- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
user137
őstag
nem sir, nekem az a bajom a Droiddal, h nincs más út, csak a minden megosztása. ez az, ami kiverte a biztosítékot. Miért nem lehet (nem lehet?) lokálisan szinkronizáli a vasat, mint egy Symbiant, Bluetooth felett vagy USB-n?
tök jó lenne az android, ha opcionális lenne a G*-os szinkron, de nekem úgy tűnik, h nem az, és így inkább kizárom az egészet, és egy kőkorszaki Symbian telót használok.
-
user137
őstag
más, h a múltamból mit akarok megosztani a világgal, és más, h a nap-mint-napi életemet mennyire tudja a Szolgáltató (üzleti partnerek, céges levelezés, tárgyalások helye, leírása, stb...) te nem érzed ezt nagyon veszélyesnek egy üzletre?
Persze, fenn vagyok az iwiwen, so what? Ettől még a gugli nem tud rólam mindent, sőt, amit tud, az rég nem aktuális nagyrészt.
-
tariattila
veterán
ez nagyon demagóg duma !!!
azért találtál meg róla mindent mivel ő nem bújkál... tehát iwiwen vagy faszbúkon is könnyedén megtalálhatod ! ez a google mindent tud rólad duma egy állatság !
ha én nem akarom, hogy tudj rólam akkor írkálhatod a keresőbe a nevem akkor sem fogsz megtalálni...
ha meg gengszter vagy akkor nem is kell neked okostelefon ami online frissít minden adatodat...
Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest