- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Amikor a melóhelyen vagyok és közeledik a munkanap vége, elkezd bennem valami bizseregni, mert annyira szeretem a kocsim, hogy minden nap jó érzés bele ülni, nézegetni, gyönyörködni benne!
Így vagyok most ezzel a telefonnal is
Ki nem hagynék egy napot sem, hogy ne olvasnék róla valamit.Más. Most, hogy megszűnt a 2-es széria alatti KIES támogatás, ez azt jelenti, hogy a registry hack-es update-nak annyi, maradt egyetlen megoldásként a multis frissítés? Vagy ez a része még megy _82, _100-assal?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #30098 üzenetére
Ha minden fogad megvan akkor szerencsés ember vagy! Azonban fogorvoshoz akkor is kell járni, ha ép minden fogad, a prevenció miatt, és hogy a fogkövet leszedesd időnként, ami a fogíny betegségekhez szükséges baktériumok kedvenc megtelepedési helye!
Egyáltalán nem szóltam be, félre értettél, ne sértődj meg! Csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy nem kell ennyire merev apáskodónak lenni.
"Lazítani... próbálj meg lazítani" -
bokrosolajos
őstag
leslieke: te vagy itt is a moderátor?
Ha nem, akkor nem értem a #30079-es figyelmeztetésed. Az tilos, hogy warezt osszanak meg, de attól még mint tény létezik, nem lehet a fejeket a homokba dugni. Mi azzal a baj, hogy egy leendő tag kinyilatkoztatta, neki minden mindegy a megoldást illetően? Az ő dolga, ha nem tudatja itt mindekivel, honnan lett neki
( Attól, hogy az Áfát be kell fizetni, csomóan elengedik - az élet más területén, nyilvánvalóan. Te sem kérsz Áfás számlát a fogorvosodtól - gondolom- pedig kötelező lenne)slimshady: tegnap volt egy link az év telefonjairól, ott a Wave lett a Legjobb ár/érték cím nyertese. A Nokia N8 / C7 pedig az Év cikije!
Ingyen navi pedig Nokiára sincs, mert a C8 ~ 40K forinttal drágábban szerezhető be, mint a wave akkor ebből kitalálhatod, hogy benne van az árban - viszont cserébe nem nagyon használhatóÉn nem is gondolkodnék sokáig a kettő összehasonlításán.
Bajzát nevű app gazdát ismeri valaki? Talán ő hamar összehozna egy Névnap appot,
De a legjobb lenne egy widget!
Tényleg hiányzik! -
bokrosolajos
őstag
Az egyes hsz-be javaslom betoldani, hogy mielőtt valaki 1.2-re frissít, a témát állítsa a gyári default-ra (nem emlékszem mi a neve),és akkor utána elmarad az USB leválasztós szívás (ezt olvastam, én sosem frissítek FW-t)
Mivel sokáig voltam távol, és épp foglalja a processzoridőmet egy render, ne haragudjatok, ha letelik az öt perc és úgy válaszolok...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Varszegig #29840 üzenetére
Appsból töltöttem, de itt a legújabb EvMemo linkje, január 28-i update!
A style.css-ben a body alatt én is állítottam nagyobbra a fontot, meg a main.js-ben is a változó default értékét, de nem volt eredménye.mysamsungra feltoltam egy wifidiscover magyarítást!
A pushról: nem adott ki hangot, de azt sem tudom mit akart kezdeni, mivel a screen lock-olva volt, csak a háttérképernyőt lehetett pillanatra látni haloványan,
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Varszegig #29833 üzenetére
Köszi nagy király vagy!
Igaz, hogy nem a legutolsó verzió, mert abban több mindent is be lehet álíltani, pl. hogy hány eseményt mutasson, milyen színű legyen...Kikapcsoltam a pusht, és azóta egyszer sem villant fel, Wifi mellette megy, folyamatosan.
Más. TuneIn rádió hol tárolja preseteket? Nekem tele van feleslegessel, szeretném leredukálni az általam preferált magyarokra a mentéseket. Jó sTune-nal vagy háttértár módban TC turkálással is
-
bokrosolajos
őstag
Sógi: ezért írtam, hogy 'olcsó hús'
Várszegig: Köszönöm! Nem is kétlem, hogy minden FW-ben ott volt, csak a mai napig nem használtam, és a kézikönyv sem ír erről az ikonról semmit.De kukázom is, mert időnként egy pillanatra kivilágítja a képernyőt, aminek ugye semmi értelme, hiába van képernyőzár, legyilkolja az akkut
-
bokrosolajos
őstag
s4tch: egy madárnak aki folyamatosan a jármű fölött repked, annak jó az nDrive is. 'Olcsó' húsnak, ugye...
Lassú, nincs benne rendes vezetői nézet, nem fejezi be a navigálást a célhoz érve, idegesítő kérdéssel kezd ha bekapcsolod, elavult a térkép, rossz a zsuzsa hang, nagyon tördeli a mondatokat, nincs statisztika, nem lehet elmenteni tárolóra az útvonalat, nincs benne GPS pozíciós térkép, nem lehet külső vevővel használniMost vettem észre, hogy a Wi-Fi ikon mellett lett egy Opel vagy Trabant
jelem, ami vagy piros vagy kék. Felhasználói pdf-ben nincs ilyen ikon. Mi ez???
-
bokrosolajos
őstag
válasz
[KOCKA] #29802 üzenetére
Te ezt neki írod, akkor miért ide?. Egy kicsit mindenki olvasson vissza, mielőtt bármit is kér
A user adatlapján van olyan, hogy Privát üzenet küldése, ne keverjük az off topic-kel -
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #29781 üzenetére
Varszegig: ok, bocs akkor félre értettelek
Azt elfelejtettem mondani, hogy az sTune-nal a
AppEx/User/Widget/WRT/....... alatt azt a mappát keressétek,aminek az images alkönyvtárában bg_opt2.png található -így a legegyszerűbb azonosítaniLeslieke: magyarítást a main.js-ben lehet, tetszés szerint a 7-ből az egyiket kell átírni
if (bondi.appconfig.get('lng')=="1"){
var weekday = new Array("Su", "Mo", "Tu", "We", "Th", "Fr", "Sa");
var month = new Array("JANUARY","FEBRUARY","MARCH","APRIL","MAY","JUNE","JULY","AUGUST","SEPTEMBER","OCTOBER","NOVEMBER","DECEMBER");
}
if (bondi.appconfig.get('lng')=="2") {
var weekday = new Array ("Вс", "Пн", "Вт", "Ср", "Чт", "Пт", "Сб");
var month = new Array("ЯНВАРЬ","ФЕВРАЛЬ","МАРТ","АПРЕЛЬ","МАЙ","ИЮНЬ","ИЮЛЬ","АВГУСТ","СЕНТЯБРЬ","ОКТЯБРЬ","НОЯБРЬ","ДЕКАБРЬ");
} -
bokrosolajos
őstag
Varszegig: a .wgt az egy .zip ha átnevezed winfossal is látoda tartalmát!
Az sTune ahhoz kell, hogy ne kelljen folyton újra telepítened a wgt-t. hanem on-the-fly érzékeld a módosítást.
Leslieke: összejöttünk egy páran, akiket érdekel
a Main.js-ben var txtp ha minden igaz, ami viszi azt az értéket, amit a user a 4 gomb nyomogatásával beállított értékből választ
De
style. css-ben:
body {
margin: 0;
padding: 0;
font: 16pt sans-serif;
}Elvileg elég addig, amíg nem nyúlkál valaki a widget beállításaihoz
Viszont nem nagyon működik! Frissítés után láttam egy apró átméretezést, de 16-44-re lépéskor nem ezt várnám -
bokrosolajos
őstag
Gyerekek!
A Privátban kérd nem azt jelenti, hogy itt nyilvánosan beírjátok, valaki adja meg privátban!
Mivel nem mindenkinek barátja a Google, annyit segítek, hogy a teló memóriájára kell telepíteni, akkor elvileg megszűnik a laggolás. Akinek így sem elég jó, fizessen r66-ért, ami klasszisokkal jobb! A másik badásnak van egyébként témaVisszatérve EVmemo problémámra: sTune-nal átírom a css-t, benne a font méretét, de érdemi változást nem látok! Nem tudom mekkora font méretet lehet használni, találomra 44 nem nyert (alapból 16)
Nem tudna valaki nekem ebben segíteni? -
bokrosolajos
őstag
Widget témában járatos valaki?
Találtam egy olyat, hogy Evmemo. Tök jó, be lehet álíltani, hogy scak 1 eseményt mutasson, az nekem épp elég... azonban a betűméretet hiába állítom 20-ra, még így is olyan apró
Nem lehet ezt valahogy jó kövér betűméretre állítani akár sTune-nal, vagy Eclipse-szel mit bánom én, de legalább akkora betűk legyenek, mint amit a Wave használ??
Akksi téma: tegnapelőtt épp autóversenyeztem, mikor kiírta, hogy lemerül, és elsötétült. Feltettem a töltőre, aztán el is feledkeztem róla. Másnap leveszem töltőről, képernyőzár kiold és ott figyelt a játék, ugyanabban a fázisban és lehetett is folytatni
-
bokrosolajos
őstag
Ne kötekedj Karma, ez van a magyar kézikönyvben, én csak kimásoltam.
Nyilván értelmes ember nem rakosgat akkumulátorokat önmagában, nem hogy mínusz fokokban, hanem sehogy De annak sem sok értelme lenne, hogy úgy próbálj meg telefonáni a francia Alpokban, hogy a zsebed melegében óvod az akkumulátort, csak mert mindent szó szerint veszel -
bokrosolajos
őstag
válasz
peterk #29686 üzenetére
Mázlid volt!
Megtaláltam a kézikönyv pdf-ben:
Ne tegye ki az akkumulátort extrém hőmérsékleti hatásoknak (0° C alatt vagy 45° C felett). A S-AMOLED miatt, gondolom. Most, hogy akár mínusz 10 fok is van, nekem a kezemben működött amikor a parkolóhelyen kerestem az autóm. Mondjuk reggelente az autóm beltere is egészen le tud hűlni, de csak külső hőmérőm van, így arról érdemben nem tudok nyilatkozni -
bokrosolajos
őstag
Nem tudom hogy LOL vagy megaLOL ...
Nekünk mi a specifikációnk, meddig bírja a Wave a hideget? Nehogy aztán kiderüljön, nem tudunk telefonálni síelés közben.
-
bokrosolajos
őstag
Photopickup működésére rájött már valaki?
Médiaböngészőben kijelölök képeket, Tag-gel ellátom, ugyanazt hozzáadom a Photopickupban, és nem történik semmi. Médiaböngészővel szépen lehet csoportokba szedni a képeket de ezzel az appal nem sikerülIsmerősöm mutatott 3D-s horgász játékot androidra. A készülékkel kellett bedobni, megakasztani és szákkal kiemelni a halat
Találtam badást egy videon! -
bokrosolajos
őstag
Nálam is kb ez van
Nekem a Winmo után két dolog ami nagyon hiányzik, a hangvezérlés (bada 2-ben lesz), és egy jó naptár alkalmazás
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy feltérképezzem, ki mit használ e célra!Nekem fura a Naptárban nem tudok felvinni hétköznapi eseményt, az Óra alkalmazást kell használnom. Aztán ott van a Feladatok, amit végképp nem értek, mire való. De hogy tetézzem a bajt, van a Feljegyzések
Nekem csak annyi kéne,hogy rábökjek valamire, beírjak egy emlékeztetőt egy időpontra és szotyi!
Hab lenne a tortán, ha egy Widget pontosan mutatná is az elvégzendőket dátum/óra szerint (és amiben nincsenek benne a napi ébresztések)
Szóval, mit ajánlotok?
Akksi: a HTC-s ismerőseim nemhisznek nekem, azt gondolják lódítok,hogy 3 napig bírja! Nekik munkanap végére 60%-ra leesik mindimum, de akár 30 is. Más készülékeknél is a napi bedrótózás általános. Így becsüljétek meg a GT S-8500-at
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #29442 üzenetére
Dhampir:Azért nem találod, mert nincs is ilyen!
Ahhoz képest, hogy nem akarsz ilyen telefont venni túl sok időt töltesz itt el.
Azért nincs smiley, mert szándékosan nem illet megHa értelmes fazonnak tűnnél, visszakérdeznék, hogy mit jelent nálad az a kijelentés, hogy nincs rá értelmes navi? De megkérlek, hogy ne válaszolj!
Viszlát, sok sikert az Ovis készülékhez!
| Biztos jobban megéri 100+ ért |leslieke: te meg ne írj ilyeneket, mert kiforgatnak a provokátorok! Egyébként is a jellemző az hogy, ami Free az lehet fizetős és megint Free. Hogy miért, azt nem tudom, de pont tegnap beszéltünk Karmával erről
Valaki kérdezte: a Where is my car nálam is ugyanazt produkálja 1.0 JF2
-
bokrosolajos
őstag
válasz
bokrosolajos #29347 üzenetére
Bocs, letelt
Közben megtaláltam a videon található nagyszerű Photopickup free appot -
bokrosolajos
őstag
Goldmen75: Azért "csak" 120 app legyen m ár neked elég, főként, hogy fizetőset nem is tudsz telepíteni
snecizero: sok mindent elvárhat az ember. Például, hogy rákeressen valaki az adott szövegre, vagy elolvassa az első hsz-t. Ez egyébként egy bug, amire van megoldás.
appel: Nekem magyarul is megy a WifiTracker
-
bokrosolajos
őstag
válasz
gamek!ller #29211 üzenetére
Köszi a tesztet! Azért ez nem volt váratlan! Ha jól emlékszem Kingston ?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
szimike79 #29166 üzenetére
Elkeserítő,de ezt a mostani iPhone 4-es tesztben írták!
Itt van a "nagyonnagytudásúvarázslatos" készülék tesztje -
bokrosolajos
őstag
Motion_Blur: Welcome back!
Így gazdagabban, még olcsóbban még jobb a készülék, nem igaz ?!Karma: vagy talán még ők sem
Hogy felpezsdült az élet! Pedig még csak szerda van
-
bokrosolajos
őstag
720p képes mobiltelefon nem jelent semmit összehasonlításkor, ha más a gyártó, más a tömörítési ráta, más a fájlformátum, más az OS stb.
Egyedül akkor lenne értelme összehasonlítani, ha ugyanolyan készülék, ugyanolyan FW-rel, ugyanolyan beállításokkal kerülne kéz közelbe ...
-
bokrosolajos
őstag
Kingstont hamisítják a leginkább. Óriási mennyiség került az országba
-
bokrosolajos
őstag
itt már zavaróan lassan. Ha a 7 fiókból mondjuk érkezik 10 üzenet, akkor akár 1 percig is képes szöszölni rajta. Eddig sajnos semmire nem válaszol, olyan mintha lefagyott volna
Az utólag 5 dollárért letölthető alkalmazással pedig megvághatjuk a mobilon (!) az alkotásainkat
bár itt ott azért néha kicsit megakad a rendszer
sok dologba nemigazán szólhatunk bele
A multitasking olyan mintha nem is lenneKi találja ki, milyen készülék tesztje ?
Innen kezdve jövök rá, mennyire is szeretem a Wave-emet!Más. Nevetséges árakért:
Fólia -
bokrosolajos
őstag
válasz
ADAM1337 #29042 üzenetére
Be kell érned azzal, mert nálunk csak az van
Ha ügyes vagy, akkor használhatod az Ndrive-ot is. Az viszont sík buta és lassúA következőket állapítottam meg tucatszori reboot-olással:
Első app indításakor azonnal lockol egy oylan helyen, ahol csak szenved
Második app ezek után már képtelen jelet fogniReboot után újra az első app, ami használja a GPS-t, könnyű szerel lock-ol, és hasonlóan a többi már nem
Ebből azt a következtetést vonom le, hogy mittomén
Beragad -
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #28968 üzenetére
Te jó ég! Azt hittem, legalább egy hétig viszem a prímet a bada 2.0 videohírrel, de ez túltesz mindenen
A legszörnyűbb az egészben, hogy a pdacafe ilyet leközöl... A mobiltelefónia prolongja
Volt már párszor hasonló értelmetlen gyógyító pisivíz, mint a mágneses benzin ionizáló karburátor elé, valamint a légáramlás-gyorsító ventillátor szívócsőbe
Persze, ha a Bifidus-actireguláris miatt is megveszik a joghurtot, akkor érthető, hogy egy körömnyi matricáért kiadnak ezerötszázat
Az S8500 hátlapja hűtési célt is szolgál (belül ott a borda), aki leragasztja, pont ebben a céljában gátolja meg -
bokrosolajos
őstag
válasz
ADAM1337 #28927 üzenetére
ADAM1337: Proxy-t használsz https-hez?
Ha valakinek tele van a télicsizmája, akkor egy szép, hasznos kis app
Varszegig: ha készüléket nem érzékelné, le sem engedné tölteni.De ez csak tipp!
-
bokrosolajos
őstag
Ladies and Gentlemen!
Let me show You bada 2.0Nézzétek és örüljetek! Mozi indítása itt
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Varszegig #28749 üzenetére
Ez igaz.
De mondd meg őszintén, hogyan adhatná el az új készüléket, ha a régi 'vacak', aminek az értéke felére zuhant a használtpiacon is ugyanazt tudja ?DirectX11-et minek adják ki, ha régi videokártyákon nem használható? Érdekel ez valakit? Vegyenek új HW-t. Ez a lényeg
-
bokrosolajos
őstag
válasz
SlyChocolate #28740 üzenetére
SlyChocolate: miről beszélsz? Gondolod,hogy 2010 elején kezdtek neki fejleszteni a badát, 2010 májusban meg ki is adták az első mobilt vele? khm
nem lesz GT S8500 készülékre bada 2.0
De ami rosszabb, hogy senki sem fog fejleszteni már 1.x -re -
bokrosolajos
őstag
em az volt a kérdés, hogy van-e marketingüzenete, vagy hogy kinek elérhető illetve hasznos
Mellesleg milyen megkérdőjelezhetetlen értéket képvisel önmagában a Linux? De ez egyébként OFFTomajdon: lesz bada 2.0: 2011 Q2 (inkább Q3), de nem nekünk !
ZoliM@ster: a Samu nem is törekszik a népszerűsítésére. Pedig milyen egyszerű lenne a FB-on nem Samsung mobile-t írna ki?!
A bada egy előre tervezett, esetleges menekülési útvonal, mivel akkoriban bizonytalan volt a jövő - a Windows elavult, a droid mégsehol sem volt -
bokrosolajos
őstag
válasz
Varszegig #28704 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt Karma mondta-e, de vitatható, hogy semmi köze a Linuxhoz.
The bada platform is kernel-configurable so that it can run either on the Linux kernel or real-time OS kernels, which makes bada applicable to a wider range of devices than any other mobile operating system.
Samsung bada has a four-layer architecture: kernel, device, service, and framework layers. The kernel layer can be the Linux kernel or a real-time OS kernel, depending on the hardware configuration.
http://static.bada.com/contents/whatisbada/bada_Overview.pdf
-
bokrosolajos
őstag
Az ABC sorrend mint őjabb opció lenne elérhető, ne ragadjunk már le
Az mellett mindenki úgy tologatja, ahogy akarja, sőt az adaptív elrendezés is maradna!Nem tudom, ha telepítenék egy új appot és tudom a kezdőbetűjét, én egyből tudnám , hol keressem - tényleg nem vagyunk egyformák!
Nekem 10 oldalas a menüm, az 120 app, össze-vissza. ne akarja senki megmagyarázni, hogy én vagyok különleges, mert rajtam kívűl jó pár millió ember szeretné ABC sorrendben látni, beleértve a droidosokat is - csak nekik könnyű a helyzetük, mert launcherből olyat raknak fel, amilyet csak akarnak
Azért mert nincs valami, még nem kell az igényeinket lejjebb adni SZVSZ
Kipróbáltam a Remote desktopot. Semmi értelme!!!
WinonJet-tel legalább a PC képernyőjét is látni a Wave-en, és az is ingyenes (marad is örökre)zotosz: nálunk egy izzó erősebbre cserélése is átépítésnek minősül, ami után új műszaki vizsga köteles lesz a személygépkocsi (nem vicc). Szóval, ezek után döntsd el!
-
bokrosolajos
őstag
1.2-es tulajokat kérdezem, hogy az akkuszint kijelzése bug (85%) javítva-e, illetve ABC sorrendben jelennek-e meg már az appok a menüben ?
-
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
Sede7: bcsánat Progorod a helyes neve
Karma: Örülök, hogy így vágod, remélem azt is tudod miért épp neked. Priviben beszéltünk egyszer erről
Navigál-e? Ki tudja? Csak orosz térkép van hozzá, az nem tervez útvonalat a Deák térre
...
Úgy látszik, ma mindenki elégedett, és happy! -
bokrosolajos
őstag
Varszegig: tényleg jó játék, 2 az 1-ben! Egyúttal Dolphin killer alkalmazás is volt a gépeden
consono: Igen, valószínűleg az xml-t nézted. signerCert.sys-t kellene nézni illetve a Signature.xml-t buherálni
Ezt pedig Karmának hoztam, kíváncsi vagyok mit szól a látottakhoz.
|Tegnap került a samu storéba, orosz navi, Progrod| -
bokrosolajos
őstag
Emberek! Hogy felpezsdült az élet!!!
Dapro:
ha most akarsz megtanulni programozni, ne a mobilon kezd. Legfőképp ne OO programozással (bár, lehet épp úgy enne egyszerűbb, ki tudja, nekem a hátamon nem létező szőr áll fel tőle). Ha weboldalakat csináltál már, akkor neked a java-t tudnám ajánlani, kezdésnek, csak eléggé szűk a mozgástere.mrhitoshi: Battle frogging még ha Free lenne sem éri meg, hogy letöltsd. Saving private sheep már inkább. De egyik sem egy Angry birds
Sógi: teljesen egyetértek. majdnem
A 2.0-át várhatod, de akkor gyűjts pénzt is egy újabb telefonra, mert erre nagyon úgy néz ki, nem adják ki!
Varszegig: Mindig ezzel az Empire defense-el hozakodsz elő
Az nem egy "komoly program", hanem szar. Bocs, de ez az igazság. És itt most nem a játékmenetre, vagy játékélményre gondolok. Ez a Remote Desktop miben jobb, mint a WinonJet?
chizow: detto! Nekem is ugyanez volt az egyik érv, nem akarok a birkákkal egy tömegbe kerülni.
Egyelőre büszke badás vagyok, de realista
AlesszaMusic: nekem is T-s JF2 van rajta és eddig minden tökéletesen működött rajta, nem is értem mi ez a nagy FW frissítési láz? Nem android ez, hogy már a buszon is erről beszélgessenek a fiatalok
Egyébként gratulálok a sikeredhez!
consono: hexa editorral nem fog menni. Tegnap írtam, hogy minden egyes app egyedi azonosítót kap, amiben benne van a támogatott készülékek listája is. Mivel krájpolt egy ideig nem is fogják kitalálni, mit hol kell változtatni.
HaKo: Tetris??? Mi az app neve? Nem is halottam még róla, pedig kéne
10/8.5
Egyet levonok a kevés app miatt, felet meg a Samsung hazugságáért. Ha lenne hasonló tudású telefon ilyen árban -és az iphone4 lenne-, eladnám. Android nem érdekel, szemüveg nélkül olvashatatlan, laggol minden készüléken, bada után droidot tapogatni olyan, mintha a Marson fogvédővel kellene Ferrarit vezetni -
bokrosolajos
őstag
leslieke, ez már négy hónapos hír, és csak annyi van benne, hogy "will additional support"
Csodálkozom, hogy eddig nem tűnt fel senkinek, hogy ugyanaz az app lehet badára, meg bada light-ra is... Ez a nagy helyzet, egy büdös nagy átverés! Egy példa (más OS-re, máskor jelent meg)
Ilyenből van több is. GYK: ha egy app megjelenik a kicsi készülékekre és a Wave-re, Wave II-re nem, akkor nagy valószínűséggel nem is fog. Párhuzamos vuniverzum
A Samsungnak pedig most az az érdeke, hogy a kicsikre erőltesse az appokat, különben befürdik a 3 új készülékkel. De gyanítom így is bukó lesz a vége, mert azok tényleg buták...
-
bokrosolajos
őstag
Jól mondjátok: ez bizony öngól! Nem árt tisztázni pár dolgot
Holnapra nagyon biztos nem lesz fenn az S8500-ra megírt porthus app, a következők miatt:
- új build kell hozzá
- újabb certifikációs fázis (min 2 hét)Esetleg ezek már folyamatban vannak, akkor lehet szerencsénk
Meg kell érteni: ahhoz, hogy egy app fusson minden badás készüléken, le kell gyártani minden verzióra, de legalább kettőre biztosan! Minden egyes változat külön certifikáció alá esik, más-más bugot tartalmazhat, nehéz egy időben megjelentetni, más support kell hozzá stb.
1.1-es platform nem létezett S8500-ra, ha valaki ilyet követelményt, az v.színű elírás
Egyszerűen lehet csekkolni, meg kell próbálni spoofolni egy 1.1-es kis badás appot S85X0-re. Ha csak a védelem lenne az akadály, simán el kellene futnia a készüléken. Nem fog.Akkor már meg is lehet érteni, hogy soha az életben nem fog futni egyik sem a prémium terméken és fordítva.
Még valami: azért éri meg bada lightra fejleszteni, mert olcsó készülékből a hazai piacon el tudnak adni arányaiban mondjuk 20 000-et, prémiumból pedig 2-3000-et. Ez legfőképpen igaz a Free alkalmazásokra.
-
bokrosolajos
őstag
Karma:Jó-jó, de a 3D támogatás maradjon csak a drágább készülékek kiváltsága. Aki akar játszani, költsön.
De amikor olyan dolgokban köze nincs hozzá, hogy az UI tök más (nincs transzparens popup, fehér a háttér), akkor elgondolkodtató, hogy ugyan mit is akar a Samsung?
Ha valakinek megtetszik a Wave Ii, nem fog megvenni egy gyengébb készüléket, amin minden máshogy néz ki. Aki meg az olcsóbb készüléket veszi, nem fogja csak azért lecserélni,mert a drágábbikon minden sokkal szebb. És akkor még ott az átjárhatatlanság. Az egyiken megtetszik egy app, amit utána nem használhatnál a másikon ... kész zagyvaság az egész!Várszegig: nem keverem, hidd el. A kijelző még a legkevesebb lenne, van benne upscale
-
bokrosolajos
őstag
Lejárt az idő, mire befejeztem volna...
Arr akartam kilyukadni, hogy a Samsung bizony becsapott mindenkit. Ugyanis azzal hitegettek minket, hogy majd jönnek az olcsósított badás készülékek és akkor majd hirtelen sokkal több lesz az app.
Csak hogy az 1.0 + 1.2 és az 1.1 párhuzamosan futnak...
Nem véletlen, hogy 1.0 badára 1.2 az update (az 1.0.2-t ne számítsd), és nem volt sosem 1.1Van tehát a kirakatban 1+1 okosteló badával, és másik 3 kommersz bada light-tal
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Varszegig #28484 üzenetére
Akkor érted, miről beszélek. Direkt 1.1-re készült alkalmazás soha nem fog menni S8500-on
Ha 1.2-es SDK-val kiválasztod hogy 1.1 is legyen és le is gyártottál minden formot WQVGA-ra is, akkor lesz egy appod 1.1-re, meg 1.0-ra, 1.2-re is.Csak hogy ilyen nem nagyon van, mivel dupla munka, mint említettemAmit letölthetsz, telepíthetsz 1.1-es appot S8500-ra, annál csak rosszul töltötték ki az adatlapot a dev oldalán SZVSZ. Nagyon valószínű, hogy 1.1-es készülékeken el sem indul... de sosincs kizárva, hogy tévedek
-
bokrosolajos
őstag
leslieke: köszi, írok!
Varszegig: melyek azok? Hogy lehet telepíteni, ha letölteni sem lehet?
scapegt: itt kevesebbért, mint mondjuk egy hirdetési portálon. De a legfontosabb, hogy sokkal kevesebbért, mint amennyiért közel iylen tudású készüléket kapnál, bármilyen OS-szel -
bokrosolajos
őstag
Valaki legyen kedves és küldje el az E-mail címet, kérvényezném én is!
Egyébiránt ma letöltöttem a leges-legújabb SDK-t, az 1.2.1-et.Tele van olyanokkal, amiről az Introduction to a bada developers még nem is hallott.
Az 1.1-re készült appok soha az életben nem fognak menni Wave / Wave II-n SZVSZ
Olyan, mintha két bada futna párhuzamosan. De lehet én tévedek.
Ha ez így van, akkor sajnos csúnyán átvert mindenkit a Samsung!Az 1.2.1-ben ha nem készíted el a WQVGA formot ugyanúgy, akkor az sem fog menni a kisebben. Nekem legalább is, nem sikerült! Gondoljatok bele, megszerkeszted a Form-od, rajta van minden eseménykezelés, és át akarnád rakni őket a kisebb felbontáshoz, és nem lehet Copy paste-elni ?
Valaki elmondhatná, tévedek-e, mert ezen eléggé felhúztam most magam
-
bokrosolajos
őstag
válasz
peterk #28420 üzenetére
Viccen kívűl, ez tényleg nem sok!
A gyorsabb lehet érzetre vagy csak mert üres a cache ?
FB kliensben mi gyorsulhat? Ugyanazokat az adatokat kéri le? Nem, tehát nem lehet összehasonlítani. Megint szubjektív
USB csatlakozás közben is hívásfogadásra használható volt a telefon. Swype-szerű : engem nem érdekel, főleg ha csak angol. Meg a húzással csak jól 'zsírzod' a képernyőt
Csak egyszer érdeklődik a csomagkapcsolt szolgáltatásról. Ezt mondjuk nem értem, ha a Menüben le van tiltva, akkor az úgy rendben is van,nem? Nekem nem érdeklődik legalább is erről... Javított fordítás a színtónusnál. Huhh, ezért érdemes volt fél évet várni !
Appsban FB és Twitter gomb. Persze nagyszerű ingyen marketing a Samsungnak. De nekünk ez miért is jó? Az Appsban többféle rendezés szerint lehet választani - talán ehhez nem kellett volna FW, elég lett volna egy kliens update is. Persze ha már belekerült, maradjon csak, mint pár fehér folt a Dagadón. Gyorsabb, gördülékenyebb menü? Az eddigi is leggyorsabb volt. Hova gyorsuljon? Észlelhetetlen, láthatatlan fénysebességgel lehet lapozni a tíz oldal közt?Az új animációról lezártképernyőnél részhez nem mondok semmit
+ FLAC,
+ Saját mappa az üzenetekhez,
+ Képernyőképek mappa (ugye még nem SD kártyán)Összesen 3 igazi plusz
De sajna van negatívum is!- Idegesítő ugráló címsor a böngészőben
- Böngésző teljes ablak módban nem használható, mert az alsó sor nem kapcsolható ki
- Továbbra sincs teljes Flash támogatás, és nem tördel a böngésző3 - 3 = 0
Illetve, egyénenkénti igény szerint
- no warez3 - 4 = -1
-
bokrosolajos
őstag
válasz
TomWexX #28286 üzenetére
TomWexX: Vista meg a Win7 mondjuk nem egy és ugyanaz! Ráadásul az UAC is be van kapcsolva Ennél nagyobb csapás nem érheti az embert
Köszi! A navinál pont erre voltam kíváncsi! Nem túl biztató, ha sokáig tököl egy új útvonalon .. amerre én járok, egymást követik a körforgalmak, felüljárók, lehajtók ...
-
bokrosolajos
őstag
A HTC nem tud kamerát gyártani, a koreaiak meg szoftvert megírni
Tegnap fel akartam telepíteni a 2.0 KIES-t, Vista 64 a végén hibával elszállt, és elindította a 102-est. Azóta végtelen ciklusba került és ezerrel darálta a merevlemezt minden boot után. Végül unistalláltam a 102-est is.
Kell ez nekem, egyáltalán ?Feltoltam a javas SDK-t. Ez meg mindig azt mondja, telepítsek egy fullos Sun-os fejlesztőt. Pedig ott van minden rajta. Agyam eldobom...
Más.
Tegnap kedvet kaptam a Route66-hez (Nem a Rolling, vagy a DM kedvéért). Szépen le is jött a készülékre egy Magyarország és egy női hang, amit azt mondta végleg megkaptam. Tök rendes tőlük!
31 napos navigációt nem tudtam letesztelni, fogalmam sincs mi a kupon kód, amit be lehet adni neki ...
Viszont teljesen jónak tűnt menet közben, gyors és szép! Új nyomvonalak is benne vannak.
Főleg az esti témánál a barna-szürke, nagyon el van találva!Ami érdekelne, az újratervezés mennyi idő neki?
-
bokrosolajos
őstag
ZTE Blade jobb annak, akinek elegendő az a tudás/minőség, amit az képvisel
Amit te képviselsz, az meg egy érthetetlen utálat a készülékkel szemben
Nincs semmi baj ezzel a HW-el! De te képes lennél erre is azt mondani, csak hogy szurkálódj, hogy aszarkínai ZTE-nek is jobb a kijelzője, mint a Wave SAMOLEDa lefizetett nagy kiadókon kívül kb. senki se foglalkozik a platformmal?
Ja, persze. Senki.
Az Ozone N az valaki lenne?matthews
Én is a Flastorch-ot ajánlom. -
bokrosolajos
őstag
válasz
ZoliM@ster #28131 üzenetére
ZoliM@ster
Kiforrott rendszer?
Akkor az Android most így hirtelen kiesik a körből, hiszen mindig, minden verzióban van hiányosság, bug.felkerülnek olyan programok a kínálatba,amik nem jók
Melyikbe nem? Ami ingyen van, legtöbbször olyan is! Egyébként melyik másik telefon OS-re van olyan szintű app ingyen, mint az NFS Shift?Nincs fizetős appstore
Androidra szerinted van? iPhone-ra?Szerintem nézz utána a többi készüléknek is! Csak mert amiket felsoroltál, azok ugyanúgy állnak a HTC-re is, csak sokkal-sokkal több pénzről beszélve!
Egy része pedig igaz az iPhone-ra is, még több pénz mellett...
Egyszerűen nincs tökéletes készülék.
Ár / teljesítményben pedig még minidig a Wave a nyertes -
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #28124 üzenetére
Lehet szóltak, hogy jobb ha megvárják az 1.2-est. És most kezdhetik elölről a folyamatot
Vicc ez az egész koreai társaságSajnálom, mert nagyon jó készülék ez, és a bada is számomra szimpatikus. De azt látni kell, hogy a marketinghez, szoftverhez tök hülyén állnak ... és így sok embert fognak veszteni, még nagyobb lehetőséggel elszalasztva!
-
bokrosolajos
őstag
Sajnos újabb rossz hír:
Nem fejlesztenek bada készülékre a közeljövőben navigációs szoftvert. Ennyi. -
bokrosolajos
őstag
Még egy kis negatívum a S Store háza tájáról:
Próbából feltelepítettem a Magic torch újabb változatát (bár ne tettem volna). Ez a görény rögtön menne fel a hálóra, reklám bannereket leszívni. Ha nincs bekapcsolva WiFi, akkor 3x is felugrik a kérdés, hogy bekapcsolja-e, és csak utána tudod elindítani. Mire kellene a fény addigra késő. kaki.
Sebaj, gondoltam a winyon úgyis ott a régebbi, majd felteszem. Hát nem! Nem engedi feltelepíteni. Akkor sem, ha az újabbat eltávolítom.Lassan feladok egy hirdetést ...
-
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
válasz
viking19 #27612 üzenetére
Van ingyenes GPS navigáció, de az java-s We-travel a neve. Magyar navihangos, egyetlen hibája, hogy nincs benne újratervezés ...
Más. Volt egy jó kis free app, amivel vicces fotókat lehetett készíteni, el lehetett vele torzítani az ember fejét... Elfelejtettem az app nevét! Emlékszik valaki rá? Köszi
-
bokrosolajos
őstag
Ne keseregj! A menetrend, az olyan Magyarországon, mint a választási ígéret: nem kell betartani
-
bokrosolajos
őstag
T-s JF2, 100-as KIES, Hex Slide 10000 települt!
-
bokrosolajos
őstag
válasz
stiggy #26510 üzenetére
Ugye-ugye,ingyenes és piszok jó!
KIES csatlakozás Wi-Fin keresztül. Hm. Nekem nincs ilyen menüpontom. Melyik FW verziótól él ez az opció? 2.0 KIES is támogatja?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
stiggy #26385 üzenetére
Tipp: Freemake video converter
Válaszd az Android beállítást! Nagyon gyors és olcsó, egyszerű kezelni! -
bokrosolajos
őstag
Meglehet egy kicsit túlreagáltad, talán nem olvastad az utolsó mondatomat. Spongyát rá!
MerLinh: igen tudom, csak az a rész arra vonatkozik, amire Karma túlreagált, mert sehol nem álltottam, hogy nem kell hozzá, én csak arra utaltam, hogy a legtöbb embernek indulás előtt (melóhely,otthon) nem tart semeddig ezt lejátszani, mint hogy a hideg autóban tíz percig várjon a lockra ... működik
-
bokrosolajos
őstag
Karma: Hja, köszi. Te is sokat segítettél a Wave-es embereknek. Majd alkalomadtán visszakeresem, melyik hsz alatt jegyezted fel ugyanezt!
gamek!ller: Szép!
karldergroße: Nincs mit! Tudod, bolond lyukból...
TomWexX: irónia, semmi egyéb. Sírjak, vagy nevessek ennyi torz információ hallatán ? Azt hittem a smiley elég
-
bokrosolajos
őstag
válasz
karldergroße #26359 üzenetére
karldergroße:
Nem, lesz javulás, ez mind ócska, jól döntöttél, Viszlát!Karma: direkt a kedvedért kikapcsoltam főmenüben minden segítséget, Wi-Fit és ugyanazt az eredményt kaptam, miután egyszer megvolt a lock, megvannak a pozíciók meg is tartja, remélem ezt is tisztán látod .. nem olyan rossz eredmény ez! Általában az ember mindig ugyanonnan indul munkába, vagy haza
És még mielőtt tovább okoskodnál. a hack előtt az ablak mellől semmilyen segítséggel nem talált műholdat, mivel rossz ip van gyárilag megadva, azért beláthatod, elég sok ember fogja ezek után elégedetten összedörzsölni a tenyerét...
Persze nem mindenki örül felhőtlen
-
bokrosolajos
őstag
Nagyon gyors GPS lock Samsung S8500 Wave-en:
www.spirent-lcs.com címet le kell cserélni supl.google.com -ra és a portot átírni 7275-ről 7276-ra!
Részletezve (STune kell hozzá):
Registry / LbsConfig.ini:
AgpsServerPort=7276
AgpsServerFqdnStr=supl.google.comUgyanezt a két még két másik fájlban,
root / settings / default / registry
oot / systemFS / settings / preconfiguration / default / \registrymappákban is módosítani kell FIGYELEM! Ne az elsőt másoljátok a másik két helyre, hanem egyenként modosítsátok a két értéket
Eredmény:
Épületen belül, ablak mellől 1 mp alatt 3 műhold, 10-20 mp közöt GPS lock 7-11 műhold jelenléte melettKieg: segítség bekapcsolva, JF2-es gyári T-s FW-en tesztelve, borult idő mellett, stabilan tartja
-
bokrosolajos
őstag
válasz
vtomias #26209 üzenetére
"egy jó Brrip-et vinne?"
Mivel rip, sok köze már egyáltalán nincs a Blue Ray-hez. Így ennek a kérdésnek így egyáltalán nincs értelmeOlyan tévhit ez is, mikor felteszi a júzer, hogy HD 720p film, aztán kiderül, hogy 720x480 vagy 720x576, tehás sima DVD szabvány
Szóval, mivel rippelt, köze nincs az eredeti formátumhoz, vagy akár felbontáshoz!
És még egy Urban legend:
BR discről rippelve sem lesz jobb minőségű a kép(!), mint ugyanazt DVD-ről rippelve, ugyanakkora felbontásban, bitrátával. Ez tévhit. Ezért felesleges nagyobb méretben biztonsági másolatot készíteni SZVSZKérdésedre másként válaszolva az MKV fájlokat is gond nélkül 'viszi'. De ez nem si csoda, mivel az egyik legjobb HW a piacon
-
bokrosolajos
őstag
Boldog Új évet minden ide írogató tagnak!
hvg alkalmazás lett időközben az egyik kedvencem, minden nap elolvasom a híreket, interneten pedig sosem követtem, csak papír alapon olvasgattam a kilencvenesbe'
-
bokrosolajos
őstag
Yahoo messenger van natív is. De lesz Live! is, úgy tudom
-
bokrosolajos
őstag
Mindenkinek békés, boldog Karácsonyt!
Samsungosokkal leveleztem és 2011 Q1 lesz 1.2 bada, ami meg kell mondjam, egyáltalán nem érdekel. Akkor inkább várok nyár végéig, és legyen hangfelismerős 2.0
Valaki kérdezte S8500 vagy 9000?
Pár napja két androidos srác egy háromnegyed órát bénázott, nem tudtak BT átküldeni egy képfájlt. Nem sikerült. Addig is átküldtem nekik percenként egyet-egyet
De a legszebb a reboot volt, ami az Androidos GS-en eltartott 2 percigA bada nem Androidból lett kifejlesztve: az android javas hulladék, a bada C++
Nem véletlen sokkal fürgébbDe majd Karma megint megmondja, hogy egy fos
A Facebookra nekem gond nélkül sikerült eddig feltolnom minden képet. Alatta ~ "Samsung mobile feltöltés" jelenik meg
A FB szinkonizáció is nagyon jól működik, nekem még mindig szerelem ez a telefon
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Chelsea4ever #25071 üzenetére
Azért van, mert nem 1/3 része a teljes szélességnek.
Nem mindegy, mekkora szélességű / magasságú képet raksz be.
Mivel alapból 480 pixel széles és 800 magas a képernyő, logikusan a canvast 3x 480 = 1440 pixelre kell állítanod, a magasságot pedig 800-ra
Ezek után beillesztheted a 3 képedet, melyek mindegyikére igaz kell legyen, hogy halál pontosan 480 pixel szélesek. -
bokrosolajos
őstag
válasz
the radish #24975 üzenetére
Igen. Ha zavar, ne használd.
Lehet kapni DLNA képes televíziókat, ott Wi-Fin keresztül megy a történet -
bokrosolajos
őstag
nem tudod használni. El kell olvasni a kézikönyvet, magyar nyelven kiadták!
Lehet én jöttem a Marsról, de ha egy új telefonszámot akarok elmenteni, akkor számomra úgy logikus, hogy a Névjegyzékbe gépelem és ott meg is marad.
Szasza888: azért van, mert rossz widgeteket használsz. Leírtuk párszor, le kell ellenőrizni, megéri-e használni,vagy másikat kell keresni helyette. Az egy gombos widget visszapakolást én is érthetetlenül szemlélem, annál is inkább, mivel restart után minden vissza áll, tehát megjegyzi a pontos helyüket
Jó lenne egy fórum,mint az xdadevelopers, ahol meg lehetne ezt vitatni a fejlesztőkkelMerLinh: ha nem 13-szor írtam le ebben a topikba,hogy semmilyen widgetet ne használjatok, ami HTC-vel kezdődik, mert mindegyik bugos, zabálja a procit és a ramot... Közben látom: Neworder is felfigyelt rá!
HTC Clock, HTC Weather, HTC... SOHA!F-ECT$: te gyorsabb lehetsz még Chuck Norrisnál is!
Valaki ajánlott pár napja egy wi-fin működő netes rádiót. Nagy köszönet
Találtam, egy csak Depeche Mode-dot sugárzó adót, ma java részt azt hallgattam -
bokrosolajos
őstag
zack: Félre értettél. Az EUR-t nem a Samsung apss-szal kapcsolatban írtam, hanem az országgal. Nem véletlen nincs még EUR fizetőeszközünk, sőt lehet nem is lesz soha.
Azért tette bele a FLAC-t a gyártó, mert sokan sírtak. Igazából 90%-uknak fogalma sincs kell-e egyáltalán, de ha már egy másik eszközön létezik, "Ezen miért nem?" alapon követelik. Érveletlen követelésnek nem lehet ellenállni!
Ettől függetlenül, megértem, hogy ragaszkodsz hozzá. Jó az, ha kitart az ember az elvei mellett. De szerintem mikor vetted, már tudtad, hogy nem játszik le FLAC formátumot, de lehet tévedek!A 720p felvétellel már megint mi a gondod? Van akinél működik végtelen hosszon, van akinél nem: egyértelmű microSD a magyarázat! Azt persze megértem, hogy ez szívás, de értsd mega sok kínai szar hamis Class n+1 kártya a gáz
Nem akarod teleköpködni a fórumot? De azért mindent, amiért magadat hibáztathatnád a telefonra fogod. Ez nem túl őszinte! Biztos vagyok benne, hogy fél év ájfonozás után azzal is hasonlóan keserű lesz a szád íze!
Az is furcsa, hogy miután megszabadultál a saját készülékedtől, csak azóta fikázod aktívan. Neked végül is, már mindegy, hogy aki ide beleolvas, az mit kap, illetve mennyire tolja le ez a használt készülékek árát
Mi az az activesync ???
ui: Semmi esetre sem szeretnék veled vitatkozni, mert nincs értelme, azt sem lehet már vissza csinálni, hogy megváltál a készüléktől.
galmat89: a te érveléseddel van a baj! Azt a másik két platformra is amikor az első készüléket megvették, nem volt hozzá semmi, mégis megvették. Valamikor el kell kezdeni, nem? Ha nem kezdi el senki vásárolni, nem is lesznek appsok rá. Remélem ezt az érvelést el tudod fogadni és értelmezni is.
Amikor megvetted a badás készüléked, tudtad, hogy új OS, amire egyelőre nem lesz akkora választék, mint az IOS-re. Felteszem ha egy árban van a kettő, akkor nem ezt választod. Szegény ember pedig ne emlegesse a víz árát akkor, amikor másoknak sóra, zöldségre, ne adj' Isten húsra is telikHogy valami jó is legyen mára: VNC badára!
-
bokrosolajos
őstag
rizso megnéztem a képeidet!
Az egy dolog, hogy az egik 8 Mpixeles, a másik meg csak öt, ettől független vegyük úgy, hogy összehasonlítható. A Wave-vel készült képnél vakut használtál, a másiknál nem.Sajnos, ahogy ezt már meg is írtam a koreaiaknak: valami gebasz van az autófókusz funkcióval, Villanó esetlében nem jól állítja be. Ha kikapcsolod, úgy mint a másik teló esetében, sokkal de sokkal jobb képet produkál! (Feltéve, hogy nem remeg a kezed.)
Én kikapcsoltam a vakut, mert teljes mértékben elégedetlen vagyok az eredménnyel. Közelre még so-so, de akkor meg kiégeti a fotót
Ha már fotó: a Wamo camera bugos - elállítja a telefont, és ha használod, utána csak telefon memóriára menti a Wave fényképezője is a képeket, újra be kell menni a Beállításokba, és még egyszer kipipálni az SD-t
tamasrs: nagy köszönet!
Elküldöm a linket az ismerőseimnek, hagyják már békén e miatt a telóm
-
bokrosolajos
őstag
A legjobb logikai játék (szerintem az Angry Birds-t veri magasan) :
Amtaleerizso: Ha nincsenek jó fényviszonyok, akkor a többi telefonhoz / egyes fényképezőgépekhez / képest is, jó képeket készít. Nem kell az öt megapixeles képet 100% méreten nézni, és akkor nem látszik a képzaj. FB-ra felötlve, abban a méretben pl. verhetetlen
-
bokrosolajos
őstag
galmat89: "az új firmwareről, mert az Apple időben kiadja őket, a Samsung meg nem."
LOL. Az almás évente ad ki egyet. Van már egy éves a Wave?Napelem: mozgásérzékelős gémek, fejből - Lunar lander, Falldown, Finalstrike 3D, Need For Speed Shift, Asphalt 5, GT Racing Academy, MazeBall 3D,WildWest (3D flipper)
Fec1975: a hangerőszabályzó gombja alatt kisebb mikrokapcsoló van, azért hallod kevésbé. Nincs ebben semmi különös:ami hangosabb, az strapabíróbb is
pockos13: ha a Gladiatus játékkal újraindul, az szerinted miért a telefon hibája? Nem lehet,hogy szarul van megírva az a vacak játék? A Porsche mérnökei mondták, nem az ő (farmotoros) kocsijuk a hibás konstrukció, mert nem mindenki tudja vezetni az éles kanyarokban...
Ricardo: a legtöbb iPhone játék badára készült el, és nem Androidra. a Gameloft például mind a kettőt egyformán tolja. A Samsung nem szoftverfejlesztő, ő csak adott egy platformot. Ilyet mondani, hogy "nem tolja a badát" vicces, főként abból a szempontból, hogy közben az appokra gondolsz, amiket más cégek készítenek
Paca2, és mindenki aki kérdezi, miért nincs fizetős App MO-on:
Fitch-et ismeritek? Tudjátok hova minősítették le az országot? Ezek után ne csodálkozzatok,hogy nincs. EUR van? Ha erre tudjátok a választ,akkor helyettesítsétek a fizetős appsra. Korrupt kis zűrös ország vagyunk. Lengyel meg cseh nyelvi fordítások majdnem minden programra vannak PC-n, magyar meg elvétve. Nem a Samsung hibája
Spoofert használjátok? Akkor meg nem mindegy???FőDudu: 5 év gari van az autódra? Rákérdezek: Dacia? XD
rizso: "Elég vicces lett ez a fejlesztői verseny...Amelyik program jó lenne az nem működik (pl. bcontrol nem megy BT-on kersztül)". Nem, mivel wz Wi-Fin keresztül működik. BT elég elmaradott technika, nem értem neked ez miért fáj? A telefonomat akkor vettem, amikor te elkezdted árulni. Azóta el is telt 4 hónap és még mindig árulod. Nem lehet, hogy az elvárásaiddal van a baj?
komoramazsi: akkor ne vedd meg,és úgy játssz vele! Szerintem logikus
zack: annyit sírsz ezért a FLAC formátumért: neked van olyan fülesed, amiben hallod a különbséget 320 Kbs MP3 és a FLAC között. Akkor le a kalappal, igazán vájtfülű vagy! Ha nem,akkor meg minek pazarolod a helyet FLAC állományokra? Telefonra pont jó az mp3,nem HiFi-nek tervezték
Tényleg uncsi, hogy sokan azzal jönnek,kevés az alkalmazás. Ma néztem a telóm, 2,2 GB-nyi app van telepítve, nekem a 10 oldal a kevés! Egyébként jobbnál-jobb játékok vannak rá, tegnap este is könyörgött egy lány, hogy megint az enyémet markolászhassa
Körül kell nézni más helyen is, mert amiről itt nem beszélhetünk: ott kezdődik csak a bada (értsd: tenger)Gino73: Nokia C7 az a vicces érintőképernyős telefon, amin csak állítva használhatod, és nincs rajta QWERTY billentyűzet
Symbianos érintőképernyős telefon még nem kiforrott technológia
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest