- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
-
leslieke
Jómunkásember
-Ha már van 10 widget oldalam, de az utolsó 5-ön nincs semmi, akkor azokat hogy tudom eltüntetni?
Nyomd meg a Widget gombot, fordítsd vízszintesbe a telefont, és törölheted az üres képernyőket.
-Dátum és idő beállításnál ha bekapcsolom az automatikus időfrissítést, akkor a londoni időt mutatja, ez mitől van?
Szerintem rossz időzónát állítottál be, Budapest a GMT+1-ben van.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Quasi_modo #4698 üzenetére
Tudtommal nem, csak a "pálcikák" láthatóak.
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Legalább a platform szót jól használtam.
Viszont felhasználói szemmel nagyon jól felépített rendszer. Legalábbis számomra. Persze akad 1-2 funkció ami hiányzik, de nem vészes egyik se. Amire pedig igazán kiváló, hogy végre konvertálás nélkül nézhetem a filmeket. Tegnap feltettem rá az Avatart BDrip formában (720400), 2,9 GB és szaggatás nélkül viszi.
-
leslieke
Jómunkásember
A Badából szinte semmit nem látsz, amit látsz az a TouchWizz 3.0-nak (sokak szerint hibásan) nevezett UI.
A Bada inkább csak azért érdekes, mert egy új platform, ami Linux alapú (mint az Android), ezért stabilnak mondható, valamint az applikációkat is ehhez kell fejleszteni.
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
clacika #4071 üzenetére
Az NFS és az egyéb alkalmazások letöltéséhez nem kell telefon!
1, Telepítsd a Kies-t,
2, Elindítod, majd megnyitod a Samsung Apps menüt,
3, Kikeresed, ami kell, majd katt a Get-re,
4, Ha megvan a telefon, akkor csatlakoztatás után a Kies\Samsung Apps\ My Downloads menüből lehet installálni! -
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Ha csatlakoztatom a géphez a telefont és felhív valaki, akkor nem az általam beállított alapértelmezett hang szól, hanem valami gyári hang. Más találkozott már ezzel? Be lehet állítani, hogy mégis az szóljon, amit én akarok hallani??
-
leslieke
Jómunkásember
És 4000!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Kapanyél #3990 üzenetére
Pedig át lehet állítani, de ne a nyelvet, hanem boltot. Amikor belépsz az Apps storeba, az ablakában bal oldalt, lent lehet kiválasztani, hogy melyik store alkalmazásait akarod látni.
(Sajnos képernyőképet nem tudok csinálni, a kies linux alatt nem fut.)Innen is leszedhető:
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=000000048717&listYN=Y -
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mandala72 #3905 üzenetére
Hát ha kicsi a kijelzője a Wavenek, akkor vedd meg a Galaxyt. Akkor különbség szerintem amúgy nincs a 2 telefon közt, legalábbis hardver szinten. App szinten az Android előnyben van, még.
Az vicc volt, azért a mosoly, és részemről is lezárva, de ezt nem lehetett kihagyni.
-
leslieke
Jómunkásember
mandala72 a nagyot szereti!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mandala72 #3883 üzenetére
Értem én minden szavad, DE ilyen hozzáállással ne vegyél semmit. A mai bmw béna a holnapihoz képest, a mai TV-d is dobd ki, mert majd holnap-holnapután-egyszer biztosan kijön egy jobb. Megsúgom, biztosan lesz mindenből jobb, ilyen a technológia, fejlődik minden.
Szerk:
Ha 72 a születési évedet jelzi, akkor nem vagy te még olyan öreg, hogy azt állítsd magadról, te már mindent láttál!! -
leslieke
Jómunkásember
A régi Arénámat cseréltem Wave. Itt van előttem mindkettő, egymás mellett!! Minimálisan nagyobb a Wave, a számok csalnak! Ugyanolyan könnyen kézre áll mindkettő, zsebben is elfér, bár ez az asszonyodnál nem les szempont, a táskába a sok pipere sz@r mellett el fog férni. Nem emiatt kell majd eggyel kevesebb rúzst otthon hagynia.
De ha asszony ennyire finnyás, hogy kinézet alapján választ, akkor ne ezt vegyél neki!! -
leslieke
Jómunkásember
Kösz az infókat. Akkor még próbálkozok vele, bár nem létkérdés. Emiatt biztos nem viszem szervízbe.
-
leslieke
Jómunkásember
Nálam hiába van engedélyezve a helymeghatározás, a saját helyek menüben minden érték nullát mutat!!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
koboldsrac #3512 üzenetére
Elérhető lesz tmobilnál is.
Igen, hülye kérdés.
Már vannak ingyenes programok, lesznek is, mert folyamatosan bővül.
-
leslieke
Jómunkásember
Valahol, talán épp itt, azt olvastam, hogy őszre várható a fizetős alkalmazások elérése.
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Quasi_modo #3472 üzenetére
Lehet itt az sms-eket a kártyára menteni?
Lehet. Az aktuális üzenetnél a ... bökve a felugró menüben van erre mód: Áthelyezés ide, ráböksz és feljön a megfelelő lehetőség, ahová másolható a SMS.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest