- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #35680 üzenetére
A 2.0-át mimdenképpen érdemes megvárni, két okból is.
1. Valószínű hogy csiszolni fognak a jelenlegi rendszeren és még ennél is jobb lesz, különben mi értelme lenne fejleszteni. Azaz elképzelhető hogy aki jelenleg elégedetlen az később az elégedett Wave tulaj lesz.
2 Ha esetleg mégis a csere mellett dönt akkor már elérhető lesz az összes olyan csúcs készülék, amire érdemes váltani, és az áruk is beáll elfogadható szintre, mert azért az első pár hónapban igencsak borsós áron adják őket. Nem utolsó sorban addigra lesznek tesztek, a fórumokon hsz-k a tapasztalatokról, ami alapján el lehet dönteni hogy mit érdemes megvenni.boktosolajos: Nem a ZTE az egyetlen ilyen készülék. Tegnap lementünk a játszótérre, és gondoltam amíg a gyerkőc játszik addig Angry Birds-el nyúzom az X8-at. Hát 2-3 perc után feladtam, akárhogy forgolódtam a napsütésben, szinte semmit nem láttam a játékból.
-
szimike79
őstag
válasz
Lotusomega #35674 üzenetére
Bízunk benne hogy nem sok valóság alapja van. De elhiheted én sem szeretném hogy így legyen. Az utóbbi időben szeretnek dobálózni az időpontokkal pl. bada 2.0. Már inkább úgy vagyok vele, hogy az biztos ami megtörtént, mert sokszor teljesen eltérő hírek jelennek meg, te meg találd ki hogy mi az igazság! Én azért nem kapkodok annyira a váltással, kiforrja ez magát és akkor ráérek dönteni!
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #35661 üzenetére
Na és akkor mondja azt valaki hogy nem lehet testre szabni a bada felületet!
Más: Ez itt sokakat kellemetlenül fog érinteni. Teszem hozzá sajnos, mert ez nekem is gáz! Az Angry Birds csak pár hónap múlva fog megjeleni! No comment!
AS: Hajrá, kíváncsian várjuk a videókat!
-
szimike79
őstag
válasz
potyi23 #35643 üzenetére
Csak azokat a widget-eket lehet kirakni amik alul vannak, de néz körül a store-ban ott is lehet találni letölthetőket, valamint géppel is lehet leszedni néhányat , Az első Hsz-ben találsz két oldalt is ahol találsz ilyesmit. Az alsó gyorsmenübe is kirakhatód a böngészőt illetve a kalkulátort, csak be kell áldoznod helyette másik kettőt.
Gamek!ller:Az ígéretes.
Bár nézegettem a tesztvideókat és nem nagyon láttam döcögést, már csak arra leszek kíváncsi menyi lesz a T-nél előfizuval.
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #35641 üzenetére
Pedig ott az új kétmagos hardver! Csodálkozom hogy laggol, bár lehet hogy az inkább az LG hunyósága. Az Arc nekem is nagyon tetszik, főleg hogy nem egy iPhone-ra hajazó teló. Vajon elég lesz a benne lévő hardver az új hi-tech dupla magos csúcs kütyük ellen? Talán az SE kezd magához térni az eddigi mélyrepülésből, csak eléggé húzós ára lesz neki, és nem biztos hogy versenyképes lesz a komolyabban felszerelt droidosokkal szemben!
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #35637 üzenetére
És mi volt rád ilyen nagy hatással a mobile meeting-en-hogy ilyen elhatározásra jutottál? Gondolom szerepe volt annak is.
-
szimike79
őstag
Ha még érdekel a véleményem leírom, csak eddig nem voltam gépközelben.
Ez egy elég fiatal rendszer a többihez képest (értsd:IOS, Android, Symbian).
A samu saját fejlesztése, de próbálták összeszedni bele a többi rendszer pozitívumait, kisebb, nagyobb sikerrel. Van aki azt mondja a menü rendszer hajaz az iPhone-ra, míg a főképernyő Widget-es része inkább droid. Szerintem egész kellemes mind a kezdőoldal Widget-es felülete,mind pedig a menü rész. De a témákkal beállíthatsz neked tetsző kinézetet is, vannak tényleg szép témák ehhez. Az alsó gyors menüsort is neked tetszőre állíthatod. Egy negatívum, a főmenü háttere nem változtatható, az fekete. Viszont a kezdőképernyő fényképpel, témával, valamint a Widget-ekkel egész jól testre szabható. Maga a telefon személyes véleményem szerint könnyebben használható, jobban átlátható mint a droidos vetélytársak. Mindez a hardverből kifolyólag ráadásul gyors és szinte akadásmentes. A TW 3.0 kezelőfelület ízlés kérdése, nekem tetszik, de ezzel nincs mindenki így. Egyetlen igazán komoly hátrány talán az app store, ahol azért a konkurenciánál jóval kevesebb cucc van, (de egy zárt op. rendszeres telónál kategóriákkal jobb) ami letölthető, de nemsokára elérhető lesz a fizetős store (ha a Samsung is úgy akarja) és akkor nagyban nő itthon a lehetőségek tárháza. Az ingyenesben is található hasznos dolog, ami segít javítani a teló használati értékét. És folyamatosan kapjuk az alkalmazásokat, hasznost, haszontalant egyaránt, erre nem térnék ki. Ez is kisebb menyiségben mint más rendszerekhez. A firmware-t fejlesztés alatt áll, frissítések: 1.0-ra többet is adtak ki, jelenleg 1.2 az aktuális(WaveII-n az fut), és várható is a 2.0-a valamikorra. Egy átlagfelhasználó, vagy egy mezei mobilról váltó igényeit maximálisan kielégítheti, ha valaki droidról vagy IOS-ről vált már nem biztos hogy megfelel majd neki. Amiben jó, bár van ami a badától független:
Fényképezés,
videókészítés HD-ben
Szerintem zeneileg is rendben van
videólejátszás élvezhető minőségben (kijelző méretét figyelmen kívül hagyva)
játék
Én az internetezést is ide sorolnám mert kellően gyors, jól használható(az ugráló fejlécet leszámítva)Röviden ennyi, a teljesség igénye nélkül. Előfordulhat hogy kihagytam olyat ami érdekel, kérdez, és segítek ha tudok.
-
szimike79
őstag
Ha ezzel kezdted volna akkor biztos hogy más lett volna a leányzó fekvése. Pláne ha úgy teszed fel a kérdést, hogy szükséged lenne a a Wave-ről és a badáról objektív vélemény, biztos más válaszokat kaptál volna. Vagy esetleg konkrét dolgokkal kapcsolatos kérdést teszel fel. Egyébként igen segítőkész társaság van itt a topikban.
-
szimike79
őstag
Ha két napja a kezedben van, akkor miről kell hogy meggyőzzünk? Ha neked nem tetszik akkor győzködhetlek én akár hogy, úgysem tudlak. Főleg annak fényében hogy egy zárt op. rendszeres telefon szintre kategorizálod a Wave-t.
Ezen csak mosolyogni tudok, lehet hogy nem volt még olyan telefon a kezedben ami tényleg zárt. Egy telefon nem azért zárt op. rendszeres mert nincs még rá több ezer letölthető alkalmazás hanem mert egyáltalán nincs rá szinte semmi (LG BL40 az pl. zárt op. rendszeres). A bada eléggé fiatal rendszer, és kisebb erőforrással fejlesztik mint más rendszereket. Idővel ez is kiforrja majd magát. És valószínű hogy a Samu tényleg egy saját alternatívaként fejleszti, ezáltal kisebb lesz a függés az Android és a WP7 rendszerektől.A TW meg hogy tetszik, nem tetszik egyéni ízlés dolga.
-
szimike79
őstag
válasz
joey04 #35597 üzenetére
Azért a kommenteket végigolvastam, és épp nem rád gondoltam. Sőt még a HSZ-ed első felére írni is akartam hogy korrekt meglátás(csak aztán valamiért az internet nem azt akarta amit én!). De szerintem ha valaki az iP4 topikjában azt kezdi el feszegetni hogy egyáltalán mi értelme van az IOS-nek akkor szerintem azt te is úgy fogod fel hogy ez bizony fikázás, még ha burkoltan is. A telefon az adott hardverrel, az összeszerelés minőségével és az anyaghasználattal ezen az áron best buy! A bada sajátosságai vagy hiányosságai mint op. rendszer már megint más tészta. Nekem tetszik a bada még ha vannak is hiányosságai, és össze is tudom hasonlítani a droiddal mert olyan is van a kezem ügyében. Te az iPhone-t részesíted előnyben mert neked az felel meg jobban, én a Wavet mert megfelel az elvárásaimnak egyenlőre, és úgy néz ki a Samunak van irányába fejlesztési hajlama, még ha lassabb is mint a droidosok esetében. A TW-ről annyit hogy az is tetszik, megkedveltem, és szeretem használni. Az androidos tulajok mit raknak helyette, mert nem felel meg nekik, legyen az ő dolguk. Az én HSZ-m ne másé alapján ítéld meg mert nem biztos hogy mindenben egyet értek vele ebben a kialakult android-bada vitában. Nekem is megvan a témával kapcsolatos véleményem, ezt már párszor le is írtam, és leírom hogy ha valaki megkérdezi egy telefonválasztás kapcsán.
leslieke: +1
-
szimike79
őstag
válasz
Polllen #35583 üzenetére
+1
Ebben a kérdésben nagyon egy véleményen vagyunk. Azt meg végkép nem értem hogy akinek nincs badás telefonja, nem tetszik neki, az miért jön ide fikázni hogy ez ilyen szar meg olyan szar, nincs rá progi és hasonlók!
Én is sokat olvasgatok más topikokban is, mert kíváncsi vagyok melyik teló, vagy op. rendszer hol tart. De nem állok neki szét off-olni a fórumot, mert nem tetszik valami az adott készülékben.
-
szimike79
őstag
Jogos a privátos felvetés, különben is ez nem warez kategória(a spoof már annál inkább), így ez minden további nélkül ide való téma.
Ezzel a 2.0 megjelenéssel kapcsolatban jelent már meg annyi időpont mint a tenger, majd jön amikor jön, ráhatással ugy sem lehetünk a dolgokra.
-
szimike79
őstag
válasz
potyi23 #35557 üzenetére
AS leírta a lényeget az Ace mellett az android szól a letölthető alkalmazások mennyiségével. De minden másban jobb a Wave II, de nem is egy kategória a két telefon, ahogy azt AS is írta.
Személy szerint nekem a bada is jobban tetszik mint a droid, de ez már eléggé relatív hogy kinek mi jön be. -
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #35544 üzenetére
Kár hogy nem tudtad kipróbálni, abban is komoly ütős vas lesz, talán komolyabb mint az 2X. Na meg kíváncsi vagyok miben nyilvánul meg a 3D akkora kijelzőben?
Olyasmi: De az 1.0.2 az nem 1.2, amíg nem frissíted a telefont addig azt nem tudod rá letölteni. Ha független a telód akkor kies frissítés, ha nem akkor multis.
-
szimike79
őstag
Azon nem kell csodálkozni hogy sokan azt sem tudják milyen op. rendszer van a telójukon, mert sokan azt sem tudják milyenek vannak egyáltalán. Munkahelyemen én vagyok az egyetlen szerintem aki képben van ezekkel, de ott még az érintős telefon is csodaszámba megy! Rokonságban volt már olyan hogy droidos reklám láttán azt mondta a srác, hogy az hülyeség, nincs is olyan telefon, az egy robot!(világ életében Nokiája volt) De volt már olyan is hogy valaki ezerrel bizonygatta nekem hogy a bada már rég halott dolog és a Samsung már rég el is felejtette.(ez kb 2 hónapja volt)
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #35511 üzenetére
Pedig azaz eltűrt egy kicsit durva szerintem. Elég szomorú hogy egy gyártó csúcs készüléke laggol, és egy ilyen válaszra futja csak, egy lassan egy éves készülékkel szemben. Azért valami elmés választ adhattál volna neki. Sajnos az LG-vel nincs szerencsém eddig két készülékkel volt közelebbi kapcsolatom, 2-ből 2 kuka. Ez elég elszomorító arány!
Sony téma:LOLDe ott legalább nem akartak félre magyarázni! Én azért szorítok nekik, régen nagy kedvencem volt a márka, de mára sajnos megkopott egy kicsit a nevük. Azért remélem sikerül összeszedni magukat.
LG 3D-t elvitték? ki tudtad próbálni?
-
szimike79
őstag
De legalább jön! Tudnák mondani jó pár készüléket, ahol jóval többet kellett várni az új firm-re, sőt olyan is van ahol meg a gyártó simán beintett!
És akkor még nem beszéltem a tesze-tosza szolgáltatókról. Hogy is állnak a szerencsétlen T-s előfizetők a hivatalos T-s 1.2-vel? Ha emlékeim nem csalnak sehogy! És az a sanda gyanúm hogy a 2.0-val is így járnak.
-
szimike79
őstag
válasz
SeriouS_77 #35510 üzenetére
Nyugalom! Az okos ember erénye a türelem. Megértelek benneteket, és néha én is hangot adok nem tetszésemnek, de most már kivárható egy kevés idő a fizetős store-ig, és a 2.0-ig. Elég szomorú hogy a google helyett a Samunak magának kell ilyennel foglalkozni, ha azt akarja hogy a telefonjai sikeresebbek legyenek mint a többi droidos.De talán ez is azt mutatja hogy próbálnak tenni valamit a telefonjaik támogatása ügyében!
-
szimike79
őstag
válasz
SeriouS_77 #35491 üzenetére
Droid a menő? És ugyan az miért az? Attól hogy ott sem lehet fizetős cuccokat leszedni? A Samsung azért próbálkozik a saját fizetős megoldásával lépni a droidos telefonjai javára!
-
szimike79
őstag
válasz
Olyasmi #35480 üzenetére
Menü->óra->kiválasztod a az aktuális ébresztést, azon belül hang->megkeresed a zenét amire ébredni szeretnél, ha a címre nyomsz rá meg tudod hallgatni, ha mellé nyomsz jobb oldalon a kockába ott lesz egy pipa, utána beállít fül és már kész is.
A bekapcsolás: menü->óra, alul három pöttyös fül, aztán auto bekapcs beállít, elméletileg működnie kell de nem kapcsolom ki éjszakára a telót így még nem próbáltam. -
-
szimike79
őstag
válasz
huntiger #35417 üzenetére
Akkor most ellentmondásba keveredtél kicsit saját magaddal is.
A kijelző tulajdonságai alapján, talán leszámítva a méretét, lehet vele videózni, tévézni. De én ezzel akkor élek ha nincs más lehetőségem. Szükség esetén jól használható mert szép képe van a kijelzőnek. De ha előttem van a 72-es tévé akkor nem fogok inkább a Wave-n filmet nézni.study: Egy alsó kategóriás telónak elmegy a maga szintjén, de a Wave-vel természetesen nem is lehet összehasonlítási alap. Nekünk a Wave után azért elég magas lett az összehasonlítási mérce.
-
szimike79
őstag
válasz
ADAM1337 #35414 üzenetére
Nálunk ugye páromnak lett, és fehérben csak X8 volt, nála a fehér telefon a befutó+ nagyon jó árban volt. Maga a telefon igencsak hagy maga után kivánnivalót minden szempontból, de abban az árban hozza az elfogadhatót. Tapasztalatszerzésnek nagyon jó. Következő teló vásárlásakor már lesz rálátásom egy esetleges alternatív rendszerre ha esetleg nem maradnák a badánál.
-
-
szimike79
őstag
válasz
Goldmen75 #35397 üzenetére
Igazából a sebességre és a laggolás hiányára gondoltam, amikor azt írtam hogy, valami hasonlót szertnék látni badásból. Valamenyi hasonlóság úgyis lesz a TW miatt, de nem is szeretném hogy lekoppintsák teljes mértékben a droidot, de a jó dolgokat átvehetik.
bokrosolajos: Ütős cucc vagy inkább cicc!?
Mese nincs, valamivel a tiniket/gyerekeket is meg kell nyerni, hogy aztán nyúzhassa a szülőket mert neki olyan kell! Nem mi vagyunk a célközönség!
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #35387 üzenetére
Sokan panaszkodtak az SGS-re hogy laggol, úgy néz ki hogy az SGS2 hírből sem ismeri a laggot. Legalább is a videó alapján. Brutális sebesség, amiből szerencsére jutott a Wave-be is. Ha összeütnek valami hasonló cuccot badára is akkor meglesz a következő telóm. Ha nem akkor egy darabig marad a Wave, aztán kezdhetek barártkozni a műanyag gondolatával! Pedig az az egyetlen dolog ami nagyon nem tetszik benne.
Viszont a TW4.0 határozottan tetszik, igaz a Wave TW3.0 is bejövös nálam.Cymby: Lecserélnéd ezt az alu drágaságot arra a műanyag förtelemre? Nem gondolod komolyan!
-
szimike79
őstag
Egy kicsit off, és nem szeretném a droid malmára hajtani a vizet, de azért valami hasonlót produkciót szeretnék látni az új csúcs Wave-től is!
-
szimike79
őstag
Azért a Samsung nap mint nap kitesz magáért!
Úgy gondoltam hogy ezen a csodán már nem tesz túl semmilyen app, ráadásul azt sem tudom mire való, meg egyáltalán mit keres ez a magyar store-ban!?
De aztán ma a Samu angyal az égből megajándékozott egy újabb égi áldással. Valószínű hogy a jelenlegi Wave tulajdonosokat ezzel szeretnék új készülék vásárlására ösztönözni, mert szerintem ezzel garantált néhány teló töréstesztje!Vagy csak kevés a Samsung szerviz munkája, és így próbálják a dolgozókat foglalkoztatni!
Ez tényleg vicces, csak nem abban a formában ahogy a progi alkotója megálmodta.
-
szimike79
őstag
Az sem egy utolsó szempont hogy így nekem is van rálátásom a marketre. Szedtem le páromnak jó pár játékot és nagyon tetszik neki, főleg hogy megbarátkozott az érintőkijelzővel és valamelyest a droiddal is. Nekem személy szerint annyira nem nyerte el a tetszésem. Ritkán én is játszom a madarakkal, már ha hozzáférek a telóhoz, mert a család rendesen rákattant.
-
szimike79
őstag
Páromén is elég rendesen akad, pedig már 2.1 van rajta. Meg azért a kijelző sem valami ász, kicsi a felbontás, és nagyon fakó. Tisztában vagyok vele hogy nem egy kategória a két telefon,pont ezért vagyok kíváncsi hogy mit fog produkálni a Wave-en.
Dhampír: SE X8-at kapott tőlem ajándékba.
Binyi01: Kösz hogy kisegítettél, nem voltam gép, ill. teló közelben. Meg ne sértődj egy poénon, főleg ami után ez van:
Én jót nevettem rajta.Gabbó: Ez a telepítéses probléma nálam is jelentkezik. Percekig képes vele elszuttyogni!
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
válasz
SeriouS_77 #35352 üzenetére
Az mind semmi, de sanda gyanúm szerint ha meg is jön fizetős lesz! Droidra is csak a reklám miatt lett ingyenes állítólag.
-
szimike79
őstag
válasz
Wheelbarrow #35337 üzenetére
Teszteltem a CP-AP módot, de semmilyen különbséget nem tapasztaltam, sem játék alatt, sem máshol.
Nem úgy tűnik hogy bármilyen hatással van a telefonra. -
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #35331 üzenetére
Az a fő gond hogy olyan helyen lakom ahol helyben ilyesmiről még csak nem is hallottak a műszaki boltban.
Ha megyek Székesfehérvárra majd körül nézek. Úgy emlékszem valaki azt írta, hogy csak Nokia vagy Samsung kábellel működik? Ja és hagyományos tv-n is megy? 72-es Panasonic-om van.
Varszegig: Na erre én is kíváncsi vagyok!
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
Fizetős store-ban Spiderman több mint 500 mega!?! Nem aprózták el az biztos! Ha lesz fizetős store, és ezeket meg is vesszük, akkor be kell ruházni egy komolyabb mem. karira, mert hamar megtelik a telefon vagy egy kissebb kártya. A 2 gigás kártyámat már most a hajamra kenhetem.
-
szimike79
őstag
válasz
Tomajdon #35250 üzenetére
Remélem hogy csak kamu, mert a telefon nagyon gáz! Ismét a koppintsunk iPhone-t Samsung módra, nálam beteszi a kisajtót!
A HVGA-hoz meg tudok mit hozzá szólni! De ha ilyen kijelzőkkel adják ki az összes új badást, pláne a felsősöket, akkor lehúzhatják a bada rolóját! -
szimike79
őstag
válasz
ADAM1337 #35246 üzenetére
A telefon hangszórójának méretéből kifolyólag nem is erőltetek rajta zenehallgatást. Lehet az akármilyen telefon, szerintem nem ad élvezhető hangzást. Azt meghagyom a csengőhangoknak és az üzenetjelizésnek, arra megfelel. Zene, videó, YouTube szigorúan csak fülessel.
Erre mifelénk nagy divat lett, hogy a hülyegyerekek visító telefonnal a kezükben sétálnak, kerékpároznak az utcán, és ők az über királyok! Én meg fekszem a röhögéstől a nagy igénytelenség láttán. Kész vicc! -
szimike79
őstag
válasz
ADAM1337 #35228 üzenetére
Végre egy letöltőprogram ami működik is! Kipróbáltam, HD-ben leszedtem egy klippet, és hibátlan! Az eredmény: kristálytiszta videó a telón 1280x720-as felbontásban, MP4 formátumban! Használata csak WiFi-vel ajánlott vagy korlátlan mobil-nettel. És még annyi a hátulütő hogy más ne menjen a háttérben mert elfogy a memória. Első próbánál nem léptem ki a böngészőből és bukott a mutatvány. Másodszorra nem futott más csak a Video Keeper és szépen ment minden.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #35203 üzenetére
Biztos fújják naphosszat a vuvuzellát!
Az a baj hogy sok az ellentétes infó a dolgokkal kapcsolatban, te meg találd ki hogy mi van! Egyszer arra panaszkodnak hogy nincs elég fejlesztő a badára, akkor úgy gondolom hogy nincs elég alkalmazás amit kiadhatnak. Aztán azt mondják őrült mennyiségű ember dolgozik az app-ok kiadásán, ergó annak a kevés appnak is jönni kellene még a szigorú ellenőrzési procedúra ellenére is mint tavasszal az árvíz! Csakhogy homokszem a gépezetben Karma app-ja, amiről már tudunk, miért nem jött már ki ezen körülmények között?
Na innentől kezdve nem is írtam hülyeséget a HSZ-m elején! Nesze neked vuvuzella!
-
szimike79
őstag
válasz
Varszegig #35198 üzenetére
Ezért aztán ne kérj bocsánatot, maximálisan igazad van! Inkább feküdnének neki a használható értelmes cuccoknak, minthogy telerakják ilyen semmit érő szeméttel a store-t. A la andriod market! Vagy legalább azt adnák ki amit beígértek. Nem tudom mire vélni ezt a szarakodást, főleg úgy hogy azt nyilatkozzák hogy x ezer mérnök ezen dolgozik! Lehet hogy az ütős dolgokat a 2.0 mellé tartogatják? És akkor majd nagy mellénnyel mondhatják hogy azt mind a 2.0-nak köszönhetjük? Nem értem én ezt!
Tomajdon: szerintem a kijelző védelmére szolgál a tok. A többire meg +1.
-
szimike79
őstag
5 Mp + VGA azaz VGA videó felvétel, én legalább is így értelmezem. Nem visszalépés a HD videóhoz képest? Egy adott platform csúcskészülékének talán nem visszafele kellene fejlődnie! A 3 közül a feltüntetett adatok alapján az a legkomolyabb. Még a végén úgy járunk hogy bada 2.0-ra a WaveI-II lesz a legkomolyabb telefon?
-
szimike79
őstag
A hardver és a minőség már megvan. A Samsung boszorkánykonyhájában meg készül a rávaló. (bada 2.0, bár nekem tetszik az 1.2 is) Úgy valószínű hogy még jobb lesz!
Dhampír: Ha beléd vág a villám kisebb gondod is nagyobb lesz annál, mint hogy zivatar idején miből van a Wave!
-
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35061 üzenetére
Azért a plasztik és az alumínium tapintása között van különbség.Az Ace összeszerelési minőségéről, az illesztésekről nem tudok nyilatkozni mert nem fogtam még. De ha kicsit erősebben marokra fogod, a műanyag telefonoknál előfordul nyekergés, vagy nyeklik egy kicsit a hátlap. De a Wave-vel nem lesz ilyen jelenség, össze van rakva rendesen.
Nagyobb T-s üzletekben lehet hogy még van elfekvőben pár darab a WaveI-ből, a honlapjukon már nincs raktáron.
-
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35058 üzenetére
A pixeleken ne csodálkozz!
Ace felbontás: 320x480
Wavei-II felbontás: 480x800
Felbontásban több mint duplája a pixelek száma. WaveI vagy WaveII, szerintem egyikkel sem jársz rosszul.Ha megtapogattad a WaveII-őt is akkor viszont tisztában vagy az anyagminőségből eredő különbségekkel is.
-
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35052 üzenetére
Azért nagyban függ attól hogy mennyit telefonálsz, SMS-zel, internetezés, zenehallgatás. Az első pár napban valószínű hogy gyorsan kivégzed az aksiját, mert nehéz lesz megállni hogy ne nyomkodd, főleg egy hagyományos mobil után. Ha meg van otthon WiFi, és internetezni is fogsz vele akkor meg pláne. Nagyon kényelmes, egy fárasztó nap után, az ágyban fekve netezni, pláne ha semmi kedved pc elé ülni.
Swami: Nem rossz a lista amit felsoroltál, de ezek közül melyik van egy árban a Wave-vel?
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #35049 üzenetére
A tesztvideókból kiderül hogy azért egy használható telefon. Műanyag iPhone koppintás az egész. De van annál tréfásabb teló is. Viszont én nem is azt írtam hogy egy csúcskategóriás hiper kütyü! A Wave-vel nem lehet egy lapon említeni az biztos. Csak abban reménykedek hogy a Wave-ünk utódja nem jut erre a sorsra. Az X8 hasonló kategória, de az legalább elfogadható árban van.
Ja amit az előző HSZ-ből kihagytam: kicsit elszálltak az árával. Annyit biztos hogy nem ér! -
szimike79
őstag
válasz
GrooveHero #35040 üzenetére
Én elhiszem hogy hány százalékon van az aksid, azt meg hogy hány napot bír főleg neked fontos, te használod. Ha másfél hét, hát legyen (maximum magad csapod be vele). Én nem tartom annyira kardinális kérdésnek ezt, maximum akkor ha egy napnál kevesebb lenne az üzemidő.
bokrosolajos: Nem olyan rossz az Ace, csak egy kicsit sokat kérnek érte. Egy átlag felhasználónak akinek nem mindene a sebesség, annak szerintem megfelel. Kezemben még nem volt csak teszteket láttam róla. A Wave után biztos karcsú lenne a mutatványa. Melyik droidos samu nem műanyag?
-
szimike79
őstag
válasz
GrooveHero #35037 üzenetére
Akkor gratulálok a telefonodhoz, de ez eléggé rekordok könyve gyanús.
-
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35030 üzenetére
Ez ébreszt csak jól kell beállítani. Ha jól tudom ez az ébresztős mizéria a droidnál nem a telók hibája hanem a rendszeré, bár ebben nem vagyok biztos. Más most így hirtelen nem jut eszembe amit negatívumként tudnák felhozni. Esetleg még az üzmidő a régi mobilokhoz képest, de az érintősök között a Wave egész jó az 1500 mAh-ás aksival. Ha nyúzom rendesen akkor 2 nap. Kevesebb használat mellet 3-4 napig is elmehet egy töltéssel.
GrooveHero: MENNYI???? A gyári aksi helyett meg a paksi atomerőmű van beépítve ha jól gondolom!
Vagy csak rossz az emlékező tehetséged. -
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35027 üzenetére
Ha sima mobilról váltasz akkor nem valószínű hogy sok gondod lesz vele, bár aki először vesz érintős telót annak furcsa lesz kezdetben a tapizás. Viszont a Wave érintőse szerintem nagyon jó, és a fizikai híváskezelők is előnyösek. Pár embernek az e-mail szinkronnal szokott gondja lenni, az ébresztő beállításra kell odafigyelni és akkor ébreszt mindig. Eléggé kényes a memóriakártyára, de a megfelelő kártyával tökéletesen működik. Van akinak a net böngésző nem tetszik, de ez igazából izlések és pofonok. Egyébbként simán használható az is.
Nekem SE-m volt sok, aztán egy zsákutca LG, és most a Wave. Kezelhetőség szempontjából simán hozza a régi SE mobilok egyszerűségét.
Bátran merem ajánlani.GrooveHero: Azért nem ébreszt kikapcsolva mert nem állítottad be az auto bekapcsot az ébresztőben az alsó három pötyös fülnél!
-
szimike79
őstag
válasz
bajbal #35022 üzenetére
Ha nem érdekelnek a letöltések, akkor szerintem mindenképpen a Wave-t válaszd! minőségi telefon aluházzal, szép kijelzővel, jó kamerával. Mikor nekem kellett telefont választani, a behatárolt anyagi lehetőségeim mellet a Wave volt a legjobb választás. Komoly hardver, minőségi cucc. Az nem elhanyagolható szempont hogy a mindennapi használatban nincs akadás, hasít mint a szél. Személy szerint nekem a bada egyszerűbb, jobban tetszik mint a droid. És nem bántam meg a vételt.
Ha ezt a minőségű készüléket akarod megvenni droidosban az jóval többe kerül. Egy két apróbb hiba van amivel szerintem együtt lehet élni a napi használat során. -
szimike79
őstag
válasz
szunyog199 #34974 üzenetére
Valószínű hogy 1.2 bug, más is tapasztalt már ilyet.
mrhitoshi: Indiában van állítólag a 2. legnagyobb fejlesztőközpont Korea után.
-
szimike79
őstag
válasz
mrhitoshi #34968 üzenetére
Olyasmire gondoltam ami használható is valamire! Valami olyasmire aminek már rég jönni kellene!
Azt a csodát meg aki kitalálta jobb hogy nem ismerem, mert elátkozná még a napot is mikor kitalálta, megcsinálta!Na mindegy, megvárjuk a júliust, aztán lesz nagy bada-bumm. Állítólag csak Indiában 2000 emberke foglalkozik a bada 2-vel + az alkalmazásokkal.
leslieke: De azt még mindig nem értem hogy akkor ez miért is ingyenes?
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #34963 üzenetére
Ahogy látom ez is fizetős cucc mert meg kell venni a reg kódot, különben csak demó módban használható. De egy valamit nem értek! Ki fog menni túrázni Oroszországba, vagy Kazahsztánba? Szerintem nem sokan. Nem inkább olyan cuccokat kellene szórni a store-ban ami nagyobb rétegeket érint?
-
szimike79
őstag
Üdv mindenkinek!
Az elején leszögezem, nem a régi vallásháborút szeretném újra kirobbantani, csak egy érdekességként írom meg ezen HSZ-m.
A sokat kritizált Samoled panel túlszaturáltsága nem is olyan vészes egy IPS panelhez képest. Érdemes megnézni a cikkhez kapcsolódó videót, és ott fény derül arra miről is írok itt. A szubjektív véleményem az, hogy a videón látható készülék IPS paneles kijelzője túlszaturáltabb mint a mi Wave-ünk kijelzője. Személy szerint nekem még mindig a Samoled tetszik a legjobban.
Bár teszik az Arc-é is és az X2-é is. -
szimike79
őstag
Nem tudom mennyire jött be a Samunak a Wave-vel kapcsolatban a számítása (akkoriban csúcs hardver nyomott áron). Ha követi az akkori jó szokást, akkor lesz valami kétmagos csoda GPU-s proci benne. Az ára már közel sem biztos hogy olyan kedvező lesz. Az anno szerintem csak a bada bevezetésének volt köszönhető. A kinézet meg a ki tudja kategória, max annyit mondhatok: Reménykedjünk.
Ja és a memória: Az SGS2 után szabadon, valószínű hogy 1giga lesz.
-
szimike79
őstag
válasz
szunyog199 #34819 üzenetére
Én próbálgattam az enyém, de kürt szerű jelenséget nem tapasztaltam. Az meg szerintem minden telefonnál úgy működik, hogy egy bizonyos fokozat után hallható is lesz a rezgőmotor hangja.
-
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #34825 üzenetére
Személy szerint semmi bajom az iPhone-nal, szép teló. De azzal hogy szinte az egész Galaxy család arra hajaz az már nem tetszik. Remélem semmi köze nem lesz annak a csapatnak az új Wave-hez.
Az erős hardver viszont fontos, mert pl. párom X8-a még az Angry Birds alatt is beszaggat elég rendesen, néha már zavaró is. Azért az én Wave-m még jóval komolyabb 3D-s játékok alatt sem akad. Ezért kell bele az ütős vas. -
-
szimike79
őstag
Félre ne érts, nem vagyok pánikban! Csak mikor egy rakás hülyeséget akarnak letolni az ember torkán marketing címszó alatt, akkor agymenést tudnák kapni. És ilyenkor jön minden csőstől!
Az érkező alkalmazások közül ami érdekel azt megnézem esetleg kipróbálom, de mindössze 8 db van a telefonomon.
Alaposan átrágtam a lehetőségeim mikor csere gyanús lett a BL40, és örülök hogy a Wave mellett döntöttem.Dhampír: Nekem személy szerint tetszik a puzzle-s megoldás, ötletes.
Mi értelme van bada 2.0 elött elkapkodni a váltást? Utána majd egy másik telón várja a megváltást?
Ahogy olvasgatok más fórumokon ott is várnak frissítésre, vagy másra! -
szimike79
őstag
válasz
leslieke #34702 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés! Ha az összes országban elérhető alkalmazások száma lenne ez, a fizetős store-kal együtt, az talán valós adat lehetne. De hogy az ingyenesen letőlthető app-ok száma?
Az kizárt. De lehet hogy beleszámolták azokat az alaklmazásokat is amik felülvizsgálatra várnak. Engem azonban teljesen hidegen hagynak ezek a számok, egyszerűen nem érdekel. Az viszont már inkább hogy hány hasznos alkalmazás érhető el, ami minőségileg is elégedettséggel tölt el.
Két olyan cucc van amire fenem a fogam egy ideje, de hiába lesem reggelente a store-t sehol semmi. A számok helyett inkább olyan alkalmazásokkal dobálóznának mint Karma app-ja, vagy az AB. Azt többre értékelném a felesleges duma helyett, és ezzel nem az egyetlen elégedettebb Wave tulaj lennék.mrhitoshi: A marketing részét értem is a dolognak, csak azt nem, hogy mi értelme van össze-vissza hazudozni a mennyiségről, főleg úgy hogy ezekkel az adatokkal esélytelen felvenni a versenyt a nagyokkal?
Egy aranyköpés jut eszembe ezzel kapcsolatban:
"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? -
szimike79
őstag
Nem értem én ezt a dobálózzunk a számokkal című parasztvakítós ámítást a telefongyártók részéről. Mi értelme van egy nem egészen éves rendszernek versenyre kelnie az álítólagos 13.000 alkalmazásával a régebbi rendszerekkel, ahol már 100.000-s számokkal dobálóznak. Akinek a számok számítanak az úgyis a nagyobbat választja, aki meg utána jár annak hogy milyen telót akar az tisztában lesz a választékkal és az igényeinek megfelelőt választ. Akinek meg már van egy adott típus általában képben van a store nyújtotta lehetőségekkel, és hiába ködösítenek sok értelme úgy sem lesz. Szimpatikusabb lenne ha azt mondanák hogy mindent megtesznek a kínálat bővítése érdekében, és hogy kiszolgálják a készüléktulajdonosok igényeit.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest