menni fog a videótelefonálás, menni fog wifin és 3g-n is. Ami nekem a cikkben zavaros, hogy azt írják, letölthető lesz az apps-ból, meg azt is, hogy a későbbi bada releasekbe integrálva lesz. nekem ez kicsit ellentmondás, mert ami az appsban van, az nincs integrálva, és fordítva. Ami még biztos, hogy az 1.2-ben egészen biztosan nem lesz benne még.
Magánvélemény: szerintem integrálva lesz, mivel Karma többször leírta, az API nem támogatja a VOIP-t, így nem hiszem, hogy 3rd party appal megoldható lenne. Másrészt ha integrált lesz, akkor full multitaskot élvez. Ezt igazán lájkolnám
Karma: Szerintem épp ez a lényeg, hogy közösen írják, azaz többet engednek meg nekik rendszerszinten, mint másnak.
swype: korrekt, de szerintem itt mindenki egyre gondolt, csak rosszul fogalmazva -
leslieke
Jómunkásember
válasz
vidékiürge #19743 üzenetére
Nem jól érted. Swype is és skype is lesz.
Aktív témák
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- iPhone 11, fekete, 128GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest